Värianalyysi!

Willa Olivia -blogin Mia oli tehnyt mielenkiintoisen postauksen iltapäivälehdestä löytämästään värianalyysistä, joka lempivärin perusteella kertoo ihmisen luonteenpiirteistä ja muista ominaisuuksista. 🙂 Mian tulos osui nappiin, kuten myös minunkin, joten testissä on pakko olla jonkinlainen totuuden häivähdys olemassa. 🙂 Testaa antaako lempivärisi sinulle oikean luonnekuvauksen! 🙂
Valitse suosikkivärisi seuraavista: 
VALKOINEN, PUNAINEN, ORANSSI, KELTAINEN, SININEN, VIOLETTI, VIHREÄ, PINKKI TAI MUSTA

 Lue alta luonneanalyysi valitsemastasi värivaihtoehdosta:

Valkoinen

white-home-kitchen%20%281%29.jpg

(via)

Olet siisti ja tahraton ulkonäkösi perusteella. Kotisi ja autosi ovat aina siistissä kunnossa. Olet joskus melkeinpä fanaattinen siisteyden suhteen. Sinulla on korkeat vaatimukset puhtaudesta ja hygieenisyydestä ja odotat sitä myös muilta. Olet positiivinen ja optimistinen luonne. Olet myös erittäin tasapainoinen, järkevä, hillitty ja viisas. Rahaa käytät hyvin viisaasti, usein mietit asiat tarkkaan ennen toimintaa. Itsehillintäsi on todella suuri. Osaat myös olla välillä liiankin kriittinen itseäsi ja muita kohtaan. Silti osaat olla myös erittäin reilu ja puolueeton. Seksuaalisesti voit olla siveellinen.

Punainen

Spiffy-red-kids-rockery-chair-beside-ext

(via)

Olet ulospäinsuuntautunut ja optimistinen. Osaat myös olla rohkea ja luottavainen. Pidät erilaisista aktiviteeteista, ja erityisesti seksi on sinulle tärkeää. Pidät siitä, että saat olla huomion keskipisteenä. Olet erittäin kunnianhimoinen ja haluat yleensä aina voittaa. Kakkossija ei sovi sinulle. Olet erittäin energinen eikä pitkäpinnaisuus todellakaan ole osa sinua. Olet erittäin kova tekemään töitä, etkä todellakaan vitkastele.

Oranssi

Room-With-Minimalist-Interior-colors.jpg

(via)

Olet lämmin, optimistinen, ulospäin suuntautunut ja todella ystävällinen. Olet myös erittäin itsevarma ja määrätietoinen. Olet kova suunnittelemaan erilaisia juhlia ja rakastat juhlimista. Olet usein se kovaäänisin tyyppi suuressakin joukossa. Saat suurta nautintoa siitä, kun autat muita. Saattaa olla, että et aina ole kovin uskollinen, ainakaan parisuhteessa. Tämä johtuu siitä, että pelkäät sitoutua. Olet myös todellinen seikkailija. Rakastat retkeilyä ja innostut myös huimista lajeista, kuten laskuvarjohypyistä. Olet täynnä elämää ja sinun on vaikea pysyä paikallasi.

Keltainen

appartement-spectral-04-800x533.jpg

(via)

Olet iloinen ja hauska. Seurassasi on helppo viihtyä. Olet erittäin luova ja usein oletkin se henkilö, jolta tulevat parhaat uudet ideat. Olet myös erittäin kriittinen niin itseäsi kuin muita kohtaan. Analysoit kaikkea, koko ajan. Olet erittäin impulsiivinen ja teet päätöksiä sen kummemmin miettimättä. Olet hyvä verkostoitumaan ja saamaan tietoja irti muilta ihmisiltä. Olet todella hyvä pukeutumaan ja teet usein vaikutuksen omalla tyylilläsi.

Sininen

Blue-decor883763.jpg 

(via)

Olet konservatiivinen ja luotettava. Et helposti luota uusiin ihmisiin. Et todellakaan ole impulsiivinen vaan mietit hyvin tarkkaan ennen kuin toimit. Olet aito, vilpitön ja otat vastuun vakavasti. Kaipaat rauhaa ja harmoniaa. Olet herkkä ja huomiot muiden tarpeet aina. Olet eräänlainen pelastaja ja rakastaja, mutta sinun tulisi oppia rakastamaan enemmän myös itseäsi. Et pidä huomiosta ja olet mieluummin taka-alalla. Olet lojaali ja luotettava kumppani sekä uskollinen ystävä.

Violetti

purple-living-room.jpg

(via)

Olet herkkä ja myötätuntoinen ihminen, joka pitää huolta muista. Pidät siitä, että olet tarpeellinen. Olet melko herkkä ja saatatkin loukkaantua helposti, mutta et näytä sitä muille. Olet karismaattinen ja energinen. Annat helposti kuvan siitä, että olet ujo vaikka todellisuudessa näin ei ole. Olet ainainen idealisti, jolla on todella huikea mielikuvitus. Haluat olla kaikessa paras, joten tähtäät korkealle. Rakastat matkustelua ja uusien ihmisten tapaamista.

Vihreä

Living-Room-Interior-Design-Ideas-2010-g

(via)

Olet käytännöllinen ja maanläheinen ihminen. Olet myös erittäin vakaa ja tasapainoinen. Olet ystävällinen, antelias ja myötätuntoinen. Välität muista ihmisistä, ja sinun pitääkin olla varuillasi, että et unohda pitää huolta myös itsestäsi. Olet viisas ja haluat aina oppia jotain uutta. Olet seurallinen, mutta kaipaat myös omaa rauhaa. Sinulla on myös korkea moraali, ja haluat toimia aina oikein. Olet lojaali ystävä ja uskollinen kumppani.

Pinkki

2f12534faa55f85e8a92b7549ac1f4f3.jpg

(via)

Olet rakastava, hellä ja herkkä ihminen. Olet aina hyvin ystävällinen ja lämmin sekä pidät muista huolehtimisesta. Romanttisuus on suuri osa sinua, ja olet myös hyvin femiininen. Olet positiivinen tulevaisuutta ja elämää kohtaan.

Musta

2-black-white-interior-ideas-shophouse.j

(via)

Olet itsenäinen, voimakastahtoinen ja määrätietoinen. Haluat kontrolloida itseäsi sekä erilaisia tilanteita. Annat helposti vaikutelman arvokkaasta hienostuneesta henkilöstä. Olet erittäin järjestelmällinen ja hoidat työsi aina huolella.

Minun lempivärini on valkoinen ja testin tulos oli monelta osin hyvin oikeassa. 🙂 Tykkään siivoamisesta ja järjestelystä, kohtuuden rajoissa ilman fanaattisuutta onneksi. Puhtauden ja hygienisyyden suhteen koen olevani melko keskivertoa, en pelkää bakteereja enkä likaa mutten tykkää likaisuudestakaan. 🙂 Luonteeltani olen erittäin optimistinen ja näen toivoa sielläkin missä sitä ei välttämättä aina ole, hihii. 😀 Positiivinenkin koen olevani, löydän huonoistakin asioista aina hyviä puolia… Tasapainoinen, järkevä, hillitty ja viisas… nooo, sopivassa määrin kyllä. 🙂 Rahaa käytän melko viisaasti, tai oikeastaan erittäin viisaasti mikäli sisustusotoksia ei lasketa mukaan sillä ne laskevat kyllä keskiarvoni kiitettävästä tyydyttäväksi. 😀 Itsehillintäni on kasvanut todella paljon viimeisten vuosien aikana, olen pudottanut yhteensä 30kg painoa kovalla sokerittomalla dieetillä ja kotijumpalla, opetellut sinnikkäästi uusia asioita, kasvanut kärsivällisemmäksi ihmiseksi ja tullut paremmaksi äidiksi… ainakin toivon näin. 🙂 Reilu ja puolueetonkin olen, en pakoile konflikteja mutten halua mielelläni myöskään osallistua niihin mikäli ne eivät ole “minun asioitani”. 🙂

Kuvaako saamasi vastaus sinua vai menikö ihan metikköön? 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

10 kommenttia “Värianalyysi!

 1. Ei pidä kyllä pätkääkään paikkansa 😀 Lempiväri on valkoinen ja olen täysin päinvastainen mitä kuvauksessa kerrotaan! Mutta harvoinpa nämä leikkimieliset "testit" pitävät paikkaansa 🙂

  1. Elina: Harvoin pitävät paikkaansa mutta ovat silti aina hauskoja. 😀 Tykkään tehdä kaikenlaisia testejä ja tämä on jo toinen sisustukseen liittyvä testi josta itse saan hyvin osuvan kuvauksen. 🙂

 2. Oho, aikas hyvin pitää paikkansa. Itselläni on sininen ja vihreä yhtä voimakkasti lempivärinä, ja olen kyllä juuri tuollainen mielestäni, mitä ne kertoo.

  1. Minsku: Sininen on oma entinen superkestoikilempparivärini ja sitä rakkautta kesti lapsuudesta vuoteen 2004 asti. 🙂 Sitten tuli totaalinen ähky josta en ole toipunut vieläkään, enkä varmasti koskaan toivukaan. 😀 Vihreä on ihana, tykkään siitä itsekin vaikkei se minulla ihan yllä valkoisen rakastamisen määrään. 🙂

 3. Mulla ei pitänyt mikään kokonaisuudessaan paikkaansa, vain rippeitä. Otin lempiväreiksi valkoisen, keltaisen ja mustan ja tosiaan jokaisesta löytyi jotain, mutta ei mikään osunut täysin nappiin. 🙂

  1. Irina: No mutta sopivasti vähän jokaisesta, lieneekö täysin sattumaa vai kertooko totuuden, ken tietää. 🙂 Ei minullakaan osunut jokainen kohta täysin oikeaan tuon valkoisen suhteen, mutta niin lähelle kuitenkin ettei tälläisistä hupimielisistä testeistä ole kuin pari kertaa aikaisemmin tullut näin totuudenmukaista vastausta. 🙂

 4. Minun pitäisi oikein toden teolla saada itseni kuntoon..onko sulla hyviä kotijumppavinkkejä tai ohjelmia..pliiiis 😉

  1. Jessica: Olen kerran jakanut blogissani kotijumppavinkit mutta se oli osana muuta aihetta enkä onnistunut nyt löytämään kyseistä postausta, höh. Teen jumppapostauksia muutamankin tuossa joulukuun puolella, kun rempat on tehty ja pääsen takaisin normaaliin arkirytmiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *