120 sivua joulutunnelmaa Parhaat Kotiblogit -lehdessä!

Parhaat Kotiblogit -lehden jouluinen erikoisnumero ilmestyi kauppojen hyllyihin tänään, tarjoten 120 sivua jouluisaa tunnelmaa. Lehden tekoon osallistui 20 suomalaista bloggaajaa, jotka laittoivat itsensä ja luovuutensa likoon luodakseen teille ihanaa ja inspiroivaa luettavaa. ♥

Parhaat_Kotiblogit_FrontPic.jpg

 

Omakotivalkoinen_kotiblogitpostaus1.jpg

 

Omakotivalkoinen_kotiblogitpostaus2.jpg

CASA Blogit oli tiiviisti mukana lehden teossa ja kotoisaa CASA-tunnelmaa löytyykin lehdestä peräti 13 bloggaajan voimin toteutettuna:

At Home

Charmed White

Checklist

Hemma Hos Ingeborg

Huvikumpu Living

Kolmen Tähden Koti

La Dolce Vita

Mansikkapaikasta Vasemmalle

Rauharentola

Suvisvilla

Valkoista Harmoniaa

White & Black

Upeasta kansikuvasta vastaa meidän Marikamme Kolmen Tähden Koti -blogista, jota äänestin myös kansikuvakilpailun parhaaksi kansivaihtoehdoksi. ♥

Parhaat Kotiblogit – joulun erikoisnumero

NYT kaupoissa kautta maan! 🙂

12 kommenttia “120 sivua joulutunnelmaa Parhaat Kotiblogit -lehdessä!

 1. Varmasti hieno kokemus nähdä omasta kodista kuvia blogilehdessä. Joululehdissä kaikki on aina niin ihanan kauniisti aseteltu ja kyllä niistä itsekin saa ideoita poimittua. Täytyy varmaankin käydä tuo lehti ostamassa, jouluihminen kun olen.

  1. Mysterious M: Onhan se aina erilaista katsoa omia kuvia paperilehdestä kuin blogista. 🙂 Ihana kokemus kaiken kaikkiaan. &hearts;<br />
   <br />
   Lehdessä on ihan mielettömiä jouluideoita, varsinkin kattaus- ja diy-vinkkiosiossa. &hearts; Suosittelen lämpimästi! &hearts;

 2. Jee tosi ihania juttuja lehti pullollaan 🙂 Meillekin lehti tupsahti postilaatikkoon tänään ja sitä täällä ihan innolla selailen, ihania kuvia Miia sinultakin &hearts;

  1. susanna: Tykkäsin todella paljon lehden sisällöstä, kannesta kanteen. 🙂 Varsinkin kattaus- ja tuunausvinkeistä löytyi monta kivaa ideaa omaankin kotiin. &hearts; &hearts;

 3. Kaunis juttu sinulta! Voi että en malta odottaa että pääsen lukemaan lehden ja näkemään oman kattauksen siellä 😀 Tämän myötä minussa kyllä heräsi joulun odotus! ♥

  1. Jaana: Toivottavasti tipahtaapi postiluukusta tuo lehti tänään. &hearts; &hearts; Aivan ihania juttuja oli lehti pullollaan ja teidän kattaus- sekä diyvinkit olivat lehden parhaimmistoa, Marikan ja J:n ohella! &hearts; &hearts; Joulu saisi jo tulla! 🙂

 4. &hearts;&hearts;&hearts; Kauniit kuvat oli Miia teiltä! Oon ihaillut Casalaisten juttuja ja kuvia sekä uusiakin blogivinkkejä löytyi. Mukava saada myös ihan paperiversiona muistoksi muiden blogikuvia… Nyt kyllä todella saa joulun odotus alkaa 🙂

  1. Marika: Luin lehden eilen uudelleen kannesta kanteen ja herättelin joulumieltä täällä rempan keskellä. 🙂 Ihania ideoita oli lehti täynnä ja muutamia juttuja ajattelin kokeilla tuunata tytön kanssa lähempänä joulua, kuten sinun paperiviirit. 🙂

 5. ihana, että ilmoittelit lehden ilmestymisestä. Kiitos! Etsiskelin sitä jo viikko sitten, voi hitsit, väärään aikaan. 🙂

  1. anonyymi: Lehti ilmestyi tosiaan vasta toissa päivänä ja paksu lehtinen onkin. 🙂 120 sivua täyttä asiaa ilman mainoksia. &hearts; &hearts;

 6. Hieman koin pettymyksen nyt. Kotisi on kaunis ja raikas. Tällä kertaa en vain joulutunnelmaa noista kuvistasi saa. Hento harsomainen kukka tuo enemmänkin mieleen kevään, joten muutama syksyn lehti ja käpy ei kovin jouluista kuvaa anna 🙁

  1. joulua odotellen: Toimitin lehteen noin 20 kuvaa, joista toimitus valitsi julkaistavat kuvat. Osa kuvista oli enemmän jouluisia, toiset vähemmän. Pääpaino kuvissani oli lähinnä makuuhuoneessa, joka on meidän kodin helmi (keittiön valmistumiseen asti) ja julkaisinkin muutamia kuvia täällä blogin puolella, mm. nämä menivät lehdelle:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/10/joulutunnelmointia&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/10/joulutunnelmointia</a><br />
   <br />
   Meidän joulukoti on yleisestä valtavirrasta poiketen hieman vähemmän koristeellinen ja minusta on kiva että joukossa oli monenlaisia koteja ja sisustustyylejä joista lehden lukijat voivat löytää omaan tyyliinsä sopivimpia ideoita jouluisaan sisustukseen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *