Menu Norm Wire Bowl & hehkuvanpunaiset jouluomenat

Lahjoin itseäni kahdella kivalla joululahjalla, Menun Norm Wire -teräslankakorin ja pienen Kubus1-kynttilänjalan muodossa. ♥ Kynttilänjalan pistin kiltisti pakettiin jouluaattoa odottamaan, mutta Menun koria en malttanut olla ottamatta heti käyttöön. Hehkuvanpunaiset jouluomenat oikein räjähtävät kaikessa herkullisuudessaan silmille valkoisesta korista ja keittiöstä, naminam! 🙂

Omakotivalkoinen_02834.jpg

Omakotivalkoinen_0279.jpg

Omakotivalkoinen_0286.jpg

Omakotivalkoinen_0280.jpg

Norm Architectsin Menulle suunnittelema kaunis Norm Wire -kulho on suunniteltu erityisesti hedelmien säilytykseen, mutta korin täytteeksi voi toki laittaa muutakin. Jos minulla olisi oikea homespa kylpy- tai porealtaineen, laittaisin koriin kauniita kylpytarvikkeita, kuten Lushin tai vastaavan kylpypommeja ja kylpyvaahtopulloja. ♥

Menu_Wire_Bowl_White.jpg

Menu_Wire_Bowls_Metal_Chrome_Copper_Bras

Menu_Wire_Bowl_Chrome.jpg

Menu_Wire_Bowl_Black.jpg

Kyseinen uutuuskulho on ainakin Finnish Design Shopin valikoimassa, josta itse bongasin valkoisen, mustan sekä messinkisen version. Norm Wire -kulhoa valmistetaan myös kromattuna sekä kuparisena, google kertoo että myyntipaikkoja löytyy kyseisille metalliväreille maailmalta vinot pinot, toivottavasti pian myös Suomesta. 🙂

Täällä jouluvalmistelut jatkuvat, kohta päästään tytön kanssa tekemään pipareita kun taikina on sulanut. 🙂 Rauhaisaa 4. adventtia! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Menu, Finnish Design Shop. Postaus sisältää mainoslinkkejä!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *