By Malene Birger ♥ kynttilät

Olen ollut aina kynttilöiden suurkuluttuja ja tätä syksynä olen polttanut kynttilöitä joka ilta. Havin kruunukynttilöitä on kulunut jo tusinan verran ja tavallisia pöytäkynttilöitä melkein yhtä paljon parvekkeen lyhdyssä palaen. Tuoksukynttilöiden suhteen olen säästeliäämpi, niitä tulee ostettua hyvin harvoin enkä raaski kuluttaa niitä yhtä nopeaan kuin edullisia peruskynttilöitä. Yleensä minulla on vain yksi tuoksuva kynttilä kerrallaan käytössä ja kun se aikanaan palaa loppuun, ostan vasta siinä vaiheessa uutta tilalle… 

Omakotivalkoinen_8362.jpg

Omakotivalkoinen_8367.jpg

Jouluun sopivia mustavalkoisia tuotteita (Joulun Parhaat -postaus) etsiessäni päädyin googlettamaan Malene Birgerin sisustustuotteita ja ihastuin tähän Nelly.comista löytämääni kauniiseen myskin tuoksuiseen kynttiläpurkkiin sekä -pakkaukseen. Asioin Nelly.comissa yleensä kerran vuodessa tai kahdessa, enkä tiennyt että heillä on nykyisin myös ns. sisustuspuolen tuotteita. 🙂 Laitoin kaksi kynttilää (ja pari valkoista trikoopaitaa) tilaukseen, toisen itselleni ja toisen joululahjaksi. ♥

Omakotivalkoinen_8360.jpg

ByMaleneBirger_Tuoksukynttila2.jpg

Kynttilä tuoksuu melko voimakkaasti, joten tämä ei missään nimessä sovi voimakkaita tuoksuja karttavien kotiin. Tuoksu itsessään on voimakkuudestaan huolimatta hyvin miellyttävä, mikäli pitää hieman maskuliinisista myskiä sisältävistä tuoksuista. Plussaa kauniin ulkomuodon lisäksi on annettava erittäin tasaisesti lepattavasta liekistä, joka ei ainakaan ensimmäisen parin tunnin polttoajan perusteella savuta tai kärytä ollenkaan. 🙂

Tämä viikonloppu menee raivaustyötä tehdessä, sillä puran vanhasta keittiöstä kaikki irtoavat osat (ei uunia eikä vesikytkennässä olevia allastasoa, astianpesukonetta enkä hanaa) itse pois ennen ylihuomista ja moukarimiehen saapumista. 🙂 Leppoisaa lauantaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

2 kommenttia “By Malene Birger ♥ kynttilät

  1. Fanni: Ensi viikolla pärähtää ja sitten ei ole enää paluuta vanhaan, jes! :)<br />
   <br />
   Kävin kurkkaamassa valikoiman ja ihastuin tähän kahden mustavalkoisen pöllöpurkin setissä myytävään tummaan vaniljaan:<br />
   <a rel="external nofollow" href="https://fannipontio.partylite.fi/Shop/Product/1630&quot; target="_blank">https://fannipontio.partylite.fi/Shop/Product/1630</a><br />
   <br />
   Myös mustassa kannellisessa purkissa oleva Viettelevä Viikuna näyttää upealta:<br />
   <a rel="external nofollow" href="https://fannipontio.partylite.fi/Shop/Product/368&quot; target="_blank">https://fannipontio.partylite.fi/Shop/Product/368</a><br />
   <br />
   Ihania kynttilöitä oli vaikka kuinka ja minusta valikoima on viime vuodesta parantunut. &hearts; &hearts; &hearts; Pistän sinulle tilausta tulemaan jos innostun ostamaan lisää kynttilöitä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *