Fine Little Day – Gran | Kuusi | Spruce

Ruotsin Göteborgissa päämajaansa pitävän Fine Little Dayn takana häärii seitsemän luovaa suunnittelijaa. Tuotevalikoima on suunniteltu pientä pilkettä silmäkulmassa ja suunnittelutyön ytimenä on ajatus persoonallisen taiteen ja designin yhdistämisestä tavallisiin arkituotteisiin. Fine Little Dayn perustajan Elisabeth Dunkerin käsialaa ovat mm. nämä suloiset Gran-sarjan kuusikuvioidut tekstiilit sekä seinätapetti… ♥

GRAN_bedding.jpg_0_0_100_100_796_367_100

9317179-origpic-a06f6a.jpg

Fine Little Dayn tuotteiden saatavuus on ollut todella heikkoa niiden pienistä valmistuseristä ja -tavasta johtuen. Olen etsinyt tytölle tätä Gran-sarjan 50x50cm kokoista koristetyynynpäällistä jo puolivuotta, mutta ulkomaidenkin verkkokaupoissa myytiin nyt-ei-oota. Olin ehtinyt unohtamaankin jo koko tuotteen, kunnes eilen illalla menin kurkkaamaan Designboxin valikoimaa ja huomasin ilmoituksen marraskuun puolivälin kieppeillä myyntiin saapuvasta kuusipuu-kuormasta, jippii! 🙂 Gran -tyynynpäällisen lisäksi myyntiin putkahtaa myös ensimmäisessä kuvassa näkyvä aikuisten kokoa oleva pussilakanasetti. 🙂 

9313318-origpic-7e42ae.jpg

Kuusipuita löytyy myös seinätapetista, jota saa tilattua esim Photowallin verkkokaupasta. Suomalaista jälleenmyyjää en tälle kauniille kuviotapetille onnistunut löytämään, kertokaa te viisaammat jos satutte tietämään saako tätä mistään päin Suomea ostettua. 🙂

Tyttö ilahtui todella kovasti toukokuussa synttärilahjaksi saamastaan Ferm Livingin mustavalkoisesta Half Moon -pussarisetistä ja hyväksi havaittua lahjaideaa aion hyödyntää myös jouluna. Mustavalkoinen Gran -pussilakanasetti ja yksi koristetyynynpäällinen lähtivät ennakkotilauksella eteenpäin ja uskon että tyttö tulee tykkäämään “joulupukin paketistaan” yhtä paljon kuin pilvilakanoistaankin. 🙂

Tuiskuisaa torstaita kaikille! 🙂

(Tuotekuvat: Fine Little Day, sisältää kaupallisen linkin)

14 kommenttia “Fine Little Day – Gran | Kuusi | Spruce

  1. Heidi: Kuusityyny on suloinen. 🙂 Ja ehkä hieman retrohtavakin… Itselleni tulee siitä mieleen 70-luvun fiilis. 🙂

 1. Moikka!<br />
  Olin blogisi suht &quot;tuore&quot; lukija, toisesta blogista tänne eksyin muutama viikko sitten, mutta pakko tulla sanomaan että lukulistalle et pitkäksi aikaa päässyt. Lähes kaikki postaukset sisältävät mainoslinkkejä, yhteistyötä, ja pelkkiä tuotteita tuotteiden perään. Tässä blogissa ei ole mitään henkilökohtaista, ei mitään minkä vuoksi jaksaisin jäädä lukemaan. Mukavaa talvenalkua sinulle kuitenkin!

  1. maikki: Kiitos avoimuudestasi ja palautteestasi. Tässä syksyn aikana olen saanut päivittäin yrityksiltä yhteydenottoja erilaisten yhteyskampanjoiden tiimoilta ja olen lähtenyt mukaan muutamiin itseäni ja mahdollisellisesti myös lukijoitani kiinnostaviin kampanjoihin. Merkitsen erittäin suoraan, selkeästi ja avoimesti kaikki mainontaa sisältävät postaukset ja itse en koe blogimarkkinointia lainkaan huonona juttuna. Olen blogini kautta päässyt syksyn mittaan kokeilemaan mm. Eskaron maaleja ja itse koen että kyseinen yhteityökampanja sisältää hyödyllistä tietoa myös lukijoiden näkökulmasta. Olen tuonut runsaasti esille myös itselleni erityisen tärkeän, ihanan Annan &hearts;, AND-säletuotteita sekä erilaisia lehti- ja mediayhteistyökytköksiäni, joissa yhteityö on pääasiassa vain pelkkä muodollisuus. Matka-Vekan pikkujoulumatkasta meitä CASAlaisia ei edes pyydetty kirjoittamaan vaan jokaisella oli töydellinen vapaus olla kirjoittamatta näin halutessaan. Meidän reissumme oli kuitenkin aivan uskomattoman onnistunut ja Länsisatamassa erotessamme bloggaajien kesken tuli monelle meistä kaihoisa kyynel silmäkulmaan, sillä matka oli yksinkertaisesti parasta rentoutumista mitä olla saattaa. &hearts;<br />
   <br />
   Tämä postaus sisältää linkkejä, mutta yksikään linkki ei ole mainoslinkki eikä täten hyödytä minua itseäni mitenkään. Jaan blogissani tuotevinkkejä ja infoa löytämistäni kivoista tuotteista sekä tarjouksista, suurin osa on tehty ilman vastinetta. <br />
   <br />
   Ymmärrän kuitenkin näkemyksesi ja siksi haluankin kiittää sinua kommentin jättämisestä. Toivotan sinulle mukavaa joulunodotusta sekä tunnelmallista joulunaikaa! &hearts;

  2. Minun mielestä on juuri blogeissa parasta nämä &quot;löydöt&quot; eli erityisesti nämä jossa bloggaaja on itse aidosti löytänyt jonkun kiinnostavan tuotteen tai liikkeen ja mielelläni kuulen niistä. Monissa blogeissa näkee sitten taas pelkkiä mainos/yhteistyöpostauksia ja sellaisiin blogeihin kyllästyy tosiaan aika nopeasti (en tarkoita sinun blogia)…eli on nimenomaan hyvä että nämä merkataan selkeästi .

  3. Alina: Kiva kuulla että tykkäilet vinkkipostauksistani. 🙂 Olen blogin alkumetreiltä asti postannut itseäni kiinnostavista tuotteista ja löytämistäni etukamppiksista, mitä vastaani netissä putkahtaa. Olen monesti saanut kiitosta lukijoiltani siitä, että jaan tietoa sekä omia käyttökokemuksiani aktiivisesti eteenpäin, enkä &quot;panttaa&quot; niitä itselläni, jos näin nyt voi sanoa, hihi. 😀 Mielenkiinnonkohteet kuuluvat vahvana osana blogiini ja minusta on ollut kiva lukea vanhoja postauksiani, joissa olen haaveillut monesta tavarasta jotka nykyisin omistan. &hearts; &hearts; Tämäkään postaus ei ole mainospostaus, vaikka siinä on mainosmaisia piirteitä linkityksineen. Yritän aina merkitä mahdollisimman selkeästi kaikki yhteistyöpostaukset, erityisesti tuotepohjaiset sellaiset, joissa postauksen aiheena oleva tuote on toiminut hyödykkeenä minulle. 🙂

 2. Hei, Kiitos blogista. Voisitko vinkata esim. omana juttuna jouluisista tekstiileistä pussilakanoista/pyyhkeistä. Ne ovat itsellä hakusessa, mutta mitään mukavaa ei ole löytynyt 🙂

  1. Lukija: Voinhan mie. 🙂 Uskoisin että ehdin lauantai-iltana selaamaan nettikauppojen valikoimia voisin yrittää sunnuntaille saada tuollaisen koontipostauksen aikaan. 🙂

 3. Nuo kuusitekstiilit on kyllä kivoja, mutta meillä ei perheessä ole kyllä kohderyhmää. Eli siis pieniä lapsia. Mun lapsi ei muuten olisi varmaankaan kelpuuttanut pienenä tuollaisia. Lakanat oli värikkäitä ja tyyliin piirroshahmoja. Tosin ei silloin kyllä tullut vastaan mitään värittömämpää…. Hmmm…Joo, ei kyllä ollut kuin värikkäitä…

  1. Minsku: Minulla oli pienenä vaaleanpunaisia pussilakanoita ja muutama värikäs lastensetti. Sain mummiltani lahjaksi joka joulu lakanasetin ja ne oli minulle aina tosi tärkeät. 🙂 Tytölleni tahdon antaa samanlaisen muiston hyötylahjoista ja opettaa samalla siihen että parhaat lahjat eivät aina ole leluja. :)<br />
   <br />
   Oma neitini tykkää mustavalkoisesta ja ilmoittaakin aina kysyttäessä lempivärinsä olevan musta. 😀 Hän tykkää kovasti myös kyllä keltaisesta ja pinkistäkin, mutta viime aikoina kiinnostus mustavalkoiseen on ollut selvästi suuri. Lakanoille onneksi keksii käyttöä vaikka ne eivät olisikaan mieluisia kun jouluaatto koittaa… 🙂

 4. Tilasin juuri tuollaisen koristetyynyn. onko sinulla se vielä käytössä? onko se yhtä hyvänlaatuinen, kuin Artekin tyynynpäälliset? Mielestäni se on niin kaunis, että halusin ottaa riskin ja tilata, vaikka en tiedä sen laadusta mitään. 😀

  1. Pitju: Kuusityyny on edelleen käytössä ja olen pessytkin sen koneessa 30°c neljään kertaan. 🙂 Ei ole värit haalistuneet ja kangas on siinä samalla tavalla paksua ja napakkaa kuin Artekin Sienassa. 🙂 Hyvän ostoksen teit! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *