Jotakin uutta makuuhuoneeseen?

Juuri kun ehdin edellisessä postauksessani toteamaan ettei minulla ole ainuttakaan haaveostosta makuuhuoneen tai olohuoneen puolelle, muistin tyhjyyttään ammottavan seinän jossa String pocket ennen sijaitsi. En tiedä miten ehdin unohtamaan tuon, kun vasta viimeksi eilen etsiskelin netistä uudenlaisia ratkaisuja siron seinähyllyn tilalle. 🙂 String Pocket -hylly on kuin tehty makuuhuoneen perimmäiseen nurkkaan, mutta aina on tietysti hyvä olla avoin vaihtoehdoillekin… Olenkin alkanut ihastumaan ajatukseen että laittaisinkin Stringin sijasta seinälle aivan eri tyyppisen seinähyllyn – kaksi päällekkäin asetettua “seinälokeroa” tarkemmin sanottuna…

omakotivalkoinen_NormannCopenhagen_Color

NormannCopenhagen_ColorBox8.jpg

Monikäyttöinen Normann Copenhagenin Color Box -säilytysyksikkö voidaan kiinnittää seinään tai pinota lattialle monenlaisissa yhdistelmissä. Lokeromainen muoto on juuri sopiva vinyylilevyjen, kirjojen, lehtien ja muiden pienten tavaroiden säilytykseen, ja pienessä makuuhuoneessa se tarjoaa myös kätevää laskutilaa puhelimelle, silmälaseille ja muille pienille tarpeellisille esineille. Color Box on valmistettu taivutetusta teräksestä ja sitä on saatavilla kuudessa eri värissä – valkoisena, harmaana, roosana, minttuna, sinisenä ja ruosteenpunaisena. Valkoinen tietysti se oma suosikkini, vaikka harmaa ja roosakin ovat aivan ihania. ♥

NormannCopenhagen_ColorBox.jpg

www.hipvillacom_NormannCopenhagen-colour

NormannCopenhagen_ColorBox_3.jpg

Omakotivalkoinen_NormannCopenhagen_Color

Makuuhuoneen nurkka kaipaa ehdottomasti jotakin kevyttä täytettä, vaikken tahdokaan täyttää sitä tavaroilla. Color Boxeissa itseäni kiehtoo niiden yksinkertainen ulkoasu, tavarat ja kirjat ovat niiden sisällä osittain piilossa ja yleisilme pysyy rauhallisena. Nyt olen pitänyt kirjastosta lainattuja kirjoja olohuoneessa Bestå-kaapin sisällä, jotta ne palautuvat takaisin kirjastoon samassa kunnossa kuin missä tulivatkin, ilman vahinkoja. Tuollaisessa Color Boxissa uskaltaisin niitä säilyttää ja olohuoneen kaappiin vapautuisi sopivasti yksi hylly muuhun käyttöön. 🙂 Tässä voisi olla nyt kiva vaihtoehto String Pocketille, vai mitä ootte mieltä? 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Normann Copenhagen, kuva nro 4: hipvilla.com)

16 kommenttia “Jotakin uutta makuuhuoneeseen?

  1. satu: Nuo ovat hauskoja. 🙂 Just mietin että eteisessäkin tuollaiset päällekkäin seinälle asetetut lootat voisi olla kivan näköisiä, niihin saisi postit ja vaakatasoon laitettuna kenkiäkin. 🙂

 1. Olen etsinyt todella minimalistisia ja pieniä yöpöytiä, soveltuisikohan tuo siihenkin? Minua myös kiinnostaa rauhallinen "ulkoasu" vaikka sisällä voi olla vaikka mitä. Yöpöydälläni ei yleensä ole kuin kirja ja puhelin, enkä tahdo että pöytä vie liikaa tilaa.

  1. Minna Kulmala: Yöpöydäksi en itse valttämättä laittaisin, jos tuo olisi ainut taso sängyn vieressä. Parempi vaihtoehto voisi olla Muuton Stacked-lokero, joko taustalevyllä tai ilman jos seinässä on jokin sävytetty maali tai tapetti. 🙂

  2. Ainoaksi tasoksi tulisi kyllä. Veikkatko että on liian vähän tilaa? Stacked on liian tavallinen ratkaisu mielestäni makuuhuoneeseemme. Toki tämä on ensimmäinen kerta kun ylipäätään postauksesi innoittamana ylipäätään ajattelin yöpöytää seinäkiinnityksellä, että nyt niitä tulee varmasti urakalla etsittyä! 🙂

  3. Minna: Jos teille riittää pieni laskutila, niin siinä tapauksessa Color Box on hyvä vaihtoehto. 🙂 Color Boxia kiertää on tuo uloke, jonka vuoksi se pitäisi melkein laittaa sitten vaakatasoon, jotta ulokkeiden väliin saisi puhelimen, herätyskellon tai pienen maljakon. Boxin sisäänkin saa toisaalta kyllä puhelimen laitettua, joten tuo on lähinnä vain tavaramäärästä kiinni riittääkö Boxin tila yöpöytäkäyttöön. :)<br />
   <br />
   Lehtorinteellä on samasta materiaalista Color Boxin kanssa valmistettuja seinähyllyjä, neliön muotoista sekä pitkulaista, joka voisi vaakaan asennettuna olla todella hieno:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.designbox.fi/lehtorinne&quot; target="_blank">http://www.designbox.fi/lehtorinne</a><br />
   <br />
   Muuto Stackedin pitkulainen hyllymoduuli ilman taustalevyä vaakaan asennettuna on minusta myös todella kiva idea, vaikka onkin yksinkertaisen näköinen ja valkoiseksi maalattua puuta. :)<br />
   <br />
   Edullisempaa hintaluokkaa löytyy Ikeasta, mistä bongasin mm. Tutemo keittiöseinäkaapin. Ei muuta kuin etsimään vaan, kyllä sieltä täydellinen valinta putkahtaa vielä vastaan! 🙂

  4. Lehtorinteen seinähylly miellytti kovastikin, tuo materiaali houkuttelee edelleen. Kyllä se nyt niin on että valinta jää Lehtorinteen ja Color Boxin välille. Kiitos vinkeistä! &hearts;

  5. Minna Kulmala: Loistavat valinnat, itsekin tykkään valkoisesta teräksestä sen kestävyyden ja ohuemman paksuuden vuoksi kovasti. 🙂

 2. Kätevä ratkaisu, mutta minusta sopii paremmin johonkin toimistoon. Minun silmään näyttäisi jotenkin rujolta sinun kauniissa makkarissa!

  1. K-K: Toimistossa nuo olisivat todella edukseen, sopisivat kansioiden ja lehtien säilytykseen mainiosti. 🙂

 3. Voi että miten ihania värejä. Voisin ottaa noista vähän joka tilanteeseen, ja jokaista väriä :D<br />
  Tarvitsis mainoksille, ja sitten lehtikeräykseen meneville. Sitten eteiseen muutama hanskoille ja huiveille, taskulampuille yms. Ulkoilujutuille. Makkariin sängyn viereen( tabletti, puhelin, käsivoide yms.) sitten keittössä vois olla muutama, keittokirjat sun muuta.<br />
  Mutta hinta on varmaan aika suolainen…

  1. Minsku: Hinta on uudeksi designiksi onneksi kohtuutasolla, suosistushinta 80€ kappale, mutta jos niitä monta ostaa niin kyllähän siitä hunajaa saa pulittaa. 😀 Eteisessä nuo olisi takuulla kivat, materiaalikin on sellainen ettei kenkien pohjissa olevaa likaa säikähdä. Yöpöytänä myös toimiva, jos ei tarvitse pöydälle paljoa täytettä ja riittää että on herätyskellon, puhelimen, käsirasvan ja parin kirjan kokoinen laskutila tai hylly. &hearts; &hearts; keittokirjoille myös ihana idea, hyllyn päälle saisi yrtin tai pari tuomaan väriä jos seinä on valkoinen. &hearts; &hearts; Sopivat myös ulkotiloihin ja varmasti kylpyhuoneisiinkin, kunhan eivät ole suoraan vesisateen tai suihkun alla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *