Kivan kodikkaat kasvit & kukat!

Piipahdin eilen kukkakaupassa hakemassa perjantaipuskaksi kaksi nippua valkoisia tulppaaneja. Kaupan ovensuussa kävi hirmuinen kuhina ja ihmettelin mistä moinen johtuu, kunnes menin kurkkimaan väkimassan joukkoon. Viherkasveja myytiin pilkkahintaan ja niinpä minäkin hullaannuin ihan täysin, kiikuttaen kotiini kaksi tulppaanikimppua, kaksi liljaa ja kaksi massiivista viherkasvia. 🙂

Omakotivalkoinen_1459.jpg

Omakotivalkoinen_1391.jpg

Omakotivalkoinen_Epoq_1433.jpg

Omakotivalkoinen_1425.jpg

Omakotivalkoinen_1404.jpg

Omakotivalkoinen_1388.jpg

Omakotivalkoinen_1392.jpg

Omakotivalkoinen_1416.jpg

Omakotivalkoinen_Epoq_1431.jpg

Omakotivalkoinen_Epoq_1432.jpg

Omakotivalkoinen_1461.jpg

Omakotivalkoinen_1401.jpg

Korkeassa neliskanttisessa ruukussa oleva viherkasvi on minusta todella kivannäköinen ja sopii paikalleen kuin tatti. 🙂 Ikkunan puolella rehottava kanariantaateli on myös hauskannäköinen, ehkä aavistuksen eksoottinen mutta ihan kiva silti. 🙂

Illalla tulossa postausta eteisen kaapista, jonka tänään kasasin paikoilleen. 🙂 Kivaa päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

14 kommenttia “Kivan kodikkaat kasvit & kukat!

 1. Kylläpä kotisi näyttää nyt raikkaalta uusien kukkien johdosta. Vihreä ja valkoinen on vaan niin kaunis yhdistelmä.Viherkasvit ovat myös hyödyllisiä ilmanpuhdistajia, jos vaan tarkastaa, että mullat on kunnossa. Muuten voi tulla homeitiöitä ilmaan.<br />
  Itse ainakin olen niin huono kukkien hoitaja, ettei liika kastelu ole ongelma. Yleensä kukat ovat liian kuivia, kun en ole muistanut kastella. Kivaa viikonloppua!

  1. Marja K: Kukat ja viherkasvit tuovat mukavan säväyksen valkoiseen sisustukseen. 🙂 Ilman kukkia ja viherkasveja koti olisi tunnelmaltaan paljon kylmempi.<br />
   <br />
   Kukissa on uudet mullat, täytyy toivoa että osaan hoitaa niitä oikein. 🙂 Tuosta pienemmästä kukasta on onneksi kokomusta, minulla on samaa lajiketta Uashmaman paperipussukoissakin (makuuhuoneessa kevättunnelmaa luomassa parhaillaan). isompi kanariantaateli on minulle vieras, mutta sen pitäisi viihtyä puolivarjoisessa paikassa verta viikkoon kastelulla. 🙂 Moni kukka on kupsahtanut ohjeenmukaisesta hoidosta huolimatta, siihen vaikuttaneen talvella pattereiden hohkaama lämpö ja kuiva ilma, kesällä liiallinen auringonporotus, mutta niiltä ei voi oikein välttyäkään. :)<br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua sinulle myös! &hearts;

  1. Anna: valkoisen sisustuksen keskellä viherkasvit ja kukkakimput korostuvat ja tekevät heti kodista paljon kotoisamman. &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Moi, hienot on kasvit ja antaa mukavasti väriä kotiisi. Olen jo pidempään yrittänyt hahmottaa mitä bestå-tasolla oleva taulu esittää? Onko siinä tanssiva nainen vai mikä?

  1. kukkapuska: Ihania väripilkkuja ovat. :)<br />
   <br />
   Taulun kuvassa on selästä avonaiseen pitkään mekkoon pukeutunut vaaleahiuksinen nainen, jonka toinen käsi on niskassa ja hän katsoo olkapäänsä yli alas kohti kengänkärkiä. :)<br />
   <br />
   Näistä kahdesta postauksesta näet kuvan ehkä selkeämmin:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/11/iloa-pienesta&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/11/iloa-pienesta</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/10/uniqe-tyylikasta-printtitaidetta&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/10/uniqe-tyylikasta-printtitaidetta</a><br />
   <br />
   Kuva edustaa itselleni huolettomuutta, seesteisyyttä ja harmittomuutta. Sellaista vahvaa huokuvaa itseisarvoa, jossa kaiken ei aina tarvitse olla täydellistä ollakseen kaunista. Nainen on omalla tavallaan seireenin omainen, mielikuvassani hän kulkee upeassa mekossaan paljasjaloin, tuuli on sekoittanut hieman hiussuortuvia ja silti hän kokee itsensä upeaksi. &hearts;

  2. Kiitos, no nyt selkiytti. Naisen päätä en ennen ollut nähnyt ( on niin ohuella viivalla piirretty ). Olin aiemmin nähnyt totaalisen erilaisen tanssivan hahmon 😀

 3. Tosi kivat kasvit olet löytänyt, ja noista ruukuista tykkään kyllä kans kovasti.<br />
  Viherkasvit tuo kyllä kodikkuutta ihan jokaiseen tilaan, mihin niitä laittaa. Yhtä tärkeitä kuin verhot ja matot kodikkuuden luomisessa.<br />
  Harmi, ettei meille voi yhden yhtä tuoda. En ota riskiä tyttären terveyden takia, vaikka en tiedä onko hän niillekin allergisia. Mutta heti kun on muuttanut himasta, niin hankin tuollaisia isoja valkoisia ruukkuja, ja niihin jotakin istutettavaa 🙂

  1. Minsku: Luulen että nuo minunkin viherkasvit ovat allergisoivia, kuten traakkipuut, viirivehkat, rahapuut ja vastaavat. Ei kannata riskeerata, jos teillä on allergiaa. Ikeassa on muutama todella aidon näköinen tekokasvi, jos pyörit Ikean suunnalla niin kannattaa käydä kurkkaamassa valikoimaa. 🙂

  1. Mari: Kun kaikella on oma paikkansa, on mukava siivota kun ei tarvitse aloittaa sitä tavaran raivaamisella huoneesta toiseen. 🙂 On meillä toki välillä sotkuakin ja jos en elämänjälkiä päivittäin siivoilisi niin äkkiä olisi koti kaaoksen vallassa. 🙂 Ei voi olla onneksi siivoilematta, koska loppuu puhtaat astiat, kattilat ja vaatteet muuten. 😀

 4. Hei.Mistä ostettu tuo neliskanttinen ruukku? Ja jos esim. se seisoo Bestan kaapien vieressä täsmääkö valkoiset sävyt?

  1. Luba: Ruukku on Lechuzan ja ostin sen Stockmannilta. 🙂 Sävy on Bestå-kaappien kanssa hyvin samanlainen, eli ei ihan vitivalkoinen mutta ei onneksi kermainenkaan. Mielestäni sopivat todella hyvin vieretysten. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *