Makuuhuone tavaravarastona!

Lukijani Ninni ihmetteli minne olen saanut piilotettua kaikki eteisessä, keittiössä ja osittain myös olohuoneessa olevat tavarat remontin ajaksi. Tavarat eivät suinkaan ole vaihtaneet osoitetta, vaan siirtyneet suuremmalti osin makuuhuoneen oven taakse karkuun remonttipölyä. 🙂 Tältä näyttää makuuhuoneessa… ensi viikon puoliväliin asti. 😀

Omakotivalkoinen_8967.jpg

Omakotivalkoinen_8963.jpg

Omakotivalkoinen_8965.jpg

Omakotivalkoinen_8964.jpg

Sohva, iso Tablo-pöytä, ruokapöytä sekä tv:n alla oleva Bestå-kaappi eivät mahtuneet kumpaankaan makuuhuoneeseen, joten ne ovat olohuoneessa ikkunan eteen työnnettyinä. Tytön huoneen halusin pitää mahdollisimman siistinä ja se onkin kylpyhuoneen lisäksi ainoa tila jossa tapahtuu arjen askareita. Kylpyhuone toimii keittiön korvikkeena kahvinkeittimineen, tytön huoneessa nukutaan ja lämmitetään ruokaa sinne siirtämäni mikron avulla. Tyttö ja koira olivat hoidossa maanantai-illasta alkaen, jotta keittiöremontin kovaäänisimmät vaiheet saatiin pois alta. Muksuni tulivat eilen kotiin ja voi sitä iloa, ikävä on ollut kova (vaikka olemme nähneet kyllä tässä välissä :)). ♥ 

Lasitusliikkeessä teetetty yhtenäinen muotoonleikattu valkoinen karkaistu välitilalasi tulee lasitusliikkeen asentamana parin viikon kuluttua, mutta sitä lukuunottamatta arviona on että tiistaina keittiö olisi viimeistään käyttökunnossa ja sisustaminen sekä kokkailu voi alkaa. 🙂

Illalla tulossa postaus uutta keittiötä varten tekemistäni ostoksista, kuten paistinpannusta. Kivaa päivää kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

10 kommenttia “Makuuhuone tavaravarastona!

 1. Sinulla on muistaakseni ollut Poppelinan pieni valkoinen matto ulko-oven edessä. Millaiset siivousrutiinit sinulla on sen kanssa? Kuinka usein peset sitä ja millä tavoin? Kuinka kauan kuivuminen kestää? Mikä on helpoin tapa saada yksittäiset kuratahrat irti? Kaipaan tässä vertaistukea omaa uutta eteisessä olevaa Poppelinaani varten.

  1. Hippu-76: On pappelinan matto, ostin sen tammikuussa Primaverasta ja siitä asti se on ollut yhtäjaksoisessa käytössä. :)<br />
   <br />
   Mattoa olen pessyt kahdesti, pesukoneessa 30°c pesuohjelmalla miedolla linkouksella. Sen jälkeen ripustanut sen kuivumaan kuivaustelineen päälle vaakatasoon ja tunnin kuluttua se on jo kuiva. 🙂 Kuivaneet kuratahrat olen imuroinut muun imuroinnin yhteydessä ja tarvittaessa pyyhkinyt matosta tahrat kostealla rätillä pois. Matto on aivan loistava, edelleen täysin uudenveroinen, joten suosittelen lämpimästi Pappelinaa, jopa koira- ja lapåsiperheiden eteiseen… ja valkoisena. 🙂

 2. Hei!<br />
  Mistä ostit välitilan lasin? Olemme etsimässä samaa, ja mietin että ostammeko suomesta vai tilaammeko ulkomailta

  1. Lasiako: Lasitusliike tuli remppafirma Epokki Asennuksen kautta, Helsinkiläinen yritys kyseessä mutta nyt en saa nimeä mieleeni… Hitsi… 😀 Kysyn sen sinulla huomenna ja palaan tähän kommenttiboksiin vastaamaan. 🙂

 3. Hei! Oletko lopettanut kuukauden shoppailut -juttusarjan? Se ja muutkin tavaran määrän hallintaan liittyvät postaukset olivat mun ehdottomia lemppareita! 🙂 Mulla on itsellänikin jatkuva tavaroiden karsinta/shoppailun rajoittaminen käynnissä ja saan lisätsemppiä muiden vastaavista projekteista.

  1. Pauliina: En ole lopettanut. 🙂 Ne ovat nyt rempan vuoksi tauolla, mutta joulukuun puolella kirin jutut kiinni. Tulossa on loka- ja marraskuun shoppailut, tytön huoneen tavarahaastepostaus sekä loppuanalyysi tavaranraivaamisesta. 🙂 Keittiön osalta saatan tehdä uuden oman postauksen, koska siellä on niin paljon tapahtunut muutoksia. 🙂

  2. Kiva juttu, kuulostaa hyvältä! 🙂 Joulun aikaan onkin kiva lukea tavaranraivaamisesta kun ainakin näin lapsiperheenä tavaraa tuntuu vyöryvän joka puolelta joululahjojen ja erilaisen joulusälän myötä.

  3. Pauliina: Joulu on varsinkin lapsiperheissä melkoista tavaratulvaa. 🙂 Saa nähdä millaisia paketteja pukki meille kantaa, tilaa tarvitsee takuulla tehdä uusille mööpeleille. 😀

  1. H: Huomenna saapuu kodinkoneet ja homma etenee. 🙂 Nyt ollaan jo loppusuoralla ja tuntuu etten enää edes muista miltä vanha keittiö näytti. 😀 Uusi keittiö istuu niin hyvin paikoilleen etten olisi ikinä voinut kuvitellakaan että kokonaisuudesta tulee näin upea. &hearts; &hearts; Epoq ja Avonite ovat täydellinen valinta. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *