Jouluinen somiste!

Jouluiset kukkani saivat aikaan inspiraatiopuuskan, jonka seurauksena värkkäsin Hayn Tray-terästarjottimen päälle jouluisen somistuksen Iittalan Nappula -kynttilänjaloista, sammaleesta, havuista, kävystä ja kanelitangoista. ♥

Omakotivalkoinen_0451.jpg

Omakotivalkoinen_0453.jpg

Omakotivalkoinen_0446.jpg

Omakotivalkoinen_0445.jpg

Meidän jouluvalmistelut on parin lahjan paketointia vaille valmiina. Kinkku on sulamassa, piparit paistettuna ja koristeltuna, siivoukset suoritettuna ja ruokavarasto täyteen tankattuna. Meillä vietetään rauhallista ja hidastempoista kotijoulua, eikä blogini tänä jouluna hiljene joulunviettoon sen ihmeemmin. 🙂 Postailen erittäin todennäköisesti myös pyhien aikana, kerrankin kun on aikaa keskittyä kunnolla omiinkin juttuihin. 🙂 Ihanaa aatonaattoa kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

6 kommenttia “Jouluinen somiste!

  1. Sinulla on kaunis koti ja olet todella hyvä sisustaja! Nytkin niin kaunis joulukattaus ja aivan upea asetelma.<br />
    <br />
    Nautinnollista ja ihanaa Joulunaikaa &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *