Valkoisten pallovalojen loisteessa!

Käväisen ensi viikolla hakemassa joulukuusen olohuoneeseen, joka koristellaan kahdella valkoisella valopallosarjalla ja muutamilla irtokoristeilla… siihen on kuitenkin vielä niin pitkältä tuntuva aika että virittelin toisen valosarjoistani roikkumaan keittiön pikkuikkunan ympärille. 🙂

Omakotivalkoinen_Epoq_9428.jpg

Omakotivalkoinen_Epoq_9407.jpg

Omakotivalkoinen_Epoq_9413.jpg

Omakotivalkoinen_Epoq_9411.jpg

Omakotivalkoinen_Epoq_9432.jpg

Omakotivalkoinen_Epoq_9437.jpg

Omakotivalkoinen_Epoq_9408.jpg

Itselleni tulee tuostavalopallo-ikkunasta mieleen Ikean yksi kylpyhuonepeilimalli, jossa ympärillä pallolamput supertähtien takahuoneen tyyliin. 🙂 Hauskan näköinen viritelmä. 🙂

Tunnelmallista viikonalkua kaikille! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

30 kommenttia “Valkoisten pallovalojen loisteessa!

 1. Uusi keittiö istuu teidän kotiin ihan mielettömän kauniisti, ihan kuin se ois siinä aina ollut. ♥ ♥ Kivat pallovalot. 🙂 Ihanaa viikkoa Miia ♥

  1. Soili: Olen samaa mieltä, en edes enää muista miltä vanha keittiöni näytti ja kävin sen eilen illalla lunttaamassa vanhoista postauksistani. 😀 Kiitokset! ♥ ♥ Ihanaa viikkoa sinulle myös Soili! ♥ ♥

 2. Kauniit valot ja todella kaunis keittiö. Toiveissa videopostausta keittiöstä ja eteisestä :)<br />
  Mukavaa joulun odotusta!

  1. ruuturaita: Videopostausta on tulossa tällä viikolla, todennäköisesti sunnuntaina kun keittiötuparipirskeet on pidetty. :)<br />
   <br />
   Tunnelmallista joulun odotusta sinulle myös! &hearts;

   1. mm: Peilit ovat Ikean Mongstadit ja niillä on kohta 5 vuotta ikää. Peiliä ei ole saanut aikoihin enää valkoisena, vain mustanruskeaa on valikoimassa jäljellä… <br />
    <br />
    Kiitokset! &hearts; &hearts;

 3. Kauniin näköistä! 🙂 Oliko ne tason yläpuolelle tulevat lamput vielä mietinnässä?<br />
  <br />
  Luin vanhoja postauksia ja huomasin, että &quot;Kuukauden Shoppailuissa&quot; lokakuulta ei ollut yhtään kommenttia. Julkaisetko ne nykyään ilman kommentteja? Toki tuollainen aihe varmaan herättää monenlaista kommenttia, joten niiden siivoamisessa menee aikansa.

  1. K-K: Kiitokset! &hearts; &hearts; Saarekkeen yläpuolelle tulevat valaisimet ovat edelleen harkinnassa ja luulen että jätän ne toistaiseksi pois kokonaan. Mallailin yhtä Artekin A110-kranaattivalaisinta saarekkeen päälle ja vaikka se on pienehkö ja sirokin, se peittää keittiöseinää liikaa. Seinällä tapahtuu melko paljon, on liesituuletinta ja ikkunaa, kahta kokoakin. Lisäksi ruokapöydän päälle tarvitaan valaisin ja saareekkeen toisessa nurkassa roikkuu katosta tytön Lillagungan keinu… Liikaa kaikkea hässäkkää tulee jos saarekkeen päälle ripustaa valaisimia enemmän kuin yhden ja yksi taas on liian vähän… Katselen ja mietiskelen asiaa nyt rauhassa ja ehkä ensi vuonna keksin mitä saarekevalaisimien kanssa teen. :)<br />
   <br />
   En ihan ymmärtänyt kysymystäsi… 😀 Postaus luonnollisesti tehdään ensin ja kun se on julkaistu, voi siihen kirjoittaa kommentteja… julkaisen siis postaukset ilman kommentteja. Jos tarkoitit miksei postauksessa ole ainuttakaan kommenttia, johtuu se siitä että siihen on kirjoitettu vain yksi ainut kommentti ja siinä todettiin minun olevan hullunlehmäntautinen piip, joten… :D<br />
   <br />
   Olen suositellut lukijoilleni että jos eivät jaksa / ehdi kirjoittelemaan kommentteja, voi kommentin sijasta painaa vaikkapa postausotsikon vieressä olevaa sydän-merkkiä. Se on minusta oikein kelpo tapa ilmaista että tykkäsi postauksesta, jos haluaa minulle jotakin ilmaista. 🙂 Lukijoiden kysymyksiä tulee aika paljon sähköpostitse, päivittäin vaihtelen ajatuksia myös emailin kautta ja monet pitkäaikaisemmista lukijoistani laittavatkin nykyisin suoraan sähköpostia. 🙂

  2. Ok, useimmissa postauksissa on kommentteja ainakin muutama niin luulin, että siitä on jätetty julkaisematta! En nyt mitään törkykommenttien julkaisemista odottanutkaan. 🙂

  3. K-K: Tuohon postaukseen ei yhtä ilkeämielistä kommenttia enempää tullut. Aina silloin tällöin käy näin, saattaa johtua postauksen aiheesta sekä postausajankohdastakin. 🙂

 4. Kylläpä on ihana ja tuo pallovalo-juttukin sopii kuin nakutettu. Miksikähän en ensin ollut innostunut koko pallovaloista ja nyt vain ihailen niitä? Hankin jo kesällä itsellekin sellaiset ja huvittaisi myös DIY tyyliset. Katotaas nyt, kuinka ennätän. Nautiskele keittiöstäsi.

  1. Mysterious M: Minullekin on käynyt muutaman kerran samalla tavalla. 🙂 Ensin ei yhtään innostu tavarasta ja myöhemmin huomaa että se on alkanutkin miellyttämään, kupari oli yksi näistä. 🙂 Diy-pallosarja on kiva, helppo tehdä ja voi valita juuri oikean langan värinkin palloihin. :)<br />
   <br />
   Keittiö on nyt virallisesti välitilalasia lukuunottamatta VALMIS! 🙂 Hetki sitten lähti asennustiimi ja seuraavan kerran näemmekin sitten jo muissa aiheissa. 🙂 Nyt keittiö on kirjaimellisesti satumaisen kaunis! &hearts; &hearts;

 5. Sopii kyllä todella hyvin nuo pallovalot tuohon ikkunaan. Taidat joutuu hakemaan kolmannet valot kaupasta, eihän noita raaski ottaa pois tosta 🙂

  1. Minsku: Voi olla mahdollista. 🙂 Tosin luulen että joulukuusi on niin muhkea että joudun sitä varten hakemaan kolmannet… 😀

 6. Täytyy kyllä sanoa, että tykkään ja kovasti! &hearts; Sun kodista tuli nyt niin paljon kodikkaampi ja kauniimpi 🙂 Keittiö istuu siihen niinku nenä päähän! Ja tuo liesituuletin, ah puhdasta rakkautta! &hearts; <br />
  Tuo avoin ratkaisu on kyllä niin minunkin makuun, ei ahistavia seiniä välissä ja näkee kokatessa koko ajan, että mitä muualla kodissa tapahtuu.

  1. Teisu: Olen täysin samaa mieltä, keittiö herätti koko kodin eloon aivan uudella tavalla! &hearts;&hearts; Liesituuletin oli puhdasta rakkautta heti samalla sekunnilla kun sen näin! &hearts; &hearts;

  1. Minttu: Pallovalot roikkuvan ikkunan yläkarmin välissä, eli avasin ikkunan, ripustin valot ja laitoin ikkunan kiinni, ei sen kummempaa tekniikka tällä kertaa tarvittu. 🙂

 7. Onpas teillä upea uusi keittiö. 🙂 En ole hetkeen käynyt blogissasi, niin en tiennyt tällaisesta mitään. Muistan kyllä, kun suunnittelit sitä. 🙂

  1. Sini: Kaunis kiitos Sini ja ihana kun tulit poikkeamaan! &hearts; &hearts; Keittiö on välitilalasia lukuunottamatta nyt kokonaan valmis, tänään saatiin kaikki loput puuttuvat palaset paikoilleen saarekkeen taustalevyjä myöten. 🙂

 8. Kiva keittiö! Ovatkohan pallovalot riittävän kaukana vesipisteestä? Eivät varmaankaan ole kosteisiin tiloihin suunnitellut ja vaikka olisivatkin on esim. kylpyhuoneessakin vesipisteestä ja lampun pienin sallittu etäisyys muistaakseni luokkaa 50 cm.

  1. Kotirouva: Pistoke sijaitsee tasolla, vesipisteen oikealla puolella reunassa ja välimatka altaanreunasta tasopistorasiaan on 45cm. Itse vesihana on tosin keskemmällä ja allas on sen verran syvä että vesiroiskeet jäävät altaanreunoille. 🙂

 9. Kyllä vain. Uuni kun tuli oikealle paikalleen, niin eipä näytä enää yhtään kylppäriltä. Tooodella kaunista! Mäkin ihailin noita isoja peilejä, onpa harmi ettei niitä enää ole saatavilla valkoisena.

  1. ansku: Itse näin keittiön jo luonnosvaiheessa valmiina mielessäni ja luotin omaan intuitiooni siitä että suunnitelma tulee toimimaan ulkonäöllisesti myös käytännöntasolla. 🙂 Harmittelen itsekin ettei peilejä ole enää valkoisena, kummallinen valinta Ikealta lopettaa valkoisen valmistaminen ja jatkaa mustanruskeaa… Tosin senkin valmistus on kai lopetettu ja myynnissä on enää viimeiset kappaleet, näin asian ymmärsin kun sitä Ikean asiakaspalvelusta kyselin keväällä.

 10. Kauniilta näyttää! Voinko kysyä hieman aiheen vierestä, millä maalilla/sävyllä seinät on maalattu?

  1. Saara: Seinät ja katto on maalattu Eskaron Eco3 pohjamaalilla ja Eco7 pintamaalilla, jotka sävytettiin Tikkurilan värikartan sävyn Paperi F497 mukaan:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/11/pintaremonttia-vol-2-eskaro-eco-3-maalitestausta&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/11/pintaremonttia-vol-2-eskaro-eco-3-maalitestausta</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/11/pintaremonttia-vol-3-eskaro-eco-7-pintamaalitestailua&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/11/pintaremonttia-vol-3-eskaro-eco-7-pintamaalitestailua</a><br />
   <br />
   Paperin sävy on täydellinen neutraali valkoinen, joka ei vivahda kermaan, siniseen eikä harmaaseenkaan. Se on loistava kompromissi vanhojen ja uusien valkoisten pintojen välillä, kermaiset ikkunankarmit, lattia- ja ovilistat sekä väliovet ovat eri sävyiset mutta ero ei pistä silmään ja oikeastaan melko huomaamatonkin. 🙂

 11. Keittiösi on aivan ihana. Se on niin mielettömän kaunis. Hyvää siis kannatti odottaa. Ja pallovalot ovat hauska lisä ikkunassa. Ihanaa joulun odotusta!

  1. Marja K: Keittiö on koko kodin helmi, ehtaa rakkautta jokainen senttimetri! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa joulunodotusta ja leppoisaa joulun aikaa! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *