Silitystä & arkipuuhia!

Silittäminen maistuu taas pienen tauon jälkeen ja vaikka tuplapussilakanan kanssa meneekin edelleen hermo, oli tyynyliinojen ja vaatteiden silittäminen rentouttavaa puuhaa. 🙂 Sinin käytössä haalistunut pinkki Roosa Nauha -silityslauta sai uuden hopeisen Oskar-päällisen ja nyt kelpaa taas höyryraudalla kruisailla menemään. 🙂

Omakotivalkoinen_8336.jpg

Omakotivalkoinen_8319.jpg

Omakotivalkoinen_8310.jpg

Silittämistä rakastavalta siskoltani opin että aika kuluu jouhevammin kun katselee samalla telkkaria. Laitoin taustalle pyörimään Netflixistä löytämäni oikeuslääketieteellisessä opiskelevista nuorista kertovan Pathology -trillerin, mutta elokuva ei oikein vakuuttanut ja pistin sen puolessa välissä poikki. 🙂 Vaikka kuolinsyyntutkintaan keskittyvä Bones onkin yksi suosikkisarjoistani, en voi kuollaksenikaan suositella tätä aihepiiriltään samankaltaista Pathology-elokuvaa… kenellekään. 😀

Omakotivalkoinen_8311.jpg

Omakotivalkoinen_8329.jpg

Petivaatteet odottavat puhtoisina ja silitettyinä takaisin sänkyyn pääsyä, mutta sitä ennen hörppään kupillisen glögiä aurajuustopipareiden kanssa ja katson pari jaksoa Valehtelevat Viettelijät -sarjan spinoffia Ravenswoodia. 🙂 Ihanaa illanjatkoa kaikille! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Silityslaudan päällinen saatu Sinituotteelta joulusiivouskampanjan yhteydessä)

2 kommenttia “Silitystä & arkipuuhia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *