BEdesign – Persoonallista laatua Suomesta!

Skandinaaviset kalusteet ja designtuotteet ovat intohimoni ja vuosien varrella olen postaillut teille mm. Hayn, By Lassenin, Anna Nygårdin, Lehtorinteen, Artekin, Lillagungan, Lumoavan, Design House Stockholmin, Eero Aarnion, Valantin, Kaanin, Muuton, Ylva Skarpin, Louis Poulsenin, Georg Jensenin sekä Normann Copenhagenin ihanuuksista. Nyt esittelyvuoronsa saa BEdesign* – suomalaisiin designkalusteisiin keskittyvä nuori yritys, jonka takana ovat siskokset Bette ja Cilla Eklund. 

BEdesign Deer Shelf seinähylly
BEdesign Lily Bowls kulhot
BEdesign Fan Stool jakkara
BEdesign Lume Coat track vaaterekki

BEdesign – Inspiraatiota suomalaisesta luonnosta

BEdesignin tuotesuunnittelun lähtökohtina ovat erityisesti estetiikka, käytännöllisyys sekä korkealuokkaiset materiaalit, jotka yhdessä toimivat harmonisena kokonaisuutena. Siskokset ovat kasvaneet maatilalla eläinten ja ulkoilman ympäröiminä. Useimmat ideat kalusteiden suunnitteluun ja toteutukseen tulevat tyttöjen intohimoisesta suhteesta suomalaiseen luontoon. Ensiluokkainen laatu ja kotimaisuus ovat BEdesignille arvoasioita, kaikki tuotteet valmistetaankin siksi Suomessa. ♥

Kotimaisen jälleenmyyjän* lisäksi tehokaksikko Bette ja Cilla ovat saaneet huomiota myös kansainvälisesti, BEdesignin tuotteita nimittäin myydään Suomen lisäksi jo peräti kymmenessä muussa maassa – Ruotsissa, Tanskassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Belgiassa, Sveitsissä, Australiassa sekä maailman mahtimaassa USA:ssa.  

BEdesign Lume mallisto
BEdesign Lily kulhot puuta ja terästä
BEdesign Deer seinähyllyt musta ja valkoinen
BEdesign Fan jakkara
BEdesig Wave2 lehtiteline muovia

Esteettisiä ja käytännöllisiä designkalusteita luonnon inspiroimana – BEdesign!

Kuvat: BEdesign, *sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.