Joululahjoja & sinisen hetken taikaa!

Joulu on vietetty, jouluruoat sy√∂ty, lahjat avattu ja arki alkaa taas huomenna. ūüôā Meid√§n joulu oli rentoilua ja naurua t√§ynn√§, viipottaessamme pyh√§t pyjamissa ja pelatessamme aikuisten kesken hauskaa mobiili-arvauspeli√§. ūüôā

Omakotivalkoinen_0475.jpg

Pikkuneiti oli selv√§sti ollut t√§n√§ vuonna kilttin√§, sill√§ joulupukki oli lukenut tyt√∂n lahjatoivelistan todella tarkasti ja toteutti kolme tyt√∂n t√§rkeint√§ lahjatoivetta – Top Model -suunnittelukirjan, My Little Ponyn Equestria Girls Rainbow Dash -poninukken ja Disney Frozen Elsa nuken. Joulun parhaimmiksi lahjoiksi osoittautui kuitenkin t√§dilt√§ saatu j√§ttikokoinen My Little Pony Prinsessa Celestia pehmoponi sek√§ mummin antama valkoinen k√§velev√§ koiralelu, joka puuttuu kuvasta (oli kuvaushetkell√§ leikeiss√§). Kuvasta uupuu my√∂s Frozen pyjama ja punaiset ballerinasukat (tyt√∂n p√§√§ll√§), Prinsessa Ruusunen elokuva sek√§ piirustuskyn√§salkku, jotka p√§√§siv√§t heti k√§ytt√∂√∂n lahjojen avaamisen j√§ljilt√§. ūüôā Kiitokset kaikille joulupukin apulaisille muistamisesta! <3

Omakotivalkoinen_0489.jpg

Itsek√§√§n en j√§√§nyt t√§ysin lahjoitta ja paketeista paljastui ihania “yll√§tyksi√§” ja yll√§tyksi√§. ūüôā Ostin itselleni By Lassen pienen Kubus -kynttil√§njalan, jonka lis√§ksi minua lahjottiin rakkaiden toimesta Body Shopin Wild Argan Oil -kypysetill√§ (ei kuvassa), bambuisella hierontavekottimella, Tangle Teezerill√§ ja Dylonin Keep it white -pesuliinoilla. ‚ô• Sarpanevan valurautapatakin k√§√§reist√§ paljastui ja huomenna ruokana onkin pitk√§√§n haudutettua lihapataa. ūüôā

Omakotivalkoinen_0509.jpg

Omakotivalkoinen_0512.jpg

Omakotivalkoinen_0511.jpg

Omakotivalkoinen_0503.jpg

Loppuun viel√§ muutama kaunis kuva talvimaisemasta ja “sinisest√§ hetkest√§”… Tulihan se valkoinen joulu lopulta t√§nne Helsinkiinkin! ūüôā

Tunnelmallista Tapaninpäivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *