Remonttikirppis!

Olen epätoivoisesti yrittänyt keksiä paikkaa kaikille kivoille tuoleilleni, mutta minun oli hyväksyttävä se tosiasia ettei meillä ole enää tilaa säilyttää paikkaansa etsiviä tuoleja huoneiden seinustoilla, nyyh. Pyöreän ruokapöydän ympärillä tulee jatkossa olemaan vain kolme tuolia ja varaistuimina käytämme kolmea pinottavaa jakkaraa. Tämän vuoksi uutta kotia ovat nyt etsimässä Muuton Visu, Hayn ylimääräiseksi jäänyt valkoinen Hee, Hay AAC22, sekä kaksi valkoista pinnatuolia… 

Omakotivalkoinen_Remonttikirppis.jpg

Remonttikirppikseltä löytyy tuolien lisäksi myös muutama muu tavara, myyntikohteet pääset kurkkaamaan TÄÄLTÄ! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

5 kommenttia “Remonttikirppis!

 1. Heippa, nyt on pakko kysyä…mitä sille ihanalle tammiselle ruokapöydälle on tapahtunut? Luulin, että se jäisi pysyvästi käyttöön, on niin kaunis! Mutta myyt tuolit pois, jääkö pyöreä, väliakainen pöytä nyt käyttöön?

 2. Krisse: Saarekkeen kanssa tuo keittiön ruokailutila käy liian ahtaaksi ja seinän puolelta ei pääse kulkemaan jos tuolilla istuu joku. Ruokapöydälle varattu tila on melko pieni, vain 200x200cm tytön huoneen ovi, jonka eteen en halua esteitä. Tämä on ollut selkeä suunnitteluvirhe arkkitehdiltä jo aikoinaan ja silloin kun keittiö oli U:n muotoinen, oli todella ahdasta istua pöydän ääressä. Saarekkeesta tulee suurempi kuin mitä joskus vuosi sitten olin suunnitellut, sen vuoksi pidän tuon pyöreän pöydän ainakin toistaiseksi käytössä. 🙂

 3. Kyseltiin aikaisemmin valaisin postausken yhteydessä, että onko sulla edelleen se yksi kranaatti valaisin tallella (näkyi aikaisemmin keittiönpöydän päälä ja sitten se vain katosi johonkin) vai oletko sen myynyt pois ennen uutta inspistä asiasta? Et vastaillut mitään sihen ketjuun…

  1. Karkki: En ole ehtinyt keskittymään valaisinpostauksen kommentteihin kunnolla, joten vastaan niihin vasta viikonlopun aikana. :)<br />
   <br />
   Kultareunaisen kraanatin myös pois. Pyöreän ruokapöydän ylle se ei sopinut (väärät mittasuhteet) ja tiesin jo ennakkoon että mikäli saareke keittiöön joskus tulee, haluan valaisimen olevan kokonaan valkoinen (suunnitelmissa tosin oli silloin A330s-mallin valaisimet). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *