Lahjoja, pipareita & Hyvän Joulun toivotuksia!

Leivoimme tytön kanssa kahden kilon taikinan verran pipareita, jotka koristelimme sokerimassalla ja koristehippusilla. Pipareista osa pakattiin sellofaanipusseihin lahjoiksi, mutta sen verran niitä kertyi ettei piprut takuulla lopu kesken ennen vuoden vaihtumista. 🙂 

Omakotivalkoinen_0397.jpg

Omakotivalkoinen_0393.jpg

Omakotivalkoinen_0400.jpg

Omakotivalkoinen_0417.jpg

Kävin napsimassa joulukuusesta pari oksanhaituvaa koristeeksi kahvikupin korvaan Mayn servetin seuraksi, pieni ripaus jouluisuutta pipareiden kylkeen. 🙂

Omakotivalkoinen_0428.jpg

Omakotivalkoinen_0430.jpg

Omakotivalkoinen_0438.jpg

Olisin tahtonut paketoida lahjat vitivalkoiseen mattaiseen lahjapaperiin, mutten löytänyt sellaista mistään. Sen vuoksi lahjat päätyivät tänäkin jouluna ruskean voimapaperin uumeniin. Paperipussilta näyttävien kierrätyshenkisten pakettien koristeeksi halusin hyvin yksinkertaisen lahjanauhan, Karton paperintuntuinen tekstiilinauha (josta askartelin mm. servettirenkaita) sopi tarkoitukseeni täydellisesti. 🙂

Omakotivalkoinen_0424.jpg

Tämän postauksen voimin tahdon toivottaa teille kaikille

♥ Rauhallista & Tunnelmallista Joulua! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

11 kommenttia “Lahjoja, pipareita & Hyvän Joulun toivotuksia!

 1. Hyvää joulua myös sinne Miia! <br />
  <br />
  Aivan ihanasti koristeltuja piparkakkuja. Vesi herahtaa kielelle pelkästä katselusta :)<br />
  <br />
  Myös pakettisi ovat yksinkertaisuudessaan todella kauniit. Itse olen viime vuosina suosinut yksivärisiä papereita. Voimapaperin lisäksi olen käyttänyt mustaa, valkoista, hopeaa ja kultaa. Sitomisen olen hoitanut paperi- tai pellavanaruilla. Mukavana yksityiskohtana keksin viime vuonna käyttää vahasinettiä. Se teki yksinkertaisista paketeista juhlavan näköisiä.<br />
  <br />
  Tämän vuoden paketit on avattu. Onneksi pukki oli keskittynyt syötäviin tai muuten arkipäivässä kuluviin lahjoihin. Mukavana yllätyksenä sain Pikku Myy -munakellon, joka sopii loistavasti muumifanin keittiöön.

  1. Hippu-76: Ihanaa Tapaninpäivää! &hearts; Toivottavasti joulusi on sujunut ihanissa tunnelmissa! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Pipareiden koristelu tytön kanssa oli hauskaa puuhaa, onnistuin löytämään cittarista tuollaisen kauniin koristepurkin, jossa oli valkoisia lumihiutaleita ja &quot;helmiä&quot;. &hearts; Kivasti rouskahtelivat hampaissa. :)<br />
   <br />
   Minä teippasin lahjat näkymättömällä teipillä, mutta voimapaperissa se oli kaikkea muuta kuin invisible. 🙂 Eipä tuo onneksi haittaa vaikka teipit olivatkin näkyvissä. 😀 Ensi vuonna kokeilen piiloteippausta, eli teen teipinpaloista ympyrät ja kiinnitän ne taitosten alle jemmaan. :)<br />
   <br />
   Minuakin pukki muisti arkisilla käyttötavaroilla, Tangle Teezer-harjalla, kylpy- ja suihkusaippuasetillä, Dylonin valkopyykkiin tarkoitetulla pesuliinapakkauksella ja muutamalla muutta kivalla puketilla. 🙂 Tarpeeseen tulivat kaikki. 🙂

 2. Ihanaa etten ole ainoa, joka paketoi pakettinsa ruskeaan paperiin. Minä niin rakastan ruskeaa paperia joulun punaisilla nauhoilla! Viime vuonna poikaystävä valitti paperivalinnastani, mutta pidin pääni ja tänä vuonna meiltä lähti kaikki paketit ruskeassa paperissa 😀 Hyvää joulun jatkoa!

  1. Elina: Ruskea lahjapaperi on minusta kaunista, &hearts; &hearts; Olisin tahtonut samanlaista paperia valkoisena mutten löytänyt mistään, joten ruskealla mentiin tänäkin jouluna. 🙂 Paperi ja valkoinen lahjanaru sopivat hyvin lumihiutaleilla koristeltujen pipareiden kanssa. :)<br />
   <br />
   Tunnelmallista Tapaninpäivää! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *