Tuotevinkki – Suloista Kubus1-kynttilänjalkaa taas saatavana!

By Lassen Kubus -sarjan tuotteet ovat ajattoman muotoilunsa ja kestävän teräsmateriaalinsa vuoksi omia kestosuosikkejani vuodesta toiseen. 🙂 Pari vuotta sitten päätin alkaa keräilemään tätä kyseistä klassikkosarjaa ja ilahduin kovasti kun äsken huomasin pitkään poissa kauppojen valikoimista olleen suloisen Kubus1 -kynttilänjalan  paluun Finnish Design Shoppiin. 🙂 

ByLassen_Kubus1_fourset_valkoinen.jpg

ByLassen_Kubus1_twinset_valkoinen.jpg

ByLassen_Kubus1_Line_Kubus4_valkoinen.jp

Pistin yhden pienen Kubus1:sen tilaukseen ja hemmottelen sillä itseäni jouluna. 🙂 Kahden kynttilän Line ja neljän kynttilän Kubus4 minulta jo entuudestaan jo löytyykin. ♥ Kahdeksan kynttiläinen Kubus on ainut joka minulta kokoelmastani puuttuu, mutta se on minusta niin massiivisen oloinen että se saa jäädä kokoelmani ulkopuolelle, vaikka kaunishan sekin on…

ByLassenKubus_Kulhotvalkoinen.jpg

Valkoisia Kubus-kulhoja olen kerryttänyt kokoelmaani kolme – yhden suuren ja kaksi pientä, joista jokaisessa on tällä hetkellä täytteenä viherkasveja. 

ByLassen_Kubus_Kulho4.jpg

ByLassen_Kubus_Musta4.jpgByLassen_Kubus_kynttil%C3%A4njalat3.jpg

Värivalikoima on kasvanut parin viime vuoden aikana mm. kromin, kuparin, vaaleanharmaan, beigen ja haaleanvihreän sävyisillä Kubus-sarjan tuotteilla. Itse toivoisin valikoimaan mattaista hopeaa, sellaista rosteria muistuttavaa maskuliinista ja järeän näköistä teräksistä Kubus-kynttilänjalkaa. Kirkkaankeltainenkaan ei olisi yhtään hullumpi, tai vaalea roosa, joka sopisi hyvin vaikkapa pienen tytön kastelahjaksi. ♥

ByLassen_Kubus_Kupari2.jpg

ByLassen_Kubus4_886477.jpg

ByLassen_Kubus1_valkoinen.jpg

Oman pikku-Kubukseni aion kääriä kirkkaaseen sellofaaniin kynttilän kanssa odottamaan jouluaattoiltaa… ♥

Huomiseen! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat: Finnish Design Shop, By Lassen. Postaus sisältää mainoslinkkejä)

8 kommenttia “Tuotevinkki – Suloista Kubus1-kynttilänjalkaa taas saatavana!

 1. Aivan ihana! Nyt täytyy sanoa että en niin ole syttynyt noille suuremmille By Lassen kynttilänjaloille, mutta tämä yhdelle kynttilälle tarkoitettu sen sijaan on niiiiin kaunis. Voih, pakkohan tuollainen on saada ♥ Kulhoista pidän myös todella paljon, nekin ovat hankintalistalla 🙂 Kaunista joulunodotusta sinulle Miia ♥

  1. Marissa Lukkarinen: Tuo pienin Kubus oli aikoinaan ensimmäinen jonka tästä sarjasta näin, bongasin sen yhdestä tanskalaisesta blogista pari vuotta takaperin. 🙂 Googlella sitten löytyi loputkin sarjan tuotteet ja harmittelin kun suomesta ei löytynyt silloin kuin yksi By Lassen tuotteiden jälleenmyyjä suppealla valikoimalla. Tuota yhden kynttilän Kubusta olen toivonut asiakaspalautteiden kautta pariin liikeeseen mutta sen saatavuus on ollut huono, ilmeisesti sen valmistuksessa on ollut jonkinlainen tauko jonka vuoksi se ja kaksikynttiläinen Line ovat olleet harvinaista herkkua tuotevalikoimissa. 🙂 Ihanaa kun viimein saan viimoisenkin haaveilemani osan ostettua, täydellinen pieni joululahjani! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tunnelmallista joulunodotusta ja lempeää joulunaikaa sinulle Marissa! &hearts; &hearts;

 2. Mitä suloista on kulmikkaassa teräksessä? Nämä tuotteet ovat tyylikkäitä, mutta et olisi innostunut niistä jos ne eivät olisi merkkituotteita tai suurinpiirtein vuoden sisällä jossain stockan kataloogissa.

  1. luikero: Ei materiaali ole suloinen mutta tuo muoto ja sen pieni koko, minusta se on suloinen. :)<br />
   <br />
   Itseasiassa innostuin By Lassen Kubus -sarjan tuotteista täysin tanskalaisesta blogista bongaamani kuvan perusteella täysin tietämättömänä siitä mikä niiden merkki tai edes valmistusmaa on. Myönnän etten olisi ehkä näitä ryhtynyt yhtä kulhoa ja kynttilänjalkaa enempää keräilemään jos ne olisivat olleet ns. tarjoustalotavaraa kiinasta. Alkuperäinen kiinnostukseni kuitenkin syntyi ihan puhtaasti itse tuotteen ulkomuodosta, kuten itsekin sanoit, ovat ne tyylikkäitä. &hearts;<br />
   <br />
   Stockmann ei jälleenmyy By Lassen tuotteita lainkaan, ei ole koskaan myynyt enkä usko että tulevat ottamaan sitä valikoimaankaan. Suurin jälleenmyyjä on Finnish Design Shop, jonka lisäksi löytyy muutamia satunnaisia pienempiä kauppoja vaihtelevalla saatavuudella. Melko harvinainen on vieläkin myyntipaikkojen perusteella tämä By Lassen, ja heidän tuotantonsa ei muutenkaan ole niin massiivista että tuotteita riittäisi Stockmannin kaltaisten suurien jättien tarpeisiin. 🙂

 3. Olen huomannut että innostut aina jostain sarjasta niin että pian sinulla on melkeimpä joka tuote kyseisestä merkistä 🙂 Sitten tulee kyllästyminen ja koko sarja myydään pois. Käyköhän tässäkin tapauksessa niin? En tarkoita tätä pahalla ollenkaan.

  1. Kaisa: Ihastukseni By Lassen Kubus-sarjaan on kestänyt jo vuosia, ensimmäisestä Kubus-ostoksestanikin on vierähtänyt jo reipas vuosi. 🙂 Aina on mahdollista että kyllästyn enkä siksi enää uskalla vannottaa minkään asian puolesta täällä blogissani, mutta olen melko varma että Kubus on kyllästymiseltä turvassa, kuten myös Hayn Hee-tuolit, String hyllysarjat sekä Louis Poulsenin ja Artekin klassikkotuotteet. 🙂

 4. Minustakin tuo Kubus 1 on todella kaunis ja suloinen! Pidän siitä sarjan muita tuotteita enemmän myös ihan käytännöllisistä syistä. Siinä oleva pohja varmistaa, että kynttilästä mahdollisesti valuva steariini ei päädy pöytäliinalle 🙂 Lisäksi kompakti koko helpottaa kynttilänjalan säilyttämistä.

  1. Hippu-76: Samaa mieltä olen kanssasi tuosta söpöydestä ja kompaktista koosta. 🙂 En malta odottaa että pääsen aattona avaamaan itselleni käärityn paketin ja sytyttämään kynttilän. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *