Pikkuruinen sälekori & puolikas tuunaus!

Anna Nygård Designin sälekorit ovat valloittaneet sydämeni ja niitä löytyykin lähes jokaisesta huoneesta. 🙂 Makuuhuoneen AND-edustuksesta vastaa tämä suloinen S-kokoinen minikori, johon kuuluu myös puinen kansi. Kansi oli alunperin puunsävyinen ja maalasin sen itse valkoiseksi kalustemaalilla. Yhdellä maalikerroksella sain sopivan peittoasteen ja kauniit puunsyyt jäivät kuultamaan maalipinnan läpi. ♥ 

Omakotivalkoinen_1272.jpg

Omakotivalkoinen_12666.jpg

Omakotivalkoinen_1270.jpg

Omakotivalkoinen_1279.jpg

Omakotivalkoinen_1284.jpg

Omakotivalkoinen_1292.jpg

Omakotivalkoinen_1295.jpg

Omakotivalkoinen_1273.jpg

Pikkuinen kori on kooltaan 8x8cm ja pienestä koostaan huolimatta se on suuri säilytin. 🙂 Sälekori sopii mm. avainten ja taskuissa pyörivien pikkutavaroiden, korujen, meikkien ja kynsilakkojen, tee- ja maustepussien, palasokerin, koulutarvikkeiden, pinnien ja pompuloiden sekä topsipuikkojenkin säilytykseen, kannen kanssa tai ilman. 🙂

Olen ehtinyt hankkimaan itselleni hirmuisen jouluhuuman, taustalla soi parhaillaan Frank Sinatran Have Yourself a Merry Little Christmas  ja kupissa on kuumaa glögiä, nam. 🙂 Illalla tulossa pieni jouluaiheinen postaus… Siihen asti toivottelenkin kaikille ihanaa torstain jatkoa! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Pikkuruinen sälekori & puolikas tuunaus!

 1. Ohhoh oletpas jo jouluisissa tunnelmissa 😀 Tuli ihan hassu olo kun klikkasin kuuntelemaan tuon laulun! Minusta taas tuntuu, että jouluun on vielä aikaa, heh. Johtuisiko siitä, että koulutöiden palautus on joulukuun alussa, ja sitä hetkeä yritän vielä pakoilla ;D

  1. Jasmin: Aamulla oli maa valkoisena ja pieni pakkanen sai toivomaan pulkkakelejä. 🙂 Jouluun on vielä viikkoja, mutta olen aina ajoissa. 🙂 Ihmeen myöhään on itseasiassa joulufiilis minuun nyt iskenyt, aikaisempina vuosina olen alkanut odottamaan joulua jo syyskuun puolella. 🙂

 2. Söpöjä nuo korit:)! Minuakin vähä joulutunnelma kutkuttelee, mutta toisaalta on vähä semmoinen jarrukin päällä että ei vielä.. mistä sekin johtunee, kun yleensä oon syyskuussa jo useita joululahjojakin ostanut:). Ehkä se johtuu tästä väliaikaisasunnosta, joka on kyllä koti mutta johon ei lyhyen ajan takia jaksa eikä halua juurtua ja on vähän irrallinen olo. Mutta seuraavaa jouluna on sitten oma koti:)!<br />
  <br />
  Mutta tuohon banneriin, on hieno! Ja tyttö 2, 5vee on ihastunu siihen myös;) on parikin kertaa sanonut että hienot kengät:)!

  1. enkeli: Väliaikaiskodilla on varmasti oma osansa tuossa, ajatukset ovat jo tulevassa… 🙂 Ehkäpä joulumieli syttyy kunnon roihuun hieman ennen joulua, tai sitten tämä vuosi menee laimeammissa tunnelmissa. Kummin vain, jouluna on silti ihana levätä ja viettää aikaa omassa rauhassa. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kiitokset ja terveisiä tytöllesi! &hearts; 🙂

 3. Oih, ihanaa, joulua odotetaan meilläkin jo. Jos tykkäät tuosta Frank Sinatran joululevystä niin kannattaa kuunnella myös Snowfall – The Tony Bennett Christmas Album. Oon ihan rakastunut siihen &hearts; odotan innolla teidän keittiöremonttia, ollaan suunnittelemassa myös keittiöremppaa ja Epoq on tällä hetkellä ykkösvaihtoehto, Gloss valkoinen.

  1. Romanttinen Hömppä: Kävin kuuntelemassa joululevyä, oi vitsit!!! &hearts; &hearts; Olen ikuisesti sinulle kiitollinen tuosta vinkistä, meni soittolistalle heti paikalla. &hearts;<br />
   <br />
   Gloss-ovet on livena aivan ihanat, mietin itse tosi pitkään Integran ja Glossin väliltä ja päädyin Integraan vedinuran vuoksi. Tosi vaikea oli kyllä tehdä päätöstä, sillä löysin aivan ihanan vetimenkin Gloss-oviin. 🙂

  1. J: ANDin korit on kivannäköisiä ja käteviä. 🙂 Justiinsa laitoin parvekkeella olleen korin koristeeksi mehupurkin ympärille ja jääkaappiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *