Ikean uutuussarja – Sprutt!

Ikea lanseeraa helmikuun alussa uuden SPRUTT -erikoismalliston, jonka piristävä keltavalkoinen väritys herätti heti kiinnostukseni. 🙂 SPRUTT-sarjan tuotevalikoima pitää sisällään useita arkea ja elämää helpottavia säilytysratkaisuja, jotka auttavat pitämään järjestystä yllä. Laatikostoja, koreja, ripustimia, tankoja, liikuteltavia sivupöytiä, säilytyskalusteita sekä taskullisia suihkuverhoja – nämä kaikki löytyvät Ikea myymälöistä 1.2.2015 alkaen! 🙂

Ikea_Sprutt20.jpg

Ikea_Sprutt77.jpg

Ikea_Sprutt66.jpg

Ikea_Sprutt1.jpg

Ikea_Sprutt33.jpg

Ikea_Sprutt17.jpg

Ikea_Sprutt22.jpg

Ikea_Sprutt11.jpg

Ikea_Sprutt44.jpg

Ikea_Sprutt88.jpg

Ikea_Sprutt55.jpg

Ikea_Sprutt21.jpg

“Aamuisin on aina kiire. Hetket herätyskellon pirinästä ulko-oven avaamiseen ovat täynnä kellon vilkuilua, touhua ja tohinaa. Mihinkään ylimääräiseen ei ole aikaa, joten hammasharjan, kotiavainten ja lempikenkien on löydyttävä hetkessä. SPRUTT-uutuusmallisto on suunniteltu helpottamaan kiireisiä aamuja. Sarjan tuotteet helpottavat tavaroiden säilyttämistä, järjestämistä ja esillepanoa, ja auttavat aloittamaan päivän stressittömämmin. Modernit, nerokkaat ja pirteät tuotteet ovat kaiken lisäksi todella edullisia.”

Itse innostuin tuosta tikastelineestä teräslankakoreineen, jollainen saattaisi ehkä mahtua kylpyhuoneeseen pesukoneen viereen. Kylpyhuoneessa on todella hyvin kaappitilaa, mutta suihkusaippuoille ja shampoille on vain hyvin pieni suihkuteline, johon mahtuu kaksi pullollista pesuainetta. 🙂 Vedenkestävä kumitassujen varassa pystyssä pysyvä säilytystila ei olisi yhtään pahitteeksi. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Ennakkomaistiaiset: Ikea.fi / Pressi)

5 kommenttia “Ikean uutuussarja – Sprutt!

 1. Minäkin olen iskenyt silmäni noihin tikkaisiin. Ne pitää saada kylppäriremontin jälkeen meille.<br />
  <br />
  Ihanaa loppuviikkoa!

  1. Vekarus: Tikkaan vaikuttavat todella näpsäköiltä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikon jatkoa sinulle myös! &hearts;

 2. Chattu / P***: En julkaise kommenttiasi kirosanojen vuoksi. Suihkuverhon taskut ovat ulkopinnalla, joten ne eivät kastu ja limaannu käytössä. Suihkuverho sopii erityisesti pieniin kylpyhuoneisiin ja suihkutiloihin, joihin ei tilanpuutteen vuoksi saa asennettua esim peili- tai allaskaappia. Hiusharjat ja vanupussit voi kätevästi sujauttaa suihkuverhon taskuihin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *