Stockmannin Talvialen parhaat poiminnat!

Stockmannin välikausiale on aina yhtä odotettu ja tälläkin kertaa aletuotteiden joukosta löytyi yksittäisiä helmiä. Alehintaan olen aikaisemmin ostellut kausituotteiksi luettavia värikkäitä tekstiilituotteita, mutta tällä kertaa huomasin tiirailevani enimmäkseen perusjuttuja, kuten keittiövälineitä ja urheiluun sopivia tarvikkeita. Alla muutama poiminta omista suosikkituotteistani aleshoppailijoille. 🙂

Stockmann_SeasonSale_Winter2014_2.jpg

Stockmannin oman tuotemerkin Casan teräksiset korit ja kulhot lähtevät nyt muutamalla eurolla, tilasin näitä pari kappaletta kokkailua ja kattausta varten. Menun pannunalustoista postasinkin teille jo muutama viikko sitten ja nyt kun olen valkoisia alustojani käyttänyt pari viikkoa, suosittelen niitä erittäin lämpimästi. Ne mahtuvat todella pieneen tilaan, ovat helppokäyttöisiä ja kivan näköisiäkin. Hilfigerin vitivalkoisen 70x140cm kokoisen kylpypyyhkeenkin löysin aletuotteiden joukosta, ehdottomasti hintansa väärti! 🙂

Stockmann_SeasonSale_Winter2014_1.jpg

Kalustepuolelta bongasin Mazen Tree -naulakon, joka valkoisena näyttää aivan upealta värikästä tai mustaa seinää vasten. Kartellin musta ja valkoinen Jolly -sivupöytä ovat melkein jo klassikoita sisustusrintamalla. 

Stockmann_SeasonSale_Winter2014_3.jpg

Urheiluosastolta löysin Adidaksen ylistetyt Supernova Racer Bra -urheiluliivit, jotka laitoin tilaukseen. Kauniin mallista Elvinen Kate -ulkoilutakkia jäin vielä miettimään, sillä takkitarpeeni keskittyy siistimpään osastoon kuten villakangastakkiin ja keväiseen trenssiin. Puman valkoiset Bulldog Sport Lite -kuulokkeet on suunniteltu erityisesti lenkkeilijöille ja harkinnassa ovat nämäkin. 

Stockmann_SeasonSale_Winter2014_11.jpg

Alessa oli myös muutama kaunis Coccinellen ja Armanin laukku sekä Korsin kello, joita jäin haikailemaan. 🙂 Lastenosastolla oli vuorostaan vaikka mitä kaunista ja ihanaa, mm. Mayoralin ihana tummanharmaa villakangastakki, mutta kokoja ei omalle neidilleni ollut niistä jäljellä… Stockmannin aletuotteita pääset selaamaan TÄSTÄ!

Täällä vietetään rentoa hetkeä ja odotellaan että ruoka uunissa valmistuu. Tyttö katselee telkkarista jouluohjelmaa ja koira kuorsaa jaloissa. Täydellinen rauhallinen joulu! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *