Valkoisessa keittiössä…

Putkimies visiteerasi tänään ja kytki altaan, hanan sekä astianpesukoneen vesi- ja viemäriverkkoon. ♥ Malttamattomana ihmisenä pyöräytin tietysti heti kaksi koneellista likaisia astioita uudella Boschin Series 8 -sarjan astianpesukoneellani puhtaaksi. 🙂 Viikon tauon jälkeen tuntui hassulta laskea oikeasta keittiöhanasta vettä altaaseen, ihan kuin oltaisi oltu pitempäänkin pelkän kylpyhuoneen vesihanan varassa. 🙂 Damixan uutta hanaa ja elektronista astianpesukoneen sulkuventtiiliä ei voi edes sivulauseen vertaa verrata vanhaan Oraksen perushanaan… herranen jestas millainen muutos pelkästään jo ulkonäössä, puhumattakaan käyttömukavuudesta. 😀 Siivous- ja sisustusvimmahan tässä ehti iskemään päälle vaikkei keittiö ole täysin valmiskaan vielä…

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Epoqin keittiöstäni puuttuu vielä muutamia pieniä osia, kuten saarekkeen taustan peitelevyt ja laatikostojen liukuestematot, jotka saapuvat jälkitoimituksena ruokailuvälinelokerikon ja maustetelineen kanssa. Sähkömies tulee perjantaina asentamaan kalusteuunin ja liesitason yhteydessä pöytätasoon upotettavan Savon Twist Around -tasopistorasian, jolle on katsottu paikka valmiiksi pikkuikkunan alta nurkasta. 

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Saarekkeen takaa näkyy kuivaruokakaapin taustalevy sekä pakastimen ja laatikostojääkaapin taustat. Ne tulevat piiloutumaan kauniisti peitelevyjen taakse, jättäen saarekkeeseen baaritason omaisesti 25cm jalkatilaa. Saarekkeissa suositellaan jalkatilaksi minimissään 30cm, mutta siitä oli pakko tinkiä 5cm, jotta eteisen puolella olevan nurkan etäisyys eteisen vinosti kulkevaan seinään on riittävän suuri. Hayn Hee -baarituolit sopivat korkeudeltaan ja syvyydeltään hienosti saarekkeen ääreen. ♥

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Huomenna vietän vapaapäivää ja ehdin laittamaan olohuoneen kuntoon laajempia kokonaiskuvia varten. En malta odottaa miltä olkkari ja keittiö näyttävät yhdessä… varsinkaan sitten kun keittiö on viimeistäkin lattialistaa myöden valmis! ♥♥ Huomiseen! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

51 kommenttia “Valkoisessa keittiössä…

  1. oho: Välimatkaa hanan ja pistorasian välillä on riittävästi, joten turvallisuus on otettu huomioon. Tietysti jos oikein kunnolla roiskii vettä ympäriinsä niin siinä tapauksessa sitä voi mennä myös pistorasiankin kohdalle, kuten seinärasioihinkin. 😀 Tasorasiassa on kansi päällä, joka on tietysti aina turvallisempi kuin rasia ilman kantta, jopa seinällä oleva.<br />
   <br />
   Turvallisuus oli yksi tärkeimmistä asioista joita otin huomioon keittiötä suunnitellessani, vanhassa keittiössä oli niin monta vaaratekijää, varsinkin pieniä lapsia ajatellen, että pyrin uuden keitiön osalta ottamaan kaiken mahdollisen huomioon, rakennusmahdollisuuksien puitteissa. 🙂

 1. Kivalta näyttää, vaikka keittiössä toistaiseksi aika pimeältä, onko spottien lisäksi tulossa muuta valaistusta?<br />
  <br />
  Ja baarijakkaroiden istuimen ja saarekkeen väliin tuntuu jäävän aikalailla matala tila? Ainakin kuvassa näyttäisi olevan selkeästi eroa esim. Ruokapöydän tuolien ja ruokapöydän väliseen tilaan verrattuna?

  1. Anonyymi: Ulkona oli kuvausvaiheessa pimeää ja se saa tilan näyttämään hämärämmältä kuvissa kuin mitä se on luonnossa. Päällä oli ainoastaan tytön huoneen valot sekä eteisen ja keittiön spotit ja liesituulettimen valo. Valaistus on riittävä tälläisenäänkin, mutta ruokapöydän päälle tarvitaan lisävalaistusta… Saarekkeen päälle saattaa tulla riippuvalaisimia, mutta en ole aivan varma asiasta vielä. En halua peittää keittiöseinän ikkunaa enkä liesituuletinta, joten jätin vielä muhimaan tuon valaistusideani. :)<br />
   <br />
   Baarijakkaroilla mahtuu hyvin istumaan ja omat jalkani eivät ole kiinni saarekkeen alatasossa. Istuinasento on hieman etukumara, minusta juuri hyvä aamukahvin hörppimiseen ja muuhun lyhytaikaiseen istumiseen. &hearts;

 2. Hei! <br />
  <br />
  Hyvältä näyttää keittiösi! Siihen kiinnitin huomiota, että nuo baarituolit näyttävät kyllä liian korkeilta verrattuna tasoon. Eikö tuossa joudu kenottamaan selkä kumarassa ja pöytälevyn alapuoli reisissä kiinni?

  1. iippa: Omat jalkani mahtuvat saarekkeen pöytätason alle hyvin ja istuinasento on hieman etukumarassa, joka on minusta aika kiva aamukahvin hörppäämiseen ja lehden selaamiseen. 🙂 Pitempään istumiseen on sitten ruokapöytä tuoleineen sekä olohuone istuimineen. 🙂

 3. Sääli, että näinä talouden aikoina haukut suomalaista tuotetta ja työtä, varsinkin, kun vastakkain ovat vanha ja uusi hana..

  1. Pirpana: Ei tarkoitukseni ole haukkua Orasta, arvostan suomalaista osaamista suurestikin. &hearts; Yli 12-vuotta vanha hana on luonnollisesti &quot;vanhanaikainen&quot; nykypäivän vaihtoehtoihin verrattuna, siihen viittasin kun sanoin ettei uudesta Damixasta ja vanhasta perusmallin Oraksesta voi edes samassa lauseessa puhua. 🙂 Vastaavana esimerkkinä voisi toimia 12 vuotta vanha Finluxin kuvaputkitelevisio versus uusi Samsungin älytelevisio, ovat täysin eri maailmoista kotoisin ja molemmat ovat oman aikansa helmiä. &hearts; Tekniikka on kehittynyt niin paljon… 🙂

 4. Todella kaunis keittiö 🙂 <br />
  Omaan tarpeeseeni totaalisesti aivan liian pieni, mutta ulkonäöllisesti miellyttää kovasti! Oma keittiöremontti on edessä vuoden-parin päästä ja hyvinkin valkea-mustalla sävytyksellä tullaan menemään meillä! <br />
  Jos tuolla suunnittelutyökalulla tekee suunnitelman, niin laskeeko se samalla hinnan?

  1. Rose: Kokonaishintaa ei suunnitteluohjelma näytä, suunnitelman kanssa kannattaa ehdottomasti käydä Gigantin Epoq-osastolla (tai lähettää se Epoqille) tarkistuttamassa toimivuus sekä kysymässä mm. määrämittaisten tasojen hinnat yms. Itse tein suunnitteluohjelmalla pohjan valmiiksi ennen kuin menin Epoqin keittiöpisteelle, siellä kävimme suunnitelman läpi ja ammattilainen osasi heti korjata muutaman kohdan joka itselläni oli jäänyt ottamatta huomioon:<br />
   <br />
   – Jos laatikosto tulee heti seinän viereen (L-muotoisen seinän), tarvitaan reunaan pieni peitelevy jotta laatikoston laatikot aukeavat ilman että ne osuvat seinään<br />
   <br />
   – Näkyvään ulkoreunaan suositellaan aina peitelevyä (minulta jäi epähuomiossa suunintelmastani se puuttumaan)<br />
   <br />
   – Saarekkeen baarituoli-ominaisuutta varten tarvitaan minimissään 30cm tilaa (minulla oli alunperin vain 20cm eli liian pieni jalkatila)<br />
   <br />
   – Integroitavien kodinkoneiden sopivuus kalusterunkojen kanssa ja sokkeliin tarvittavat ilmastointiaukot <br />
   <br />
   Kodinkoneiden valitsemisen osalta tarvitsin eniten apua ja siinä Epoqin väki oli korvaamaton. Savon liesituuletinta ei löytynyt Gigantin perusvalikoimasta ja ilman myyjän ehdotusta en olisi löytänyt näin kaunista valkoista liesituuletinta. Vanhan liesituulettimen poistaminen ja sen korvaaminen aktiivihiilisuodattimella varustetulla liekkarilla oli myös asia, johon tarvitsin ammattilaisen osaamista. <br />
   <br />
   Keittiön voi toki tilata nettikaupankin kautta ilman Epoqin myyjien tarkistuksia, valikoimasta löytyy erilliset osat, joista voi rakentaa mieleisensä kokonaisuuden sekä valmiit mallikeittiöt. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.gigantti.fi/search?SearchTerm=epoq&search=&searchResultTab=&quot; target="_blank">http://www.gigantti.fi/search?SearchTerm=epoq&search=&searchResultTab=</a&gt;

  1. seeea: Johtuu kuvakulmasta. 🙂 Livenä keittiö on tilava ja avara, kuvaan tänään keittiön olohuoneesta käsin kun saan siivottua loppuun ja kokonaisuus näkyy kuvistakin silloin paremmin. &hearts;

 5. Hyvää kannattaa odottaa!!:) aivan täydellinen keittiö.. Kodistasi tulee kyllä yhtenäinen tämän remontin myötä, sopii olkkariin mainiosti. Hyvä Miia:)

  1. Virpi: Kiitokset!&hearts; &hearts; Keittiö on nyt kodin helmi, kaunein paikka! &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Kyllä tulee todella kaunis keittiö. <br />
  Niin ihanan valkoinen ja avara. <br />
  Tunnelmallista Joulun odotusta. 🙂

  1. Anne: &hearts; &hearts; Unelmakeittiöni! &hearts; &hearts; Jouluna on takuulla ihana kokkailla jouluruokaa, on laskutilaakin kunnolla. :)<br />
   <br />
   Tunnelmallista joulun odotusta sinulle myös! &hearts;

 7. Kauniilta näyttää!<br />
  <br />
  Harmi, että sinulla on käynyt kömmähdys noiden baarijakkaroiden kanssa. Hay Hee -baarijakkaroitahan on sekä 65cm korkeina kuin 75cm korkeina. 65cm korkeat ovat suunniteltu normaalin (tiskipöydän) pöytätason kanssa, joka on n. 90cm ja 75cm korkeat jakkarat sitten korkeamman tason, joita esim. baareissa. Nyt noissa istuminen on ihan mahdotonta! Sinun reitesi varmasti juuri ja juuri mahtuu alle, mutta monen ei. Pienelle lapselle varmaan ok. Eikö sinun kuitenkin kannattaisi vaihtaa ne oikean korkuisiin jakkaroihin, jotta keittiö olisi täydellinen?

  1. baarijakkara: Kiitokset! &hearts; &hearts; Keittiö on unelmieni mukainen ja oikeastaan jopa kauniimpi ja toimivampikin kuin mitä uskalsin koskaan unelmoida. 🙂 &hearts;<br />
   <br />
   Baarijakkarat on tarkoituksella ostetut, joten kömmähdystä ei ole käynyt. 🙂 Ne 65cm korkeat Hay Hee -tuolit olivat hassun näköiset tavallisen Hee ruokatuolin läheisyydessä. Niissä on korkeuseroa nähtävillä, mutta se aiheutti hassun efektin ja ruokatuolit sekä ruokapöytä näyttivät kääpiökokoisilta, ihan kuin keittiö olisi supistunut ruokailutilaan päin. 🙂 Korkeampi baarituoli on paremman näköinen, ja siinä on ihan kohtuullisen mukava istuakin vaikka onkin korkeampi kuin saarekkeeseen tarkoitettu malli. 🙂 En missään nimessä halua vaihtaa tuoleja matalampaan, näin on hyvä. 🙂

  2. Mistä sait 65cm korkeat tuolit kotisovitukseen? En ole löytänyt tätä matalampaa Hee-jakkaraa mistään nettikaupasta enkä liikkeestäkään. Kaikissa on saatavissa vain tuota korkeampaa kokoa ja matalampaa ainoastaan tilauksesta. En ole halunnut tilata ennen kotisovitusta.

  3. Helén: En saanut kotisovitukseen tuoleja, myyntipaikkoja Suomessa on hyvin vähän. Tutullani on Tanskasta ostetut neljä 65cm korkeaa tuolia saarekkeen ympärillä ja kaksi ruokatuolia lastenhuoneessa jotka siirsin pöydän ääreen mallatakseni niiden yhteensopivuutta. Ei se pahalta näyttänyt, mutta mittasuhteissa oli outoa tuntua, ihan kuin ruokatuolit olisivat olleet lastenkokoiset. 😀 <br />
   <br />
   Kyseisiä tuoleja voi varmaankin tilata Hayn tuotteita myyvistä paikoista erillistilauksella, Formverk, Seitashop ja ehkä myös Finnish Design Shop saattavat suostua tilaamaan pari kappaletta matalampaa bar-mallia muun tilauksen joukossa. 🙂

 8. Kyllä se vain näyttää valmiinakin kauniilta. Yläkaapiton keittiö vain on &hearts;<br />
  <br />
  Eteisestä päin avautuu varmasti kaunis näkymä läpi keittiön suoraan olohuoneeseen ja siitä parvekkeen läpi ulos. Näin voisin hahmotella aiemmin laittamiesi kuvien perusteella. <br />
  <br />
  Hyvin samantyylinen on tuo laatikkomalli kuin Puustellin valikoimassa. Meillä kun itsellä löytyy Puustellin korkeakiilto valkoinen ilman yläkaappeja 🙂 Saareke keittiö toimii todella ihanasti samoin kuin nuo Savon pistorasia tornit, ne on korvaamattomat ainakin meillä 🙂

  1. Emmi: Yläkaapittomuus on rakkautta! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Näkymä on todella kiva, nappasin juuri kuvia ja postaan niistä teille illemmalla. Eteisestä näkee olohuoneen Bestå-tason ja koko tilaa aukeaa ihanasti ulko-ovelta keittiön läpi muualle kotiin. &hearts; &hearts; Asunnon hieman erilainen pohjaratkaisu toimii nyt todella hyvin ja kokonaisuudessa on kaipaamani loft-henkisyyttä. 🙂 Savon tornipistorasia on todellä kätevä, ja myös esteettinen valinta. 🙂

  1. kakku: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Odotahan illan postausta… 🙂 Siinä vasta näkyykin miten kivasti uusi keittiö sopii muuhun kotiin. &hearts; &hearts; &hearts;

 9. Kivalta näyttää, mutta noi baarijakkarat ovat ihan mahdottomat! Kyllä tuossa tietysti kaponen ihminen mahtuu istumaan, mutta ei noissa voi mitenkään istua lyhyttäkään aikaa mukavasti. Veikkaan, että parin kuukauden sisään jakkarat jollain toisella tekosyyllä vaihtuvat toisiin matalimpiin.

  1. Simppa: Kyllä ne ovat ihan mukavat istua tuossa saarekkeen äärellä, vaikka kuvan peruusteella sitä on ehkä vaikea uskoa. 🙂 Ne on tarkoituksella ostettu juuri tuossa korkeudessa ja uskallan vannoa että baarituolit tulevat pysymään muuttumattomana hyvinkin pitkään, kenties jopa useita vuosia tai vuosikymmenenkin. 🙂 Kotona on keittiön myötä loksahtaneet palikat kohdilleen ja ainoa kaluste jonka vaihtamista harkitsen on sohva, mutten sitäkään kovin vakavasti tällä hetkellä. 🙂

  2. Simppa: Painoin liian hätäiseen julkaisemisnappulaa, jäi puuttumaan se että kuvaan teille myöhemmin nuo jakkarat sekä tyhjillään että minun istuessani niissä. Näette kuvista selkeämmin että tuolit ovat korkeudestaan huolimatta ihan kelpovalinta minun kotiini. 🙂

 10. Näyttääpä ihanalta, niin raikas keittiö. Jotenkin äkkiseltään katsottuna näyttää kylppäriltä, johtuuko sitten just tuosta yläkaapittomuudesta (onko tuo edes sana 😀 )

  1. ansku: Uunin puuttuminen saattaa vaikuttaa myös, se on keittiön sydän! &hearts; &hearts; 🙂 Yläkaapittomuus vaikuttaa ainakin täysin järkevältä taivutusmuodolta, vaikkei taida oikean kieliopin mukainen ollakaan. 😀 😀

 11. Saatko pikkuikkunan kunnolla auki esimerkikis pesua varten? Kuvista on vaikea hahmottaa, osuuko ikkuna hanaan vai ei.

 12. Jääkö oikeasti tuo liesituulettimen pistorasia näkyviin sen ylle? Itse olisin valinnut hieman leveämmän tuulettimen myös… muuten näyttää oikein hienolta.

  1. tk: Pistorasia jää näkyviin, koska en tahtonut lisätä tuulettimen päälle peiteputkea. 🙂 Liesituulettimen rungon sisään ei pistoketta saanut, joten siksi näin. Itse tykkään liekkarista todella paljon. &hearts; &hearts; Halusin sen olevan siro, linjakas ja selkeämuotoinen. Kun vielä saan sen alle valkoisen induktiotason, tulee kokonaisuus näyttämään upealta, ainakin minun silmissäni! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Okei, minä laittaisin siihen valkoisesta levystä liesituulettimen levyisen ja pistorasian peittävän korkuisen kotelon, jos vain syvyydeltä mahtuu… näin keittiösuunnittelijan näkökulmasta 🙂

  3. tk: Pienen pistorasian voi peittää koteloinnilla, loistava idea! . 🙂 Voisinkin kysyä tekisikö asennustiimi minulle seuraavalla visiitillään tuon kotelon, sokkelilevyä jäi nimittäin ylimääräiseksi ja sitä voisi varmaankin hyödyntään tuossa peittämisessä, luulen. 🙂 Kiitos loistavasta ideastasi! &hearts;

 13. Moikka Miia, piiiitkästä aikaa… <br />
  <br />
  Voi huoh, eikö ihmiset vain voi tulla sanomaan, että keittiösi on kaunis… Pitää baarijakkaroidenkin korkeudesta tulla tänne vääntämään. Hirveän kauniisti jaksat aina kaikille vastata soraäänistä huolimatta.♥ Ja mitä keittiöön tulee, niin se on kyllä unelmien täyttymys. Arvaa vaan, kun meillä tehdään keittiöremontti vuoden-kahden sisään, niin se on myös Epoq. Nautihan kauniista kodistasi! ♥

  1. Mia: Osasin arvata että tulen saamaan kommenttia tuolivalinnastani, koska valitsin nämä korkeammat Hee Bar-tuolit. 🙂 Jos ruokapöydän ääressä olevat tuolit olisivat olleet toisenlaiset, olisin todennäköisesti valinnut tuoleiksi nuo matalammat. :)<br />
   <br />
   Suosittelen Epoqia lämpimästi. &hearts; &hearts; Olen saanut todella hyvää palvelua ja he auttoivat minua myös suunnittelun kanssa varmistamalla että keittiössäni on otettu kaikki pienimmätkin detaljit huomioon. Myyjä myös ehdotti minulle Savon kaunista tuuletinta, jota ei ollut kyseisen myymälän valikoimissa. Ilman hänen ehdotustaan en olisi päätynyt tähän ihanaan tunnelmavaloilla varustettuun valkoiseen malliin, vaan perinteisempään (eikä niin kivaan) liesituulettimeen. 🙂 Myös astianpesukoneen elektroninen sulkuventtiili tuli ehdotuksena Epoqilta ja nyt kun olen pessyt jo kuusi koneellista tiskiä, olen todennut että se on aivan loistava vempain. :)<br />
   <br />
   Mikäli aiot ostaa asennustyön keittiön yhteydessä, kysy Epokki Asennus Oy:tä. Aivan loistava remppatiimi jonka ammattitaito ja asenne on täysin kohdillaan. He ovat todella tarkkoja kaikesta, eivät päästä mitään puolivillaista läpi ja tekevät nopeasti ja huolella hommia. Heillä on tosin hirmuisesti keikkaa, enkä ihmettele että ovat suosittuja, mutta ajoissa jos on liikenteessä niin on mahdollista saada heidät remppaamaan. &hearts; &hearts; &hearts; Ovat keittiöremonttien konkareita vuosien vuosien kokomeuksella ja erikoistuneet viime aikoina erityisesti Epoq keittiöiden asennukseen. 🙂

 14. Ihana keittiö 🙂 Mulle ei riittäis kaappitila tuossa, mutta toisaalta myönnän, että mun kaapeissa on paljon turhaa tavaraa 🙂 Mutta ehdottomasti ottaisin tuollaisen, jos saisin.<br />
  <br />
  Tuo liesituuletin on aika outo. Käännetäänkö se jotenkin käytettäessä, vai onko tuo ihan kiinteä asento? En ole ennen tuollaista nähnytkään(tosin ei ole ollut tarvetta katsella liesituulettimia).

  1. Minsku: Keittiön säilytystila on hyvin kompakti, mutta yllättävää on se että uuteen keittiöön mahtuu huomattavasti enemmän tavaraa kuin vanhaan keittiööni. 🙂 Täyttöaste on kokonaan ulosvedettävillä laatikoilla ja hyllyillä 100%, toisin kuin perinteisessä kaapissa (varsinkin yläkaapeissa). :)<br />
   <br />
   Liesituulettimen kansi nousee, mutta ainoastaan suodattimen vaihtoa varten. 🙂 Sen perusasento on siis tuollainen kalteva. Itse tykkään tästä Savon liesituuletinmallista todella paljon, vielä kun saan valkoisen induktiotason sen alle…. &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Siis juu, kyllä miekin tykkään tuosta liesituulettimesta. Tykkään moderneista jutuista, ja noi valot tuossa on tosi tosi kivat. Se vaan on niin oudon näköinen verrattuna näihin perinteisiin, että en välttämättä olisi tunnistanut liesituulettimeksi. Oisko voinut mennä vaikka keittiötelkusta 😀

  3. Minsku: Tuo tv-vertaus on loistava. 🙂 Hitsi kun saisikin heijastettua tuohon etupaneeliin jonkin kokkausohjelman, tai kymppiuutiset. 🙂 Mikäs siinä olisi puurokattilaa hämmentäessä seisoa kun voisi samalla katsella illan tai aamun ohjelmia. 😀

  4. Tuo olis kyllä kätsyä! Tulis meilläkin sitä puuroa enemmän tehtyä :D<br />
   Mun on kyllä pakko tunnustaa, että olen tosissani miettinyt keittiöön pientä telkkua. Pittää vain paikka ensin keksiä. Leivon nykyisin aika paljon, ja se vatkaaminen yms. On puuduttavaa hommaa. Ja jos paistaessa lähtee toiseen huoneeseen, niin leipomukset palaa.

  5. Minsku: Niin minäkin olen. 🙂 Mietin myös iPad-telakan integroimista suoraan joko seinään tai muuhun pintaan ja jos yläkaapit olisi tulleet, olisin todennäköisesti lähtenyt ideaani toteuttamaankin. :)<br />
   <br />
   Itse en leivo kovinkaan usein, ja jos leivon niin hyvin nopeita piiraita ja muita helpohkoja herkkuja. Äitini on kova leipomaan ja on samaa tuskaillut monesti, vatkaamiset ja taikinoiden vaivaaminen on puuduttavaa hommaa. 🙂

 15. Hienolta näyttää 🙂 Tahtoisin kuulla tuosta tiskarista lisää, miten päädyit juuri tuohon malliin? Meille pitäisi myös ostaa uusi, mielellään integroitava tietty,,

  1. T: Kodinkoneista on tulossa ikioma postaus huomenna. 🙂 Sen verran on pakko sanoa että kuuden koneellisen pesukokemuksellani on pakko ylistää tätä XL-kokoista tiskaria. &hearts; &hearts; &hearts; Jopa Arabian isot Koko lautaset (halk. 28cm) mahtuvat pystyasennossa koneeseen, mikä ei ollut mahdollista vanhassa Mielessäni. 🙂 Huomenna lisää… 🙂

 16. Luulin, että toi oli joku kodinhoitohuone tai -tila, jonne tullaan eteisestä. Sen verran vähän on pöytätasoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *