Vaatejuttuja & reissuhöpinää

Viikonloppuna lähden pienelle pikkujoulureissulle ja matkavaatetusta läpi käydessäni siivosin hyllyt ja kirjasin puutteet ylös. Reissua varten on vietävä Zaran lempimekkoni pesulaan ja muistettava ostaa kahdet ohuet ihonväriset sukkahousut sekä paketillinen mustia nilkkasukkia. Jaamme siskon kanssa yhteisen weekender-laukun ja kipaisen hakemassa sen häneltä lainaan, joten laukkuostoksia ei tarvitse tehdä. 🙂

Omakotivalkoinen_1016.jpg

Omakotivalkoinen_1011.jpg

Omakotivalkoinen_1017.jpg

Henkarissa roikkuneet pitkät mekkoni viikkasin siivouksen yhteydessä alahyllylle ja hain tytön huoneen hyllystössä olleen ylimääräisen hyllylevyn lisätäytteeksi tyhjäksi jääneeseen aukkoon. Hyllylle laitoin ainokaiset korkkarini sekä Marimekon Tasku-pussukan, jotka otan mukaan reissuun. 🙂

Omakotivalkoinen_1008.jpg

Omakotivalkoinen_1007.jpg

Omakotivalkoinen_1015.jpg

Oletteko jo huomanneet kuinka joulukoristeet ovat vaivihkaa hiipineet kauppojen valikoimiin? 🙂 Käväisin eilen kaupoilla ja lähes jokaisessa liikkeessä oli oma jouluosastonsa. Tuotevalikoiman perusteella tämän joulun väritrendit tulevat olemaan perinteiset punainen, valkoinen ja kultainen. Pastellisia sävyjä ei näkynyt missään ja hopeakin tuntuu olevan tänä jouluna altavastaavana kullankimalluksen vallatessa koristehyllyt. Kauppojen joulusomistuksissa näkyy viitteitä vanhanajan jouluun, esillä on paljon poro- sekä ornamenttikuvioituja tekstiilejä, tonttusia ja lumihiutaleita. Kimallusta ja glitteriä on selvästi vähemmän kuin parina viime jouluna – tänä jouluna mennään back to basics. 🙂

Oma joulumieleni on jo herännyt kesälomiltaan ja ensimmäiset glögitkin olen jo ehtinyt hörppäämään. Enää 9 viikkoa jouluun, ja 6 viikkoa uuden keittiön valmistumiseen! <3

2 kommenttia “Vaatejuttuja & reissuhöpinää

    1. susanna: Olisitpa päässyt mukaan! &hearts; &hearts; &hearts; Jos nettiyhteyspelaa, laitamme matkalta kuvia ja terkkuja! &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *