Pallovaloa & takkatunnelmaa!

Runsas lumituisku toi tullessaan kaivattua jouluntuntua ja sen kunniaksi kaivoin valkoiset pallovaloni esiin, asettelin ne isoon lasimaljakkoon ja tökkäsin johdon seinään. 🙂 Vielä kun laitan taustamusiikilla säestetyn takkatulitunnelmavideon Youtubesta televisioruudulle leimuamaan niin talvi-ilta on kruunattu. ♥

Omakotivalkoinen_8350.jpg

Omakotivalkoinen_8340.jpg

Omakotivalkoinen_8344.jpg

Omakotivalkoinen_8354.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-11-21%20koht

Huomiseen ystäväiseni! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

2 kommenttia “Pallovaloa & takkatunnelmaa!

  1. Pallovalot ovat niin tyylikkäitä ja niihin tulee himo. Mies kyllä tuumasi, että joo yhdet riittää ja torppasi ideani tilata vielä yhdet. Takkaa tai takkalasia on täällä pesty ja valmistellaan syksyn ensimmäistä kertaa sytyttämään illalla. Sä taidat päästä vähän helpommalla:)

    1. Mysterious M: Minua ei haittaisi jynssätä ja puunata takkaa ja lasia, jos saisin nauttia oikeasta tulesta! &hearts; &hearts; Tai näin ainakin takattomana nyt tuntuu. 😀 Onneksi minulla on tuo tv-takka, voin huijata itseäni muka-aidon tulen äärellä. :D<br />
      <br />
      Pallovalot ovat todella kauniita! &hearts; Minä aion ripustaa jouluna kaksi valkoista pallovalosarjaa kuuseen, toimivat sekä valaistuksena että koristeina. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *