Tunnelmaa turvallisesti Lotus-lyhdyillä!

Minimalistinen koti ja -sisustustyyli ovat parhaimmillaan kevät-kesäkautena, jolloin moni kaipaa joulun runsauden jäljiltä avarampaa ja sisustuksellisesti yksinkertaisempaa ympäristöä. Kodikkuus kasvaa luontaisesti kevään edetessä lisääntyvän luonnonvalon vaikutuksesta. Kepeää lisätunnelmaa saa helposti luotua kauniilla leikkokukilla ja -kimpuilla, joista minimistinen sisustaja on erityisen hyvillään. Itse rakastan kukkien ohella myös kynttilöiden tuomaa tunnelmaa. Kynttilät on varsinkin näin talviaikaan aivan ihana lisä vähäeleisessä ja yksinkertaisuuteen painottuvassa sisustuksessa.

Design House Stockholm Lotus kynttilälyhdyt

Minimalistisen sisustajan ongelmia

Sisustustyylini muovauduttua vuosien varrella nykyiseen tilaansa, olen kynttilöiden suurkuluttajana törmännyt uudenlaiseen ongelmaan – laskutilan puutteeseen. Muutaman pöytäpinnan ja olohuoneen tason lisäksi olen satunnaisesti levittäytynyt kruunukynttilöineni betoniseinällä oleville hyllyille. Jo muutamassa tunnissa seinään ilmestyy savun aiheuttamaa tummuutta, joka ei lähde pyyhkimällä pois. Kynttilöiden polttaminen seinähyllyllä on turvallisuudenkin osalta hieman kyseenalaista, vaikka betoni ei itsessään onneksi ole palavaa ainesta. 

Valkoiset Design House Stockholm Lotus kynttilälyhdyt String Pocket hyllyssä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Design House Stockholm Lotus-lyhdyt

Design House Stockholmin valkoiset Lotus-myrskylyhdyt* löydettyäni tiesin heti että olen löytänyt vastauksen epäakuuttiin ongelmaani. Kynttilä palaa lasikuvun suojassa teräsalustan päällä paloturvallisesti, jättäen suurimman osan savusta lasin sisäpuolelle. Hyvin monet lyhdyt ovat mitoiltaan liian isoja String Pocket -seinähyllylle, joka on vain 15cm syvä. Lotus lyhdyistä suurempi on halkaisijaltaan 12cm, pienempi sitäkin vähemmän.

Pistin kaksi näitä Kristina Starkin suunnittelemia valkoisia Lotus-lyhtyjä äsken tilaukseen ja ensi viikolla pääsen tunnelmoimaan seinähyllyltä kajastavassa kynttilänvalossa. Kukat ja kynttilät ovat minimalistisen kodin kaunein, ja omassa tapauksessani lähes ainut, sisustusasuste! ♥

Huomenna ja sunnuntaina on tulossa kunnon pläjäys kotipostauksia, joten olkaahan kuulolla jos koneelle eksytte viikonlopun aikana! 🙂

Iloista perjantaita kaikille!

Tuotekuvat: Design House Stockholm, *sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.