Fiiliskuvia uudesta keittiöstä! ♥

Napsin muutamat iltavalaistut fiilistelykuvat keittiöstä, joka on taas monta askelta lähempänä valmista. ♥ Valkoinen kalusteuuni ja induktiotaso tulevatkin erillistoimituksena muutaman muun osan kanssa loppuviikolla, joten remontti jatkuu vasta perjantaina kun sähkömies pääsee käymään ja kytkemään loputkin laitteet paikoilleen. Jääkaappi, pakastin, liesituuletin sekä valaistus toimivat kuitenkin jo ja olen supertyytyväinen sekä kodinkoneisiin että keittiökokonaisuuteen… ♥

Omakotivalkoinen_9112.jpg

Omakotivalkoinen_9115.jpg

Omakotivalkoinen_9117.jpg

Omakotivalkoinen_9119.jpg

Omakotivalkoinen_9120.jpg

Omakotivalkoinen_9113.jpg

Eihän tässä malta edes mennä nukkumaan, sormet syyhyää niin pahasti laatikoiden kimppuun järjestelemään astioita ja ruokia. 🙂 Huomenna alan laittelemaan tavaroita paikoilleen aloittaen ruokapöydästä ja tuoleista… Postailen teille parempia kuvia sekä keittiöstä että kokonaisuudesta ruokailutilan ja eteisen kanssa. Ihanaa iltaa kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

31 kommenttia “Fiiliskuvia uudesta keittiöstä! ♥

 1. Olen siinä pisteessä että ostettiin miehen kanssa just uusi koti. Pääsen sinne 29.12, joten ollut tässä hyvin aikaa bongailla uusia huonekaluja ja blogeja. Olen jäänyt sun blogiis kiinni ja mä näin sieluni silmin miltä tää keittiö tulee näyttään, ja oikeassa olin – upealta. Olen itse haaveillut tuosta valitsemastasi jääkaappityylistä jo pitkään (remonttia valitettavasti en pääse vielä tekemään kun muutettavaan asuntoomme on juuri sellainen tehty joka miellyttää silmää), mutta sitten kun sen aika tulee, se on ehdottomasti valintani. <br />
  <br />
  Eli onnea upeasta keittiöstä joka sopii tilaan kuin nakutettu. <br />
  Mitä mahdatkaan enää muuttaa, asuntonne näyttää aika valmiilta. Tosin, onko sisustaminen ikinä valmista? 🙂

  1. Minna: Ihana päästä uuteen kotiin juuri ennen vuoden vaihtumista, onnea uudesta kodista! &hearts;<br />
   <br />
   Kiitokset, keittiö on oma unelmani ja se on kaikin puolin juuri sellainen kuin aina haaveilinkin. &hearts; Ei meinaa edes uskoa että keittiö on tosiaan tuossa silmien edessä ihan oikeasti. :)<br />
   <br />
   Sisustaminen tuskin tulee olemaan koskaan kokonaan valmis, mutta todella tyytyväinen olen kyllä tämän hetkiseen sisustukseeni ja tavaroihini. 🙂 Pieniä juttuja varmasti tulee vaihdeltua, keväällä jotakin raikasta pientä uutta ja syksyllä taas tummempia pikkuesineitä. Kylpyhuone kaipaa päivitystä seuraavaksi, sinne aion tehdä täsmäiskun heti ensi vuonna. 😀 Puinen paneelikatto maalataan valkoiseksi ja valaistus on pakko uusia, kylpyhuoneessa ei meinaa nyt eteensä nähdä. Kalusteiden osalta runko on edelleen toimiva, mutta ovet, vetimet, allas, hana ja taso kaipaavat päivitystä. Hana on muutenkin pakko vaihtaa, koska sen sekoittajassa on jotakin vikaa ja kuumaa vettä valuttaessa altaan hana pitää kummallista metakkaa. Putkimieheltä asiaa konsultoin ja hän vastasi että selvä sekoittaja-ongelma on. 🙂 Tytön huoneen katto jäi maalaamatta muun kodin maalailun jäljiltä kun aika ja jaksaminen tulivat tielle. 🙂 Sen aion tehdä myös ensi vuonna ja samalla lupasin että tyttö saa valikoida uuden maalivärin huoneeseensa mikäli on silloin sitä mieltä että keltaisen aika on ohi. 😀 Mitään kiirettä ja stressiä en kuitenkaan asiasta aio ottaa, kunhan nyt ennen ensi joulua olisi valmista niin se riittää. 😀

 2. Voi apuva miten hieno köökki teillä on, ei voi muuta sanoa kuin WAU :)<br />
  Innolla odotan lisää kuvia ja uuden jääkaapin käyttökokemus-postausta.

  1. JaanaS. Kodinkonepostaus tulee huomenna, siinä kerron käyttökokemuksistani ja siitä miten ylipäätään päädyin valitsemaan tietyt koneet. 🙂

 3. Hei Miia oon niin iloinen puolestasi uudesta keittiöstä. Ihanaa! Odotan kovasti miten laitat sen taas niin tip top valmiiksi.<br />
  Suurin haaveeni olisi saada myös uusi valkoinen keittiö. Ehkä jonain päivänä. <br />
  Mukavaa iltaa sulle ja parhaalle blogille. &hearts;

  1. A: Kiitos ihanainen! &hearts; &hearts; Keittiö on ollut yksi pitkäaikaisimmista haaveistani ja sen suunnittelun kanssa on tullut vietettyä tunteja. 🙂 Pitkään painiskelin saarekkeen ja yläkaapittoman L-mallin väliltä, kunnes lopulta päädyin unohtamaan tuon L:n. Päätös oli todella oikea, luojan kiitos tein oikean valinnan. 🙂 :)<br />
   <br />
   Ihanaa perjantaita ja kivaa viikonloppua! &hearts;

 4. Ooo, näyttää kyllä hyvältä, ihan sinun näkönen &hearts;<br />
  Ihan mahtavaa ko oot piirua vaille lähellä unelmakeittiötä :)<br />
  Ei kestä kyllä ennää kauan ko son valmis :)<br />
  Kauniin simppelin selkeä kokonaisuus &hearts;

  1. MeänSatu: Enää puuttuu valkoinen välitilalasi joka saapuu ensi viikolla. 🙂 Yksinkertaisen kaunista ja toimivaa, oma unelmakeittiöni! &hearts; &hearts;

 5. Ihana😍 Liesituuletin näyttää vähän orvolta yksin seinällä, tuleeko mitään hyllyä/kaappia kaveriksi? Mutta ei arvostella puolivalmista! Vaikka näkeehän tuosta jo että U-P-E-A!❤️

  1. Jasmin: Liesituuletin tulee olemaan ikkunan kanssa kaksistaan seinällä, avoimia hyllyjä tai yläkaappeja ei ole tulossa. 🙂 Keittiön ideana on olla moderni, hieman teolliseen keittiöön viittava loft-tyyppinen kotikeittiö. Ajaton, laadukas ja minimalistinen. &hearts; Välitilalasia vaille valmista on, sen jälkeen kuvaan teille kokonaisuuden sekä kuvien että videopostauksen kautta. 🙂

 6. Oijoiii, hyvältä näyttää! Toiskohan pukki mulle jouluna keittiöremontin jos oikeen kovasti toivoisin 🙂

  1. Tiia: Äkkiä vaan pukille kirjettä matkaan, pidetään peukkuja että uusi keittiö tupsahtaa kuusen alle aattoaamuna. 😀 Tosin pukilla voi olla hieman ongelmia saada sitä mahtumaan piipusta, kuusenkin pitää olla melkoinen järkäle jotta sen alle saa hurjan määrän kalusteita ja pöytötasoa mahtumaan. :D<br />
   <br />
   Ihanaa joulunodotusta ja tunnelmallista joulua! &hearts; &hearts;

  1. Suvi: Keittiö on kyllä unelmieni täyttymys, parempaa joulua en voisi edes toivoa nyt kun pääsen ensimmäistä kertaa elämässäni kokkailemaan juuri minulle suunniteltuun keittiööni. 🙂

 7. Eikö lieden ja vesipisteen taakse tule mitään lasia tai laatoitusta? Maalattu seinä tulee äkkiä pinttyneen likaiseksi, vaikka sitä kuinka pyyhkii.

  1. molla: Tulee valkoinen välitilalasi, korkeudeltaan se on 60cm ja ylettää liesituulettimen alareunaan asti. &hearts; Lasi saapuneen ensi viikolla lasitusliikkeen kautta, he asentavat sen paikoilleen. &hearts;

 8. Onpa hieno keittiö!! Millaiset lamput saarekkeen päälle tulevat? Muistan että pähkit niitä joskus aiemmin?

  1. Emmi: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Saarekkeen päälle en laita ainakaan ihan vielä valaisimia, ne tukkivat näkymän taustaseinään, jossa minimalistinen ja kaunis liesituuletin ja kauniisti rempattu pikkuikkuna. &hearts; Saarekkeen vieressä on lisäksi tytön keinu ja ruokapöydän päällä valaisin, joten katosta roikkuvia tapahtumia alkaa olemaan liikaa… Jään pähkäilemään asian kanssa… 🙂

 9. Onko niin, että vain saarekkeeseen tulee pistorasiat, ei liesipuolen tasolle ollenkaan? Eli esim. kahvinkeitin, leivänpaahdin, vatkain ja muut ovat käytettävissä ainoastaan saarekkeen puolella? (teillä taitaa olla aika vähäistä/olematonta käyttö noille tällä hetkellä, mutta aina sitä miettii kuinka lapsi kasvaessa, tai uusi kumppani tai myytäessä ostja voisi kaivata vaikkapa kahvinkeittimelle sen oman vakipaikan tasolle seinän eteen)

  1. Anonyymi: Molemmille puolille tulee pistorasiat, tasoon upotettuna. Saarekkeen puolella on Epoqin Powerport -teleskooppipistorasia johon mahtuu kolme töpseliä. Keittiöseinän puolella on Savon Twist Around -pistorasia, jossa kääntyvä roiskeilta suojaava peitelevy. :)<br />
   <br />
   Kahvit keitän pannulla, pannukahvi valmistuu induktiolevyllä yhtä nopeasti kuin moccamasterin keittimellä. Leivänpaahdinta meiltä ei löydy ja muutenkin suosin kotikutoista itsetehtyä murkinaa. 🙂 Viikonloppuisin teemme joskus uunivoikkaria, eli uunissa lämmitettyä juustokuorutteista voileipää. 🙂 <br />
   <br />
   Keittiö on suunniteltu meidän perheen tarpeisiin sopivaksi, myyntipuolen asiat eivät ole ajankohtaisia ja muutenkin minusta on turhaa ajatella ennakkoon mahdollisten tulevien asukkaiden tarpeita. Voihan olla että asunnon ostaa intialainen perhe, joka laittaa kodin totaalisesti uuteen uskoon keittiötä myöten… Asioihin kun ei voi oikeastaan vaikuttaa ennakkoon vaan ostaja päättää sijainnin, kunnon, tarpeen, pohjaratkaisun ja hinnan väliltä itselleen parhaimman vaihtoehdon. Ystäväni osti itselleen upeasti myyntiä varten remontoidun kaksion, jolle teki keittiöremontin. Uutta vanhan asukkaan remppaamaa keittiötä ei kukaan käyttänyt koskaan, meni aivan hukkaan remppaamiseen laitetut roposet. Asunnon sijainti ja pohja olivat sellaiset että ystäväni halusi kyseisen kodin itselleen ostaa ja maksoi mielellään omasta unelmakeittiöstään ns. extrahinnan. 🙂

  1. T: Kiitokset. 🙂 Enää puuttuu valkoinen välitilalasi, joten pienestä on kiinni. 🙂 Videopostausta tulossa heti lasin asennuksen jälkeen. 🙂

 10. En tiedä lähtikö ensimmäinen kommentti… Mutta siis, freesiltä näyttää keittiö ja jotain pientä ekstraa minäkin kaipaisin peräseinälle – Avohyllyn sijaan vaan ehdottaisin/laittaisin itse pari (yksi? kaksi? kolme maksimissaan?) koukkua kattoon ja niihin roikkumaan sellaisia ylösalaisin olevia ruukkuja (sky planter?) yrteille. Pientä, yllättävää, vähän väriä mutta kuitenkin käytännöllistä ja ei kovin monimutkaista. Eikä veisi edes pöytätilaa. Nimenomaan sinne pikkuikkunan puolelle siis 🙂

  1. Manna: Katossa ja seinällä on jo jonkin verran tapahtumia, on spotteja, liesituuletinta, ikkunoita kahta kokoa, pelejä jotka heijastavat kaiken edellä mainitun, on saarekkeen vieressä olevaa keinua ja ruokapöydän päältä roikkuva valaisin… Tämän vuoksi jäin miettimään saarekevalaistustakin, tuntuu että katossa alkaa olemaan jo ruuhkaa kun niin monia erilaisia johtoja ja naruja sieltä roikkuu. 🙂 Sky Planterit ovat todella kivoja, kävi itselläkin mielessä että sellaiset olisin tahtonut, mutta samasta syystä joudun &quot;tyytymään&quot; tasolla oleviin Eva Solon ruukkuihini. 🙂 Keittiön on tarkoitus olla vähäeleinen, minimalistinen ja modernin teollinen kotikeittiö ja kokonaisuus onnistui minusta upeasti. &hearts;

  1. Sini: Kopsasin saman vastauksen tähän sinulle :)<br />
   <br />
   Molemmille puolille tulee pistorasiat, tasoon upotettuna. Saarekkeen puolella on Epoqin Powerport -teleskooppipistorasia johon mahtuu kolme töpseliä. Keittiöseinän puolella on Savon Twist Around -pistorasia, jossa kääntyvä roiskeilta suojaava peitelevy. :)<br />
   <br />
   Kahvit keitän pannulla, pannukahvi valmistuu induktiolevyllä yhtä nopeasti kuin moccamasterin keittimellä. Leivänpaahdinta meiltä ei löydy ja muutenkin suosin kotikutoista itsetehtyä murkinaa. 🙂 Viikonloppuisin teemme joskus uunivoikkaria, eli uunissa lämmitettyä juustokuorutteista voileipää. 🙂

 11. Kaunis keittiö! Kiinnostaa tietää, onko Savon halogeenit 3000 kelviniä? Sehän lienee aavistuksen keltaisempi mitä 4200, mutta kuvissa näyttää oikein vaalealta. Onko katossa olevat upotetut halogeenit samantehoisia?

  1. Annie: Savon liesituulettimen halogeeni ovat 3000K, yläkotelossa olevat spotit ovat ledejä ja sen vuoksi valkoisempia kuin perinteiset halogeenit, niiden sävy vastaa tuota 3000K:ta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *