Valkoista, vihreää, jouluista ja luonnollisen kaunista! ♥

Näin joulunaikaan on vaikea löytää kukka-asetelmia, joissa ei olisi käytetty punaista väriä tai kultaisia extrahörsellyksiä. Myös vitivalkoisten kukkien löytäminen tuntuu olevan tuurista kiinni, sillä suurin osa myytävistä kimpuista ja asetelmista sisälsivät kermansävyisiä (vaaleankeltaisia) kukkia ruusuista joulutähtiin. Eteeni osui ruokakaupassa onneksi nämä kaksi täydellistä joulukukkaa, talven tykötarpeilla koristeltu valkoinen orkidea ja samaa värimaailmaa oleva kukkakimppu. ♥

Omakotivalkoinen_0319.jpg

Omakotivalkoinen_031444.jpg

Omakotivalkoinen_0316.jpg

Omakotivalkoinen_0307.jpg

Valkoista, vihreää, jouluista ja luonnollisen kaunista! ♥ Havut, kanelitangot ja kukkakimpussa oleva käpy ovat pikantti lisä tavanomaisten kukkien joukossa, tälläiset asetelmat on helppo itsekin kasata. Orkidean koristelun suhteen tarvitaan vain havuja sekä muutama iso kanelitanko, jotka asetellaan ruukun päälle… kaunista! 🙂 

Päivällä tulossa toivottua kattauspostausta, joten olkaahan kuulolla! 🙂 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *