Alevinkki – Uusia design-tuotteita alennettu!

Finnish Design Shopin alevalikoimaan on tehty lisäyksiä ja edullisten tuotteiden joukosta löytyy nyt mm. Hayn Loop -naulakko, Hee-tuoleja, Tray -pöytä, Woodnotesin lehtiteline, Sarpanevan valurautapata, Menun Pov-kynttilänjalkoja, Eva Solon tuotteita ja paljon paljon muuta mukavaa. 🙂

FDS_TALVIALE1.jpg

Muutama lukijani on odotellut alekampanjaa tai -koodia valkoisen Loop-naulakon ostamiselle, semmoinen löytyy nyt FDS:ltä. 🙂 Myös Sarpanevan emaloitua valurautapataa suosittelen oman kokkauskokemukseni kautta suurella lämmöllä! ♥ Alevalikoiman uudet lisäykset pääset katsomaan TÄSTÄ

Kivaa päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Finnish Design Shop. Postaus sisältää mainoslinkkejä)

2 kommenttia “Alevinkki – Uusia design-tuotteita alennettu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *