Tuoksuvaa tunnelmaa kotoiluun!

SKANDINAVISK -tuotemerkin taustalla on suloisen liikuttava tarina kahdesta englantilaisesta herrasmiehestä, jotka 15 vuotta sitten rakastuivat skandinavialaisiin leideihin ja jäivät sille tielleen. 🙂 Erilaiseen arkeen ja työkulttuuriin tottuneet miehet ihastuivat leidiensä lisäksi meidän skandinaavien perhepainotteiseen ja kotiin keskittyvään rauhaisaan elämäntapaan, joka inspiroi heidät luomaan yksinkertaisen kauniin ja konstailemattoman SKANDINAVISK -tuotesarjan. Tuotteet henkivät meidän pohjoista elämäntyyliä sekä harmoniaa, ja oma tuotesuosikkini on ehdottomasti tämä Suomea kuvastava KOTO-tuoksukynttilä, jonka ostin itselleni palkinnoksi remonttiraadannasta. 🙂

Omakotivalkoinen_8018.jpg

Omakotivalkoinen_8016.jpg

Omakotivalkoinen_8009.jpg

“Koto. The traditional Finnish word for home. A cosy refuge from the long dark winters, a seductress of scarce natural light, an intimate space to refresh the soul. This KOTO scented candle is a collaboration from SKANDINAVISK & Design Bloggers United and promises delicate notes of baltic amber, exotic jasmine, mandarin and vanilla.”  ♥

Omakotivalkoinen_8005.jpg

Omakotivalkoinen_8014.jpg

Finnish Design Shopista ostamani XL-kokoinen KOTO-kynttilä on kooltaan massiivinen ja se tuottaa loimuavaa kauneutta peräti 75 tuntia. Tuoksukin on todella hyvä ja oma nenuni on haistavinaan ainakin takassa palavan puun, vanhan savusaunan, tervan, piparitaikinan ja miesten tuoksun vivahteita. 🙂 Tämän kanssa kelpaakin istua iltaa ja nauttia sekä valotunnelmasta että tuoksusta. <3

Kotoisaa illanjatkoa kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

8 kommenttia “Tuoksuvaa tunnelmaa kotoiluun!

 1. Kaunis on kynttilä, mutta tässä rahat kyllä kirjaimellisesti haihtuvat savuna ilmaan. 60euroa kynttilästä on aivan liikaa itselleni.

  1. Ainotar: Kynttiläksi tämä on tyyris, mutten koe rahan menevän täysin savuna ilmaan. Kynttilä on kauniissa lasipurkissa, jota voi hyödyntää sen jälkeenkin kun kynttilämassasta ei ole enää mitään jäljellä. Myös tuoksu on todella hyvä, hyvin epätuoksukynttilämäinen. Tämä oli itselleni palkinto siitä että jaksoin remontoida työn ja muun pakollisen arkielämän ohessa yli viikon putkeen neljän tunnin yöunilla. &hearts;

 2. Siis mitä!? Oikeasti joku kynttilä voi maksaa 60 euroa?<br />
  No, jokainen palkitsee itsensä tavallaan 🙂 Mä rakastan tuoksukynttilöitä, ja niiden valinta on aina todella vaikeaa. Tyttären kanssa aina impataan koko tuoksulajitelma läpi, ja tehdään sitten yhdessä valinta 😀 Mutta mulle tekee tiukkaa maksaa se 4 euroakin lämpötuoksukynttilöistä…<br />
  Onks nuo valkoiset pienet kuviot läpinäkyviä? Siis valaiseeko tuo läpi?

  1. Minsku: The White Companynkin valikoimassa on useita aivan ihania yli 60 euron arvoisia kynttilöitä, joten kalliit kynttilät ei ole kovin harvinaisia. 🙂 Yhdelle tulilangalle kertyy hintaa vain 15 euroa, joten tavallaanhan tämä Skandinaviskin iso neljän liekin jättikynttilä on suhteessa halvempi kuin esim Tine K:n kynttilät. Skandinavisk valmistaa tuotteensa käsityönä, joten sekin vaikuttaa hintaan. Tehdasvalmisteiset kynttilät ovat todella paljon halvempia jo ihan kustannussäästöjenkin vuoksi. Maria Drockilan kynttilät ne vasta kalliita ovatkin, sellainen superkaunis betonipintainen valkoinen kynttilä maksoi lähes 80 euroa ja siinä vaiheessa ylitettiin jo minunkin maksuhaluni, vaikka kynttilä onkin äärettömän kaunis. &hearts;<br />
   <br />
   Tuoksujen valinta on todella vaikeaa, muistan kuinka vatvoin WoodWickin kynttilähyllyllä vuosi sitten varmaan tunnin. 😀 Tine K:lla on myös aivan ihania tuoksuja, varsinkin se jouluntuoksuinen sekä White tee &amp; Ginger. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kynttiläpurkki on sisältä musta, joten liekki ei heijasta valkoisten kuvioiden läpi valoa… Tai ainakaan vielä ei heijasta, sillä kynttilämassa on lähes purkin yläreunaan saakka. 🙂

  2. Meidän kaupungissa on tuo Drockilan liike, ja en ole ikän uskaltanut mennä sisälle sinne. Hintoja pelkään, ja näköjään ihan syystä 😀

  3. Minsku: Drockilan myymälän tunnelma on todella kaunis ja popup-store tyyppiset kauppapaikat kalliita vuokrata joulunajaksi. Ymmärrän siis hinnan määräytymisen, sillä kulut ja henkilöstön palkat on pakko saada katettua kynttilämyynnillä. Hinnat ovat kyllä melkoisia ja minun kipurajani ylittyy yli 80 euron kynttilöissä vaikka ne olisivat kuinka kauniita. &hearts; <br />
   <br />
   Olen ostanut useana vuotena Drockilan liikkeestä kynttilän lahjaksi yhdelle tärkeälle ihmiselle ja saman teen tänäkin vuonna koska tiedän niiden olevan hänelle mieluisia. Onneksi siellä on myös hieman edullisempia kynttilöitä, esim sellainen lumihiutalekuvioitu todella kaunis korkea pilarikynttilä maksaa muistaakseni 25 euroa. &hearts;

 3. Täsmälleen samaa mieltä, 60€ kynttilästä on aivan liikaa! Huh! Halvemmatkin tuoksukynttilät ovat kauniita ja ajavat täsmälleen saman asian 🙂

  1. Rose: Minusta kynttilä oli hyvä ostos enkä koe sitä ylihintaisena. Se on kuitenkin valmistettu käsityönä ja kauniin ulkomuodon lisäksi myös palaa turvallisesti ja käryttämättä. Ei tälläisiä kynttilöitä montaa kerralla tee tietenkään mieli ostaa, mutta itse tosiaan koen että sain rahalleni hyvän vastineen tämän yhden kynttilän osalta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *