Ullakko & uuden keittiön siivousapulaiset!

Ihastuin Habitare -messuilla Ullakon käsintehtyihin keittiötuotteisiin ja suitsutinkin viidakkorummun tavoin niistä eteenpäin sekä täällä blogissa että blogin ulkopuolella. 🙂 Sain alkuviikosta postia Ullakon Riitta-Leenalta ja kääreistä paljastui aivan ihana yllätyspaketti, kiitoksena Ullakko-tuotteiden esilletuomisesta. <3 Paketti sisälsi mustan ja valkoisen hamppurätin sekä kauniin koristeellisen kortin, sydäntä lämmittävällä tervehdyksellä varustettuna. <3 <3 

Omakotivalkoinen_8051.jpg

Omakotivalkoinen_8036.jpg

Omakotivalkoinen_8041.jpg

Omakotivalkoinen_8046.jpg

Omakotivalkoinen_8040.jpg

Omakotivalkoinen_8049.jpg

Omakotivalkoinen_8034.jpg

Nämä kaunokaiset saavat olla paketissaan vielä pari viikkoa, sillä en raaski ottaa niitä käyttöön kuin vasta uudessa keittiössäni… 🙂 Kivaa perjantaita kaikille! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Ullakko & uuden keittiön siivousapulaiset!

  1. Aikku: Nuo on ihania. &hearts; Raaskiikohan niitä edes ottaakaan käyttöön… :)<br />
   <br />
   Itse olen yrittänyt tehdä hamppulangasta tiskirättiä mutta ei siitä tullut mitään. 😀 Silmukat oli epätasaisia ja parhaalla mielikuvituksellanikaan ne eivät muistuttaneet neliötä. 🙂 Onneksi on osaajia jotka loihtivat tälläisiä aarteita. &hearts; &hearts;

 1. Voiko tiskirätit olla noin herkullisen näköisiä?!: ) pitääpä kokeilla sitten omaan keittiööni-kunhan sinne vaan joulunalla pääsen touhottamaan&hearts;<br />
  Päädyttiin itse domuksen keittiöön ( khh, wc:t ja eteinen). Ihana saada viimeinkin laadukas keittiö. Edellisen kerran uusittiin jouluksi 2007 eräästä tukusta halvalla ja sen keittiön sai hävittää nyt jo: (

  1. pienen kanafarmin emäntä: Sanos muuta. &hearts; Habitaressa oli esillä pinkkejä, turkooseja, keltaisia, harmaita ja vaikka mitä herkkuvärejä, niin kauniisti esilläkin. Luulin ensin että ne olivat pannulappuja ja olin todella yllättynyt että ne olivatkin tiskirättejä. 🙂 Näillä todellakin kelpaa siivoilla, jos siis raaskii ottaa rättejä käyttöön. 😀

 2. Onpa ihanat 🙂 Noita kelpaa pitää esilläkin. Meillekin voisi tulla tuollaiset perinteisten värilkkäiden sieniliinojen tilalle 🙂

  1. Piia: Minulla alkaa olemaan kaikki siivousvälineet Sinin muutamaa pinkkiä ja harmaata vempainta lukuunottamatta kaikki mustavalkoisia ja nuo hamppurätit sopivat kauniisti kokoelmaan. 🙂 Itse olen hylännyt perinteiset sieniliinat jo kauan sitten, nykyisin minulla on mikrokuituisia keittiöliinoja jolla kuivaan tiskipöydän ja pyyhin lieden yms. 🙂 Ne kuivuvatkin nopeammin ja ne voi pestä koneessa 60°c puhtaaksi, joten aina on puhdas liina valmiina kun vanha kaipailee pesua. 🙂 Odotan innolla että pääsen testailemaan hamppurättejä, ne imevät kuulemma todella hyvin vettä, ja kuivuvat nopeaan eivätkä siksi ala haista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *