Juhlatuulella!

Järjestän joulukuussa cocktail-iltamat, yhdistäen useamman juhlanaiheen yhden tilaisuuden alle. Juhlatyylini tulee koostumaan hyvin perinteisistä palasista – pikkumustasta mustilla asusteilla ja punaisilla yksityiskohdilla varustettuna. Juhlalookkiin sopivia vaatteita löytyy sekä mekon että Casan pikkujouluissakin nähdyn nahkaisen kynähameen ja selästä avoimen mustan puseron muodossa… Hyvistä vaihtoehdoista huolimatta päädyin kuitenkin ostamaan uuden cocktail-teemaan sopivan vaatteen, sillä juhla on itselleni erityisen tärkeä ja ansaitsee arvoisensa asukokonaisuuden. 🙂

Omakotivalkoinen_PartyOutfit2.jpg

Zara_Jumpsuit_Black_2014_66.jpg

Zara_Jumpsuit_Black_2014_55.jpg

Kävin sovittelemassa Zarassa useita erilaisia mekkoja sekä muita asuyhdistelmiä ja tämä kauniisti laskeutuva shortsimittainen jumpsuit oli napakymppi heti ensimmäisestä peiliin vilkaisusta alkaen. ♥ Zara Woman -malliston jumpsuit näyttää edestä ja sivuilta katsottuna v-aukkoiselta kietaisumekolta, takaa se näyttää business-tyyliseltä shortsihaalarilta. Olen aina tykännyt juhlalookeissa jumpsuiteista, mutta toteutuspuoli on tälläiselle lyhyehkölle ihmiselle ollut tähän mennessä aina huonosti istuva. Teletappimainen haalariefekti roikkuvine takapuolineen ei todellakaan ole imarrellut omaa vartaloani ja kaiholla olenkin ihastellut mallimaisempia naisia ja upeita haalariasujaan korkkareiden kanssa… 🙂

Zara_Jumpsuit_Black_2014_11.jpg

Zara_Jumpsuit_Black_2014_33.jpgZara_Jumpsuit_Black_2014_22.jpg

Olin todella yllättynyt siitä miten kauniisti tämä shortsihaalari istui päälleni. Selkäosan pituus on kerrankin mitoitettu oikein, eikä haalarin takamus näytä Snoop Doggin lököpöksyiltä. 🙂 Ohut materiaali laskeutuu todella kauniisti muttei kuulla kuitenkaan läpi. Olkasaumoissa on ryhdikäs muotoilu, joka antaa erityisesti takaa katsottuna yläosaan jakkumaisen efektin. 

Omakotivalkoinen_8143.jpg

Kampauksen osalta tulen todennäköisesti päätymään 40-luvun tyyliseen lookkiin, joko sliipattuun lainekampaukseen tai The Great Gatsby -elokuvan inspiroimaan hiuspantaviritykseen, mikäli onnistuin löytämään sopivan hiuskoristeen. Juhlalookistani postailen teille asu- ja kampauskuvien kanssa lisää juhlapäivänä… 

Joulukuu tullaan viettämään juhlafiiliksissä ja aiheeseen liittyviä postauksia koristeluineen ja kattauksineen tulee ilmestymään varmasti melko paljon. 🙂 

Touhukasta torstaita kaikille! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

9 kommenttia “Juhlatuulella!

    1. Susanna: On kyllä harmi ettei Zara ole levinnyt pohjoiseempaan ihan niin tasaisesti kuin tänne etelään, jossa myymälöitä on jo useita. 🙁 Itse toivoisin että Zaran verkkokauppa toimittaisi myös Suomeen sillä meillä on valikoima todella suppea. Ihmettelen miksi Suomi on jätetty verkkokaupan toimitusalueen ulkopuolelle… No, ehkä joskus tulevaisuudessa tuokin asia korjaantuu. 🙂

  1. Tyylikkään asun olet löytänyt ja sulle se sopii varmaan todella hyvin. Innolla odotan kuvia juhlalookistasi.

  2. Tosi kiva asu :)<br />
    Ai että mua harmittaa, kun Helsingissä käydessämme käveltiin Zaran ohi. Siis mikä ihmeen päätös se oli?! Taisin olla todella väsynyt. En ole ikinä käynyt siellä, ja olen kuitenkin ihastellut blogeissa sieltä ostettuja juttuja.

    1. Minsku: Zarasta teen itse aina löytöjä ja siksi yritän välttää sinne menemistä ellen todella ole jotakin vaille ja valmiiksi ostoaikeissa. 🙂 Siellä on sekä klassisia vaatteita että trendijuttuja, vanhempaan ja nuorempaan tyyliin sopivia. Zara on vuosia ollut ykköskauppani ja sen valikoimasta löytyy aina ajattomia perusmallisia vaatteita joita itse tykkään käyttää. 🙂 Ensi kerralla kannattaa kurvata ovista sisään, uskon ettet tule pettymään vaikkei ostettavaa sillä kertaa ehkä löytyisikään. Kauppa on kivan väljästi kalustettu ja valikoima jaoteltu tyylien mukaisiin osioihin, joten sitä on mukava käydä läpi. 🙂

    1. Nimetön: Sopii kyllä. 🙂 40-luvulla kietaisumekot, shortsit ja korkeat vyötäröt olivat muodissa ja shortsihaalarini mukailee kaikkia kolmea tyyliä. 🙂 Korkkarini ovat hyvin klassiset matalahkot ja pyöreäkärkiset, sopivat ajanmukaiseen tyyliin nekin vaikkeivat virallisesti olekaan 40-lukua. Hiukset, kynnet ja meikki kun laitetaan kuntoon, muuttuu uusi shortsimittainen jumpsuittini 40-lukulaiseksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *