Kaunista ja rauhoittavaa…

Haluan hetken aikaan nauttia jostakin muusta kuin kotona olevasta remppakaaoksesta, ja illan fiiliksiini sopiikin uppoutuminen näihin ihaniin kuviin makuuhuoneesta! <3

omakotivalkoinen_0882.jpg

Omakotivalkoinen_Makuuhuone4.jpg

omakotivalkoinen_09000000.jpg

omakotivalkoinen_0912.jpg

Omakotivalkoinen_tunnelmaa1.jpg

omakotivalkoinen_0886.jpg

IMG_0917.jpg

Raskas remontti alkaa olla valmis ja enää puuttuu tapetti olohuoneen seinältä. Olen kirjaimellisesti joutunut todella koville ja lupaan teille kautta kiven ja kannon, ettei seinien tai katon maalailua tytön huonetta lukuunottamatta tule tapahtumaan seuraavaan kolmeen vuoteen. 😀 Niskat on superjumissa ja päänsärky meinasi kaataa tänään sängynpohjalle. Sain puristettua itsestäni kuitenkin viimeiset mehut ulos ja hitsi vie, vein todellakin maalausurakkani kunnialla loppuun särystä huolimatta. 🙂 Väliaikatietona kerrottakoon, että keittiöremontti aikaistuu ja tässä onkin enää vain kaksi viikkoa aikaa kalustekuorman saapumiseen. 🙂 Jiihaa loistavaa, sanoo ihminen joka ei malttaisi odottaa enää viikkoakaan. 😀 Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

4 kommenttia “Kaunista ja rauhoittavaa…

  1. Syyslomalla tein pintaremppaa makkariin,usko melkein loppui kun tapetti ei millään lähtenyt seinästä.isä tuli onneksi hätiin sekä sisko,isä maalasi hetkessä seinät.

    1. Jenna: Sängynpääty on osa kokonaista sängynrunkoa, Kare Designin Ice Cube nimeltään. 🙂 Pelkkiä nahkaisia päätyjä vaakasaumoilla en ole nähnyt valmiina, mutta Pispan Puu niminen Hämeenlinnalainen yritys valmistaa kohtuulliseen hintaan mittatilauksena päätyjä toiveiden mukaisesti. 🙂 Ystäväni teetti sieltä itselleen lähes samanlaisen päädyn, jolle tuli hintaa noin 550€ eli hieman vähemmän kuin minun kokonainen sänkyni kustantaa. :)<br />
      <br />
      Päiväpeitto on Hobbyhallin, Prisman ja Sokoksen valikoimassa oleva Luhdan Pilvi päiväpeite. &hearts; Siitä on moni kysellyt ja selvitin Luhdalta että he teettävät keväällä sitä valkoisena lisää. Valkoinen on tosiaan tilapäisesti nyt loppu, mutta harmaana sitä on saatavana Hobbyhallissa, Sokoksella sekä Prismassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *