Joulutunnelmointia…

Täällä Helsingissä on saatu tänään ihailla hentoista lumisadetta ja olen koko päivän ollut jouluissa fiiliksissä. Kävin hakemassa kaupasta pipareita ja glögiäkin, ja huudatin Frank Sinatran joululevyä siivousmusiikkinani. 🙂 Joulumielellä kun ollaan, haluan jakaa teille jo ennakkoon pari kuvaa, jotka nappasin Parhaat Kotiblogit -lehden 30.10. ilmestyvää joulunumeroa varten. ♥

Omakotivalkoinen_tunnelmaa1.jpg

omakotivalkoinen_0893.jpg

Omakotivalkoinen_Makuuhuone2.jpg

omakotivalkoinen_0892.jpg

Omakotivalkoinen_TineK-kynttila.jpg

Omakotivalkoinen_Joulukoristeet3.jpg

Omakotivalkoinen_Joulukoristeita1.jpg

Olen siirtynyt katselemaan tv-sarjoja tietokoneen ääreen ja telkkaria ei pidetä päällä enää kuin parina päivänä viikossa. Keksin tässä postausta näpytellessäni, että laitan tulenrätinällä varustetun Takkatuli-dvd:n pyörimään televisioruutuun taustatunnelmaksi kun alan kohta katselemaan läppäriltä ohjelmia kanelilla maustettu iltapalapuuro ja glögikuppi seuranani. 🙂 Tunnelmallista iltaa kaikille! <3

14 kommenttia “Joulutunnelmointia…

 1. Nuo valkoiset pallon helmillä on ihanat! &hearts; Jos ikinä päätät niistä luopua ,niin muista minua. 🙂 Mites muuten uudet RM:n valkoiset tekoturkistyynyt kävisi tuon peiton kansa?<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="https://www.rivieramaisonwebstore.com/fi/en/c/a/70/home-textiles-and-fabrics/7045/cushion-covers/254840-stuks/white-mink-faux-fur-pill-cov-50×50.html&quot; target="_blank">https://www.rivieramaisonwebstore.com/fi/en/c/a/70/home-textiles-and-fabrics/7045/cushion-covers/254840-stuks/white-mink-faux-fur-pill-cov-50×50.html</a&gt;

  1. Petra: Ne on minun lempparini. 🙂 Toivottavasti Stockmann ottaisi niitä valikoimaansa uudelleen. &hearts;<br />
   <br />
   Minulla on itseasiassa lainassa äitini Lennol-tyynynpäälliset jotka ovat tismalleen samannäköiset. 🙂 Joudun tosin palauttamaan ne hyvissä ajoin ennen joulua, mutta saan onneksi nauttia niistä vielä hetken. 🙂 Olohuonepostauksessa tyynynkulma itseasiassa sohvalta vilahtaakin :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/10/uudet-poytakaksoset-one-nordic-key-normann-copenhagen-tablo&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/10/uudet-poytakaksoset-one-nordic-key-normann-copenhagen-tablo</a&gt;

 2. No on kyllä tunnelmallista 🙂 <br />
  Heh, mulla on vielä kesäiset kukkakapat keittiön ikkunoissa 😀 Ja muutenkin ihan kesäfiilis päällä. Paitsi ulkona. Tyttärelle olen kyllä vaaleata vanilja-glögiä saanut kantaa kaupasta jo useamman kerran. <br />
  Itse varauduin kyllä tänään tuleviin sairasteluihin Apteekin flunssalääkkeillä, että ehkä mullakin on heräämässä talvifiilistelyt 😀 Kyllä mä talvesta tykkään, mutta en joulusta.

  1. Minsku: Vaniljaglögi on aivan ihanaa! &hearts; &hearts; Itse en yleensä pidä vaniljasta muiden makujen seassa, mutta glögissä se on todella hyvän makuinen. :)<br />
   <br />
   Minä taas tykkään joulusta mutten talvesta, paitsi niinä päivinä kun aurinko paistaa ja heijastuu valkoisesta hangesta säteillen. 🙂

 3. Ihanaa jo vähän fiilistellä joulua! Voihan läppäriltä siirtää kuvan telkkariin jos haluat isommalta ruudulta katsella 😊 Tai hommata telkkariin boksin, johon saa appsit ladattua…

  1. hani: Telkkarissa on valmiina Netflix, katsomo ja ruutu.fi -sovellukset, mutta olen tullut laiskaksi enkä jaksa enää edes käynnistää telkkaria. 😀 Tietokoneella tulee hengailtua muutenkin, niin kätevästi saa ohjelmatkin pyörimään ilman että tarttee painella kaukosäädintä. 😀

 4. Hei, olen blogisi uusi lukija ja aivan ihastunut siihen! Ja nuo joulupallot, kertakaikkisen ihania! Ovatko ne tämän vuoden malleja? Muuten joudun ihailemaan niitä vain valokuvissasi.<br />
  -Minna

  1. Minna: Kaunis kiitos kommentistasi Minna! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Joulupallot ovat Villa Stockmannin vanhempaa mallistoa: helmipallot ja kimaltava lehtikuvioitu pallo ovat muutaman vuoden takaa, hopeakuvioitu halkeivan näköinen pallo on viime vuodelta. Viime vuonna löysin muutaman helmipallon Itiksen Stockmannin valikoimasta, olivat kuitenkin ilmeisesti vanhaa erää nekin ja löytyneet jostakin jemmasta… Tämän joulun uutuuksia ei ole vielä tullut myyntiin, ne tulevat ensi kuun aikana ja innolla itsekin odotan mitä kaikkea ihanaa tuleekaan valikoimassa olemaan. 🙂

  2. Hei ja kiitos vastauksesta!<br />
   Sitä vähän pelkäsinkin, että pallot ovat menneen joulun koristeita, mutta eiköhän ainakin melkein yhtä nättejä ole tämänkin vuoden malleissa.<br />
   Minä olen kai sellainen jouluihminen, pikkuhiljaa olen jo hankkinut uusia valkoisia sisustusjuttuja jouluun, jos ei ulkona ole lunta, niin sisällä ainakin on valkoista. :)<br />
   <br />
   Oikein mukavaa viikonloppua ja kaikkea hyvää sinulle!<br />
   -Minna

  3. Minna: Harmi ettei helmipalloja löydy tämän vuoden valikoimasta, ne ovat niin kauniita! &hearts; Toivottavasti ensi vuonna löytyisi. :)<br />
   <br />
   Ihanaa joulukuun alkua ja joulun odotusta! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *