Juhlavalmisteluja & upea menu ala Chef Sami!

Täällä valmistaudutaan illan juhliin ja laitellaan paikkoja kuntoon menusta vastaavaa Chef-Samia varten, joka tulee loihtimaan juhlaväelle upean illallisen… ♥

Omakotivalkoinen_9637.jpg

Omakotivalkoinen_9664.jpg

Omakotivalkoinen_9643.jpg

Menu12122014.jpg

Annoin kokille täysin vapaat kädet menun suunnitteluun ja tämmöisiä herkkuja hän vieraille aikoo taikoa… ♥ Jo ruokalajikkeiden nimistä herahtaa vesi kielelle, nam! 

Omakotivalkoinen_9651.jpg

Omakotivalkoinen_9650.jpg

Omakotivalkoinen_9652.jpg

Omakotivalkoinen_9654.jpg

Omakotivalkoinen_9656.jpg

Uusi Liebherrin jääkaappini pullistelee jos jonkinlaisia herkkuja, hummerista juustotarjottimen antimiin. Kohta aletaan kokkailemaan! 🙂

Päivitän illan mittaan juhlien tunnelmakuvia blogin Facebook-sivulle ja huomenna sitten isompaa postausta tänne blogin puolelle. Toivottelenkin jo tässä vaiheessa kaikille ihanaa perjantain jatkoa! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

14 kommenttia “Juhlavalmisteluja & upea menu ala Chef Sami!

 1. Menu kuulostaa herkulliselle. Postaustoiveen esittäisin, kunhan olet ehtinyt kotiutua keittiöösi niin toiveena olisi kuulla miten uusi keittiö on toiminut ajan myötä. Onko jotain miinuksia löytynyt tai olisitko jälkeenpäin tehnyt/suunnitellut jotakin eri tavalla? Keittiö näyttää kyllä kuvien kautta upealta ja luonnossa on varmasti upeampi 🙂

  1. moonangel: Kiitos loistavasta postaustoiveesta. 🙂 Kirjaan sen itselleni ylös ja teen kuukauden kuluttua postauksen miten kokkailut ovat sujuneet. 🙂 Vielä ei ole ilmaantunut puutteita tai yksityiskohtia, joita olisin tehnyt toisin. 🙂 Aika näyttäneen miten käytännönkokkailut alkavat sujumaan. :)<br />
   <br />
   Keittiö on livenä kymmenen kertaa upeampi! &hearts; &hearts; Tulisipa pian valoisia päiviä että saisin valokuviin taltioitua tämän valoisuuden ja avaruuden. &hearts;

 2. Menu kuulostaa hyvältä ja jääkaappi näyttää kyllä tosi kätevältä! <br />
  <br />
  Hauskaa iltaa! Mutta miksi ihmeessä pitää kesken illan päivitellä kuvia facebookiin; en vain ymmärrä tätä nykymeininkiä; vai onko kyseessä joku Casa- blogijuhla. Minä mieluummin nautin hetkistä ja muistelen sitten jälkikäteen ja ehkä päivitän johonkin kuvia (jos niitä on muistettu ottaa). 🙂

  1. K-K: Jääkaappi on todellinen tilaihme, vetää todella paljon ruokaa sisäänsä. :)<br />
   <br />
   Facebookkiin on helppo lisätä kuvia kesken illan, aivan kuin instagrammiin (jota minulla ei vielä ole). 🙂 Oikean ammattikokin valmistama ruoka omassa keittiössäni oli sellainen elämys että halusin jakaa fiiliksiäni pitkin iltaa lukijoillenikin ja sillä tavalla ottaa heidätkin mukaan tähän poikkeuksellisen hienoon iltamaan. &hearts;

  2. Kyllä minä toki tiedän, että kuvien lisääminen on nopeaa, vaikka tietenkin siihen menee oma aikansa ja ehkä siis enemmänkin ihmettelen sitä miksi lukijoiden pitäisi päästä on-line sinun juhliin, jotka eivät varsinaisesti liity blogiin (paitsi blogiyhteistyön puolesta). Makuasioitahan nämä tietenkin ovat ja ehkä osa lukijoista haluaa virtuaaliseuraamista blogiisi. 🙂

  3. K-K: Halusin lukijani mukaan tunnelmaan, jakaa tämän erittäin spesiaalin illallisen fiiliksiäni Facebookin sivustani tykkäävien kesken. &hearts;

  1. Marika: maustemyllyt ovat Peugeotin 30cm akryylimyllyt, korkein mylly on Stockmannin herkusta ostettu valmis maustemylly jossa mausteseos mukana. Öljyt ovat Stockmannin herkusta myös, pienempi etualalla oleva musta pullo on balsamicoa, sen ostin Cittarista. 🙂

  1. Ruokafasisti: Voin ja margariinin sekoitusta. 🙂 Oikea voi on nin kovaa että sen kanssa menee hermot kun pehmeälle leivälle sitä yrittää sivellä. 🙂

  1. Doris: Tarjotin on Alessin Vassily. 🙂 Terästä kuten Aitiokin, mutta sileäpintaisempaa. Näyttää ihan puulta vaikka on terästä, todella kaunis ja pitkäikäinen. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *