Paikka joulukuuselle…

Mittailin joulukuuselle paikkaa ja sellainen löytyi olohuoneesta ikkunan edestä, kun toisen Hayn nojatuolin ottaa pois tieltä. Kuusta ei suositella laitettavaksi patterin eteen lämpimään, mutta minä aion uhmata suosituksia ja ottaa riskin että neulaset varisevat lämpimässä paikassa normaalia nopeammin… 🙂

IMG_8257.jpg

IMG_8258.jpg

Omakotivalkoinen_82622.jpg

Viime jouluna kuusi oli sohvan toisessa päässä ja aina ohi kulkiessa ilmavirta tuuletti kuivat neulaset pitkin lattioita. Toivottavasti tänä jouluna neulaset pysyvät kuusen ympärillä, josta ne on helppo imuroida päivittäin pois… 🙂

IMG_0979.jpg

iIMG_1011.jpg

iIMG_1016.jpg

iIMG_1018.jpg

Viime vuotiset koristeet ripustetaan kuuseen tänäkin vuonna, ainoa erotus on valkoisten käpyjen ja pipareiden sekä toisen Happy Lights -pallovalosarjan lisääminen, jotta kuusi on tasaisesti valaistu ja hieman viime vuotista runsaampi. ♥

IMG_8261.jpg

IMG_8277.jpg

Tunnelmallista sunnuntai-illan jatkoa kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

10 kommenttia “Paikka joulukuuselle…

 1. Meilläkin pitäisi jo alkaa miettiä joulukuusen paikkaa 😉 Vaihtoehtoina keittiö tai olohuone, saapas nähdä minne se sitten tulee!<br />
  Ihania kuvia &hearts;

  1. susanna: Odotan jo innolla että pääsen hakemaan joulukuusen kotiin ja saamme tytön kanssa sen koristella. 🙂 Kuusi tulee varmaankin jo joulua edeltävänä viikonloppuna eli 4,5 viikon kuluttua. 🙂 Ihanaa ideoida jo etukäteen kaikki valmiiksi niin voi vaan pistellä h-hetkellä tuvan kuntoon ja vaihtaa joulumoodille. 🙂

 2. Pakko sanoa, kaikella kunnioituksella, etten ole ikinä nähnyt mitään noin tylsää (kuin olohuoneesi). Siis ihan oikeasti, pelkkää valkoista!? Mun silmät ihan kuivui kuvia katsellessa o_O<br />
  <br />
  Hienosti toteutettu blogi muuten, jos yhtään lohduttaa (jompaa kumpaa meistä)!

  1. Mannukka: Tylsä se varmasti joidenkin mielestä on, sisustusmakuja on niin monenlaisia ja runsaammasta sisustuksesta pitävät varmasti karttavat minun tyylistäni sisustusratkaisua. Itse tietysti tykkään olohuoneestani vaikka se onkin hieman keskeneräinen mm. verhojen puuttuessa eikä vastaa aivan täysin omia unelmiani. 🙂

 3. Hei,eikö sinulla ollutkin valkoinen tekokuusi aikaisemmin? Olen itse hankkimassa , en vain ole varma tuosta cm tekokuusen laadusta,näytti esillepantuna hiukan erilaiselle kuin kuvassa kun käväisin tänään katsomassa. Mistä olit itse ostanut sen valkoisen? Toivottavasti en muista aivan väärin 🙂

  1. Kaisa: Oli valkoinen tekokuusi, Anttilasta peräisin ja se oli todella tuuhea kun jaksoi taitella ja availla oksat kunnolla auki. 🙂 En osaa sanoa onko tämän vuoden kuuset samanlaisia vai harvempia, niissä on jonkin verran nimittäin ollut eroja ja esim musta kuusi oli todella paljon harvempi kuin se minun valkoinen versioni. Stockmannilla on yksi valkoinen tekokuusi joka on niin muhkea että siinä on melkein jo liikaakin fyllinkiä. 🙂 Todella näyttävä ja varmasti myös kestävä ratkaisu laatunsa ja jämäköiden rautaoksiensa ansiosta. :)<br />
   <br />
   Prisman kuuset kannattaa myös katsoa, siellä näin yhden kelpo yksilön joka näytti tuuhealta mustine koristeineen. &hearts;

 4. Kaunista ja rauhallista silmälle. Ainut mitä ihmettelin, että miksi sohva on noin paljon irti seinästä?? Näyttää omaan silmäääni hassulta.

  1. Marianne: Sohvan ja seinän välissä on noin 25-30cm tyhjää tilaa, jotta olohuone on hieman ilmavampi ja matto istuisi paremmin sohvan ja tason väliin. 🙂 Sohvan selkämys on kaunein osa koko sohvasta ja välillä harmittelen ettei se mahdu olohuoneeseen poikittain selkä keittiöön päin. Käsinojan verran lyhyempi pitäisi leveyden olla että sohvan molemmiin puolin mahtuisi kunnolla kulkemaan. 🙂

 5. Höpöhöpö olkkarisi mitään tylsä ole (viitaten ylläoleviin kommentteihin), vaan raikas ja kotoisa. Ihanaa nähdä se sitten joulukuusen kanssa! 🙂 Juuri yhtenä iltana selailin vuosien takaisia joulupostauksiasi, voi miten kauas ollaankaan tultu harmaista tähtihurmion ajoista. 😀 Mutta parempaan suuntaan! Eikä harmaakaan silloin lukiessa tuntunut yhtään tunkkaiselta, vaan eron tajuaa vasta nyt.<br />
  <br />
  Mutta niin, se piti sanomani että jättäisin happy lightsit pois kuusesta ja laittaisin tilalle ihan perinteisiä (ei kynttilänmallisia vaan ihan perus-) jouluvaloja lämpimän valkoisella valolla. Tarpeeksi paljon jotta ne saa tasaisesti, ja sitten kaikki kuvailemasi koristeet mukaan. Aah&hearts;

  1. Jenppa: Kiitos kauniista kommentistasi! &hearts; &hearts; Pitkä matka on tosiaan tarvottu ja olen täysin samaa mieltä että suunta on ollut parempaan päin. 🙂 Tähän kummallisen muotoiseen pohjaratkaisuun sopii paremmin vähäeleinen vaalea ja linjakas sisustus kuin pehmeän ylellinen &quot;keskustamainen&quot; luksustyyli. 🙂 Kummatkin ovat toki kivoja sisustustuksia, mutta itse olen persoonana yksinkertaisuutta rakastava ja olin väärässä kuvitellessani että haluan asua pehmeän tunnelmallisessa &quot;luksuskodissa&quot;. :)<br />
   <br />
   Jostakin syystä kammoan perinteisia kuusenkynttilöitä. 😀 En tiedä mistä se johtuu mutta en ole kertaakaan aikuisiällä laittanut perinteisiä kynttilöitä omaan kuuseeni vaan ripustellut sellaisia huomaamattomia led-valosarjoja koristeiden joukkoon. 🙂 Viime vuonna kokeilin valosarjan puutteessa tuota 20 pallon lyhykäistä pallovalosarjaa ja tykkäsin ideasta että koristeet toimivat myös valaistuksena. 🙂 Sillä idealla lähden eteenpäin tänä vuonna, keskityn koristelemaan kodin jouluiseksi joulukuusen, pehmoisten tekstiilien ja jouluherkkujen muodossa enkä laita jouluvaloja muualle kuin kuuseen. &hearts; Tosin suunnitelmat ehtivät vielä muuttumaan tässä välissä, 4,5 viikkoa suurinpiirtein on aikaa kunnes käyn ostamassa kuusen olkkariin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *