BEdesign – persoonallista laatua Suomesta!

Skandinaaviset kalusteet ja designtuotteet ovat intohimoni ja vuosien varrella olen postaillut teille mm. Hayn, By Lassenin, Anna Nygårdin, Lehtorinteen, Artekin, Lillagungan, Lumoavan, Design House Stockholmin, Eero Aarnion, Valantin, Kaanin, Muuton, Ylva Skarpin, Louis Poulsenin, Georg Jensenin sekä Normann Copenhagenin ihanuuksista. Nyt esittelyvuoronsa saa BEdesign – suomalaisiin designkalusteisiin keskittyvä nuori yritys, jonka takana ovat siskokset Bette ja Cilla Eklund. 

BEdesign_DeerShelf.jpg

BEdesign_LilyBowls.jpg

BEdesign_FanStool.jpg

BEdesign_Lume_Coattrack.jpg

BEdesignin tuotesuunnittelun lähtökohtina ovat erityisesti estetiikka, käytännöllisyys sekä korkealuokkaiset materiaalit, jotka yhdessä toimivat harmonisena kokonaisuutena. Siskokset ovat kasvaneet maatilalla eläinten ja ulkoilman ympäröiminä ja useimmat ideat kalusteiden suunnitteluun ja toteutukseen tulevat tyttöjen intohimoisesta suhteesta suomalaiseen luontoon. Ensiluokkainen laatu ja kotimaisuus ovat BEdesignille arvoasioita, kaikki tuotteet valmistetaankin siksi Suomessa. ♥

Kotimaisten jälleenmyyjien lisäksi tehokaksikko Bette ja Cilla ovat saaneet huomiota myös kansainvälisesti, BEdesignin tuotteita nimittäin myydään Suomen lisäksi jo peräti kymmenessä muussa maassa – Ruotsissa, Tanskassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Belgiassa, Sveitsissä, Australiassa sekä maailman mahtimaassa USA:ssa.  

BEdesign_Lume2.jpg

BEdesign_Lily2.jpg

BEdesign_Deer2.jpg

BEdesign_fan2.jpg

BEdesign_Wave2.jpg

Esteettisiä ja käytännöllisiä designkalusteita luonnon inspiroimana – BEdesign!

 

 Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: BEdesign. Sisältää kaupallisen linkin) 

32 kommenttia “BEdesign – persoonallista laatua Suomesta!

 1. Olen ihaillut tätä merkkiä jo pidemmän aikaa, etenkin tuo upea naulakko/rekki saa aikaan sydämentykytyksiä! 🙂

  1. Satu: Lily-kulhoa olen itse ihaillut jo jonkin aikaa, meinasin ostaa sen Design Marketista viime syksynä mutta jätin ostamatta ja nyt vähän harmittaa. Pieni Lily näyttäisi aivan ihanalta uudessa keittiössä hedelmäkulhona. ♥ Deer-hylly on myös todella kiva, samoin kuin Lume-naulakko. ♥

  2. Muistaakseni et kelpuuttanut Deeriä seinällesi kun joku lukijoista ehdotti sinulle jossain hylly mietinässä?<br />
   Mikä muutti mielesi? Mahdollisuus kenties blogi yhteistyöhön?

  3. Deer: Deer hyllyt ovat todella kivoja, koko vaan ei oman kodin seinälle natsaa ja String System -sarja on meille parempi. Mieltäni en ole muuttanut, kyseiselle lukijalle vastasin aivan samoin kuin sinulle – ihana on, mutta ei sovi kokonsa vuoksi omalle seinälleni. 🙂 Yhteostyömahdollisuudesta tuskin BEdesignin kanssa kieltäytyisin, esimerkiksi Lily-kulhon vastaanottaisin hetipaikallaviivana, mutta Deer-hyllyä en koska tila… 🙂

 2. Teki mieli hihkua ääneen näitä kuvia katsellessa, ihanaa ihanaa! Rakastuin oitis, parasta tälläiset kauniit ja moneen käyttöön sopivat tuotteet.

  1. Karo: Tuotteet on todella mietittyjä ja ihanan erilaisia. &hearts; Ei ihme että ulkomaillakin ollaan kovasti kiinnostuneita BEdesignin tuotteista. &hearts;

  1. Kuutti: Tiedän ettei Suomi kuulu Skandinavian niemimaahan mutta huonekalusuunittelijoista ja designista puhuttaessa Suomi on osa skandinaavista osaamista. 🙂

 3. Deer on tosi on upea! Se on kiinnittänyt huomioni jo aiemmin. Hinta on kuitenkin mielestäni erittäin korkea – iso hylly 2700 euroa! Huh. Jää siis todellakin haaveeksi. (Ellen sitten lottomiljönääriksi muutu…) Tosi mahtavaa suomalaista muotoilua kuitenkin!

  1. Heidi: Vain puusta tehty iso Deer-hylly maksaa hunajaa, teräksinen valkoinen ja musta iso Deer ovat maltisemman hintaisia &quot;vain&quot; 640€. 🙂

 4. Mulla on hirveä Deer-kuume ollut jo vuoden verran, eikä tälläiset postaukset auta siihen yhtään! 😀 Itse himoitsen juurikin tuota isoa tammista versiota, onneksi hinta on sen verran suolainen ettei voi ihan heräteostoksena klikkailla kotiin. Pitänee varmaan lohdutukseksi hankkia tuo Lily-kulho tammisena. 😀

  1. M: Auts, pahoittelut kuumeen nostattamisesta :)<br />
   <br />
   Tuo puinen Deer on kyllä varmasti säästämisen arvoinen asia, eli ei muuta kuin Deer-rahasto pystyyn! 🙂 Lily on aivan ihana, valkoisena haaveilen omaani. &hearts; Sopisi kivasti olohuoneeseen tablo-pöydälle kun vieressä on Hemin Key-pikkupöytä samasta materiaalista kuin Lily. &hearts;

 5. Hylly on ihana! Tuotekuvat on muuten kuvattu yhden suosikkibloggaajani kotona 😀 Heillä on kaunis betonitalo &hearts; Olivat mukana Suomen kaunein koti-ohjelmassakin 🙂

  1. Jasmin: Niin on! &hearts; &hearts; Miljöö näyttää tutulta mutta nyt en osaa tuota ikkunan maisemaa yhdistää… Onko Verkarannasta?

  2. Jasmin: Tarkoitin että onko blogi Projekti Verkaranta -blogi kyseessä?? Tämä oli ainakin mukana Suomen Kaunein Koti -ohjelmassa. 🙂

  3. Aa, perheen tyttö pitää muotiblogia, jossa usein myös talo vilahtaa 🙂 Blogin nimi on Dreaming is believing. Oli mukana ensimmäisessä Suomen kaunein koti-ohjelmassa 🙂 Pääsi myös mielestäni finaali kolmikkoon!

  4. Jasmin: Täytyykin käydä katsomassa tuota blogia, se on minulle ihan uusi tuttavuus. 🙂 Ensimmäisen kauden jaksoja en katsellut kaikkia, luulen että se jaksi jossa tuo koti oli mukana on mennyt minulta sivusuun. Muistaisin kyllä takuulla, niin kauniit maisemat ja seinät on tuossa kodissa. &hearts;

 6. Olen nähnyt peurasta kuvia, mutta olin pari viikkoa sitten Turussa käymässä, siellä Sisustuksen Koodissa näin tämän ekan kerran livenä. Ihmettelin hintaa, joka oli joku 600 tai 400, en yhtään muista kumpaa kokoa näytillä olikaan ja ihmettelin edullisuutta, koska kuvittelin todellakin että hinta on tuhansia . Koska en nyt ole ostoaikeessa, kiitos että tarkensit hintaa.<br />
  Kävin samalla reissulla Loviisan aitassa ja siellä oli Riviera Maison talossa iso esillä ja pienempi päätalossa. Upeita, tosi upeita.<br />
  Sama ongelma, meillä ei ole niille tilaa. Mutta jos olisi tyhjä seinä, ostaisin, seinälle laittaisin ja vasta sen jälkeen miettisin sopiiko vai ei.

  1. Lanttuleikkuri: Minustakin iso valkoinen tai musta teräshylly on ihmeen edullinen ollakseen kuitenkin kotimaista laatutyötä ja designia. 🙂 Valkoisena omani tahtoisin ja jos sille olisi järkevä paikka oikean kokoiselle seinällä niin hyvin todennököisesti sen ostaisin. 😀 Olohuoneen sohvaseinälle se sopisi, jos sohvan vaihtaisi toisenlaiseen, hieman pienempään malliin. Makuuhuoneeseen se pieni voisi olla kiva, mutta String Pocketista ja sen keveydestä tykkään siellä enemmän. keittiön seinälle Deer-hylly olisi sitten jo liikaa, ja kooltaan aika pienikin yksinäiseksi hyllyksi (hyllyllä olsii hyvä olla leveyttä ainakin 120cm). Toisaalta tytön huoneeseenkin se sopisi ja olisi aika hienon näköinenkin jos keltaisen värityksen vaihtaisi tytön toivomaan mustaan liitutaulumaaliin. 🙂 Onhan näitä vaihtoehtoja kun alkaa miettimään, pitäisi vaan tehdä niin suurta muokkausta nykyiseen etten ole siksi niin innostunut vaikka Deer onkin todella linjakas ja ihanan erikoinen. &hearts;

  2. Menin lukemisen jälkeen heidän sivuilleen ja katsoin jälleenmyyjiä ja siellä oli Australia. Olimme joulun aikaan Australiassa ja näin siellä kyseisen hyllyn. Ihmettelin että kovasti on tutunnäköinen mutta koska ei ole mitään mahdollistakaan ostaa vst sieltä, aika hankala tuoda kotiin, en enempää miettinyt.<br />
   <br />
   Mutta jälleenmyyjä on Melbournessa ja itse näin tämän Queeslandissa, jossain ? Mutta näinhän se on, joku kiva kun tulee markkinoille, äkkiähän se kopioidaan. Kiina kun on vielä lähempänä heitä kuin meitä.

  3. Lanttuleikkuri: Aika nopeaan kaikki uusi ja mielenkiintoinen lähtee jakoon ja tuotantoon, varsinkin designarvolla varustettujen tuotteiden osalta. Ellei sitten Queenslandin paikka ole jostakin syystä ottanut myyntiin BEdesignia esim yhden pienemmän erän ja se on jätetty jälleenmyyjien listasta pois syystä X??? Ulkopuolisena on vaikea sanoa onko kyseessä jokin yksittäinen tuote-erä tai vastaava, mutta ainahan sitä tietysti toivoo että kaikelle löytyy järkiselitys eikä näkemäsi hylly ole kopsattu BEdesignilta. :)<br />
   <br />
   No nyt ainakin on ostopaikkoja mistä valikoida, Stockmannkin on isona toimijana ottanut valikoimaansa BEdesignin tuotteita. 🙂

  4. Vau ! Tuleekohan päät myös ?<br />
   Olis ihana päästä hipelöimään ennen ostopäätöstä.<br />
   <br />
   Nyt mustan ! Kaapelilla näin nämä ekan kerran livenä, kait ?

  5. Lanttuleikkuri: Helsingin keskustan Stockmannilla on ainakin BEdesignin tuotteita esillä. 🙂 Muut jälleenmyyjät voit paikkakunta kohtaisesti kurkata BEdesignin sivuilta, jos löytyisi lähempänä oleva sisustusliike jossa voisi käydä livenä tutkiskelemassa hyllyn rakennetta ja sävyä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.bedesign.fi/jalleenmyyjat.html&quot; target="_blank">http://www.bedesign.fi/jalleenmyyjat.html</a><br />
   <br />
   Musta hylly vaikuttaisi olevan samanlaisella pinnalla varustettu kuin By Lassen Kubus-sarjan kulhot ja kynttilänjalat, eli sellainen vähän rouheampi musta maalipinta. &hearts; &hearts; &hearts;

  6. voi peppu ! <br />
   Kävin pari pv sitten Stockalla ja sielläpä ei ollut peuraa näytillä. Sokkona pitää ostaa, jos haluaa ostaa.

  7. Lanttuleikkuri: No hitsiläinen. 🙁 Mistähän tuota hyllyä löytyisi näytiltä… melkein voisi soittaa pariin lähimpänä sijaitsevaan jälleenmyyjälistalla olevaan kauppaan ja kysyä löytyykö heiltä esiltä Deeriä. 🙂

  8. Peura tilattu. <br />
   Ostin sokkona, mutta tuskin menee pieleen.<br />
   <br />
   Miten tässä voi odottaa 6- 8 vkoa ???

  9. Lanttuleikkuri: jos Stockmannilta tilasit niin erittäin todennäköisesti tulet yllättymään iloisesti toimitusajan ollessa lyhyempi. 🙂 Itse olen aina saanut toimitustuotteetkin parissa viikossa, vaikka on ollut juurikin tuo hervottoman pitkä 6-8vkoa ilmoitettuna tuotteen tilaustiedoissa. 🙂 Pidän sulle peukkuja pystyssä että saisit hyllyn nopsempaan. 🙂 🙂 Ja heti viivana postausta tulemaan kun paketti saapuu, en malta yhtään odottaa, ja siis vilautuskin hyllystä riittää. &hearts; &hearts; &hearts; Tilasitko mustan???

  10. Kyllä, musta tulee.<br />
   Olin jo la luovuttanut. Olin saikulla, enkä viitsinyt lähträ<br />
   stockalle.<br />
   Aamulla tuli viesti, ale jatkuu vielä tämän päivän ja se oli menoa sitten.<br />
   <br />
   Välillä pitää yllättää jopa itseni

  11. Piti jo soittaa Stockalle, kun max luvattu aika meni umpeen.<br />
   Tänään tuli tekstiviesti ja lähdettiin hakemaan= peura ei mahtunut autoon.<br />
   Sivuilla ilmoitettiin toimitetasn osissa joka ei pitänyt paikka sa. Tai yllätys on paketin sisällä. Mutta kohta…

  12. Lanttuleikkuri: Huih, kyllä on peuralla kokoa. 🙂 Hyvää varmasti kannatti odottaa ja säätää tuon kulejtuksenkin kanssa. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *