DIY – lahjanarusta servettirenkaaksi

Eilisilta meni lahjoja paketoidessa ja samassa yhteydessä keksin hyödyntää paketointia varten ostamaani valkoista Karton tekstiilinarua servettirenkaiden tuunauksessa. Naru muistuttaa paperinarua ja on todella jämäkkää, joten nämä kestävät käyttöä pitkään. 

Omakotivalkoinen_0258.jpg

Omakotivalkoinen_0266.jpg

Omakotivalkoinen_0267.jpg

Tekniikka ei vaadi oikeastaan edes sorminäppäryyttä – servetille sopivan kokoinen rengas solmitaan umpisolmuun ja sen päälle solmitaan rusetti aivan kuin kengännauhoissa. Rusetin päät leikkasin saksilla viistoon, jotta yleisilmeestä tuli siistimpi. Pari minuuttia meni aikaa tuunata yksi servettirengas, kustannus per renkula 0,35€. 🙂

Omakotivalkoinen_0270.jpg

Omakotivalkoinen_0268.jpg

Omakotivalkoinen_0259.jpg

Kiitokset kaikille Karen Blixen -joulukoristeiden pika-arvontaan osallistuneille! ♥ Voittajiksi Random.orgin arvontakoneisto arpoi sadan osallistujan joukosta Joulutonttusten äidin, Sissin ja Krisse S:n, voitosta on ilmoitettu myös sähköpostitse! Letkeää lauantaita kaikille! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *