Ostoksia uuteen keittiöön!

Uusi upea keittiöni ansaitsee arvoisensa keittiövälineistön ja olenkin tehnyt marraskuun aikana muutamia tarvehankintoja mm. Iittalan-, Designboxin- ja Stocmannin verkkokaupoista. Vanha valurautapannuni ja halkeillut tamminen leikkuulautani vaihtuvat uusiin, lisäksi ostin muutaman astiapuutteen sekä muutamia edullisia heräteostoksia… 🙂

Keittioostokset4.jpg

Arabian valkoisen Koko-kulhon vetoisuus on 3L ja se on tällä hetkellä ainut isompi tarjoilukulhoni. Harkitsin ostavani näitä kaksin kappalein, mutta päätin etsiä kulholle toisenlaista kaveria. ASA Selectionin valikoimassa on kivoja kulhomalleja, itseäni kiehtoo neliskanttisen matalamman kulhon yhdistäminen Kokon kanssa samaan pöytään… 🙂 Pantone Universe -mukista teille jo kirjoittelinkin, siitä tulee aamukahvimukini heti keittiöremontin valmistuttua. Neljän Iittalan Essence -kuohuviinilasin pakkauksen ostin tarjouksesta, nyt omistan laseja yhteensä 6kpl. Joulukuun puolivälissä järkkäämäni iltamaa varten tarvitsen kyseisiä laseja yhteensä 10kpl, mutta onneksi ystävä tulee apuun ja lainaa minulle puuttuvat neljä. 🙂

Keittioostokset1.jpg

Käytän paperisia servettejä hyvin harvakseltaan ja yleensä pöydässäni onkin nähty pellavalautasliinat. Näitä Bloomingvillen servettejä en kuitenkaan voinut vastustaa… 🙂 Heräteostoksiahan nämä ovat, mutta ihania sellaisia. ♥

Keittioostokset2.jpg

Vanha Iittala Toolsin valurautapannuni on mennyt hieman huonoon kuntoon ja mikäs sen parempi syy uusia paistinpannua kuin uusi induktiotaso. 🙂 Uuden Hackman All Steel+ -sarjan kattilat ja pannut ovat induktiotasolle optimoituja ja niissä on tasaisesti kuumeneva 5-kerroksinen teräspohja. Ostamani paistinpannun sisäpinta on uusittua keraamista Ceratec° -pinnoitetta, joka tekee pannusta tarttumattoman. Tämän testaamista odotan innolla. 🙂

Keittioostokset3.jpg

Muita tarpeellisia hankintoja ovat mm. Artekin uudet Siena -pannulaput vanhojen likaantuneiden tilalle. Haluan suojata uuden Avonite -työtasoni parhaimmalla mahdollisella tavalla ja pieneen tilaan mahtuvat Menun Propeller -pannunalustat toimivat hyvänä lisänä Eva Solon neliskanttisten pannualustojeni ohella. Tamminen leivän leikkuulle tarkoitettu leikkuulautani oli niin rumasti kuivahtanut ja halkeillut, että heitin sen menemään. Tilalle ostin Fine Little Dayn mustavalkoisen Ruutu-leikkuulaudan Designboxin verkkokaupasta, jota tulen säilyttämään pystyssä keittiön tasolla, maustemyllyjeni takana. 🙂

Ensiviikolla pääsen laittelemaan ostoksiani paikoilleen uuteen keittiöön… i-h-a-n-a-a! 🙂 Leppoisaa sunnuntaipäivää kaikille! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

12 kommenttia “Ostoksia uuteen keittiöön!

  1. jenni: tuo Aika -paperirullatelina on todella kiva, tykkään muistakin heidän tuotteistaan. ♥ ♥ Kiitos kivasta vinkistäsi, laitan vakavaan harkintaan! ♥

 1. Itse ostin tuon aika design veto talouspaperitelineen habitare messuilta ja olen ollut siihen todella tyytyväinen! Se on kaunis, ajaton, tukeva (liukueste pohjassa joten pysyy taatusti paikoillaan) ja toimiva käytössä sekä monikäyttöinen 🙂 sinne voi halutessaan sujauttaa sisälle esim. lasipullon tai vähemmän kauniin maljakon..ainakin ulkokuori on tällöin kaunis 🙂

  1. jenni: Tuo onkin kiva käyttövinkki, minulla olisi kirkas maljakko joka mitoiltaan mahtuisi tuonne paperitelineen sisällekin… 🙂

 2. Ehdin jo fiilistellä täysivalkoista, uutuuttaan kiiltelevää, upeaa ja minimalistista keittiötäsi mielessäni ilman MITÄÄN lisukkeita pöytäpinnoilla…:D

  1. Susanna: Tasolle ei tule kovin paljoa tavaraa, ei mikroa eikä edes kahvinkeitintä. 🙂 Maustemyllyt ajattelin laittaa leikkuulaudan ja Eva Solon yrttiruukkujen kanssa… Lopullisen tavaravalikoiman näkee sitten kun pääsen puuhastelemaan keittiön sisustuksen kanssa. 🙂

 3. Olisin kyllä laittanut sen valurautapannun kuntoon, sehän toimii myös induktiolla. Oma pannuni on jo yli 30 vuotta vanha, ja toimii edelleen loistavasti. Pinnoitetut pannut menevät roskiin parin vuoden välein.

  1. Minna: Meidän vanha liesi oli myös induktio ja sitä varten pannun aikoinaan ostinkin. 🙂 Valitettavasti pannuni meni pilalle kun jätin sen altaaseen ja epähuomiossa menin pesemään käteni sen päälle fairylla. Pannun pinta kuivahti enkä saanut sitä enää edes öljyämällä kuntoon, vuoden ajan olen paistellut pihvini niin että ne palaa pohjaan kiinni. :(<br />
   <br />
   Uuteen keittiöön halusin pannun joka toimii niin kuin kuuluu, saa nähdä millainen on Hackmanin uusi pinnoite, onko tosiaan niin hyvä kuin mainostavat. 🙂

 4. Eikös valurautapannu ole &quot;ikuinen&quot;, kun siitä pitää huolta ja samoin puiset leikkuulaudat pysyy pidempään kunnossa, kun niitä huoltaa. Ihan vain yleisenä huomiona; ymmärrän kyllä, että uudesta keittiöstä, josta on haaveillut pitkään, haluaa kaikin puolin täydellisen. 🙂

  1. K-K: Ikuisuutta en allekirjoita, tähän menessä olen käyttänyt kolmea valurautaista pannua ja jokainen niistä on ennen pitkään kuivunut, viimeisin tosin ihan omasta syystäni kun menin pesemään epähuomiossa käteni sen päälle fairylla ja huuhteluvesi fairyineen kuivatti pannun. Nyt halusin kokeilla välillä jotakin muuta, helppohoitoisempaa kuin valurautaiset pannut. 🙂 Hackmannin All Steel pannuni on vielä paketissaan, mutta ensi viikolla pääsen paistelemaan sillä ensimmäiset piffini. 😀 Saa nähdä onko pannu todella niin hyvä kuin sanotaa. :)<br />
   <br />
   Tamminen leikkuulautani kuivui ja halkesi, yritin sitä öljytä mutta öljy ei imeytynyt puuhun samalla tavoin kuin esim vanhaan massiivipuiseen työtasoon. Olisihan sillä voinut vielä jotakin pientä leikata, mutta risasta ei saa ehjää silloin kun kyse on keittiövälineistä. 🙁 Haluaisin ostaa uuden samanlaisen, mutta luulen että päädyn kokeilemaan toisen merkkistä puulautaa varmuuden vuoksi, kun en tiedä mikä aiheutti leikkuulaudan kuivumisen alunalkaenkaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *