Herkkuja ruokapöytään!

Kipaisin aamupäivällä kaupassa ostamassa mikrolämmitteisiä ruokatarpeita loppuviikolle ja samalla nappasin mukaani kaksi herkullista basilikaa. Maustemyllyjen alle aikoinaan ostamani Artekin pikkutarjotin pääsi viimeinkin asianmukaiseen käyttöön ja sen päälle sain kauniisti laitettua ruokatarvikkeitani. 

Omakotivalkoinen_9200.jpg

Omakotivalkoinen_9191.jpg

Omakotivalkoinen_9185.jpg

Jättikokoinen maustemylly löytyi Stockmannin Herkun jouluosastolta, maustesekoitus oli myllyssä valmiina ja se sisältää merisuolaa (83%), rosmariinia, laakerinlehtiä, katajaa, kanelia ja rosepippuria. Pienessä mustassa pullossa on balsamicoa, sen takana olevassa lasipurkissa on herkkutattirisottoainekset ja sitruspusertimen takana olevassa isossa mustassa lasipullossa on kokkiystäväni suosittelemaa La Boella Premiumin neitsytoliiviöljyä. Enää puuttuu kiertoilmauuni ja induktiotaso että pääsen hyödyntämään uuden keittiön aiheuttamaa kokkauskipinääni. 🙂

Omakotivalkoinen_9190.jpg

Omakotivalkoinen_9203.jpg

Eilen tipahti postiluukusta yllätyspaketti, joka paljastui Mayn ja Musta5101 -tuotemerkkien taustalla toimivien tonttusten lähettämäksi. 🙂 Harkitsin hetken aikaa että säästän yllätyksen jouluaatoksi, mutta itsekurini oli liian heikko ja uteliaisuus niin suuri, etten malttanut pitää hyppysiä irti paketista. Kääreistä paljastui Mayn ihana mustavalkoinen pikkuliina, saman sarjan servettipaketti sekä joulutervehdyksellä varustettu kaunis J-kortti. ♥

Omakotivalkoinen_9183.jpg

Omakotivalkoinen_9208.jpg

Servetit pääsevätkin käyttöön jo tunnin kuluttua, kun kylään saapuu ihana ystäväni ja hänen miehensä. 🙂 Palaan illalla kotipostauksen voimin asiaan, kivaa päivää kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

4 kommenttia “Herkkuja ruokapöytään!

  1. Mukavan näköistä 🙂 <br />
    Yks asia pisti kuitenkin silmään, ja ajattelin antaa yhden vinkin. Älä laita banaanebanaaneja Ja omenoita samaan koriin.

    1. Eeva: Ne olivat vain kuvauksen ajan vierekkäin. 🙂 Banaanit kypsyvät todella nopeasti omenoiden ja appelsiinien vieressä, itse en tykkää tummuneista banaaneista yhtään, yöks. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *