Joulun parhaat!

Jokainen joulumme on ollut tehosteväriltään erilainen, viime vuonna ehdin kokeilemaan valkoisen rinnalla peräti kolmea väriä: vihreää, kultaa sekä punaistakin. Vuoden 2012 joulua vietettiin kristallin ja kromin kimalluksessa, pehmeän greigessä värimaailmassa. Tänä jouluna tehostuksena tulee toimimaan vihreä joulukuusi sekä viherkasvit, joiden oheen ripottelen muutaman hyvin pienen mustan yksityiskohdan, kuten Skandinaviskin mustan KOTO-kynttilän, mustavalkoisen Artekin Siena tyynynpäällisen sekä kuusikuvioidun Little Fine Dayn -koristetyynyn… Kokosin teille jouluun sopivia mustavalkoisia suosikkituotteitani, joista itse tällä hetkellä haaveilen. ♥

Jouluideoita1.jpg

(mustat puuaakkoset – Design Letters / Arne Jacobsen)

Jouluideoita5.jpg

1) La Case de Cousin Paul -valosarja, 2) Happy Lights -pallovalosarja, 3) ÖR10 -kynttilänjalka

Jouluideoita2.jpg

1) House Doctor Cosy, 2) Born in Sweden, 3) Design House Stockholm Pine Tree Stand

Jouluideoita3.jpg

1) Gant Home Stars, 2) Gant Home One Star, 3) Ellos Home Aida, 4) Fine Little Day Gran, 5) Gant Home Stars -torkkupeitto

Jouluideoita6.jpg

1) House Doctor 3D ornaments, 2) House Doctor 5-point star 60cm, 3) House Doctor 5-point star 45cm, 4) Bloomingville tarra-arkki, 5) Tine K Home -servetti, 6) Day Birger et Mikkelsen -joulupallot

Jouluideoita7.jpg

1) Anno Lomaruutu, 2) Fine Little Day Gran, 3) Anno Tähti

Jouluideoita4.jpg

1) By Malene Birger -tuoksukynttilä, 2) Skandinavisk KOTO -tuoksukynttilä, 3) Design Letters -minimukit kynttilöille, 4) Himla Signature -tuoksukynttilä, 5) Day Home joulukalenterikynttilä

Pienet hennot mustat yksityiskohdat tulevat kauniisti esiin valkoisesta pohjasta ja aikaisemmista yli-innokkaista sisustusvärifanituksistani oppineena musta tulee olemaan vain hyvin pienesti edustettuna. Ikkunalle haluaisin ripustaa 60cm kokoisen mustan paperitähden, sen lisäksi muutamat mustavalkoiset kynttilät sinne tänne aseteltuna riittävät tuomaan sen fiiliksen jota tänä jouluna kotiin haen. 🙂 Innoituksenani toimii Fine Little Dayn kuusikuvioidut tekstiilit, joihin olen totaalisen rakastunut. <3

Tänään on pyykkipäivä ja kaksi koneellista on jo pyöräytetty puhtaaksi ja kuivaksi. 🙂 Tyttö kun illalla simmahtaa yöunille, tartun silitysrautaan ja silitän kaikki koriin kertyneet puhtaat pyykit telkkaria katsellessani. Urakkapalkaksi ostin itselleni glögiä, pipareita ja aurajuustoa, nam. 🙂 Mukavaa päivää kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

4 kommenttia “Joulun parhaat!

    1. Sandy: Teillä taisi olohuoneessa olla tuo Elloksen ihana ristityyny… näin muistaisin. &hearts; &hearts; &hearts; Itse odottelen parhaillaan Fine Little Dayn koristetyynyä ja lakanoita saapuvaksi, toivottavasti ehtivät ennen joulua jotta saan pussarisetin tytölle joulupakettiin ja tyynynpäällisen käyttöön. 🙂

    1. saparo: Tuo on tosi kivan näköinen ja hintainen, mutta myymälässä kun niitä katselin niin jokainen niistä oli aivan naarmuilla, höh. :/ Paikkamaalaaminen ei suuri työ tietenkään olisi… ja voisi maalata vaikka valkoiseksikin jos sellaista haluaa, koska hinta on niin edullinen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *