Visuaalisesti valkoinen!

Design House Stockholmin kaksi valkoista Lotus-lyhtyä saapuivat ja lunastivat sekä korkeat odotukseni että oman paikkansa valkoisessa ympäristössä. ♥

Heräteostos? Ehdottomasti! – Tarpeellinen hankinta? Ei missään nimessä! – Tyytyväinen? TODELLAKIN! 🙂

Omakotivalkoinen_1550.jpg

Omakotivalkoinen_1553.jpg

Omakotivalkoinen_1557.jpg

Omakotivalkoinen_1563.jpg

Isomman Lotus-lyhdyn pohjalla on kruunu- ja antiikkikynttilöille sopiva pidike, pienemmän lyhdyn pohjassa vuorostaan tuikkukynttilän kokoinen kolo. Lyhdyt ovat mattapintaista maalattua terästä ja värisävyltään hieman Iittalan Nappula-jalkoja valkoisemmat. Muotokieli on siro ja linjakas, omasta mielestäni todella kaunis ollakseen näinkin eleetön ja yksinkertainen – visuaalista täydellisyyttä! ♥

Omakotivalkoinen_1564.jpg

Omakotivalkoinen_1562.jpg

Omakotivalkoinen_1560.jpg

Omakotivalkoinen_1555.jpg

Nappasin äsken teille muutaman iltakuvan, että näette miten kauniilta lyhdyt näyttävät kynttilöiden palaessa. ♥ En uskaltanut jättää pienempää lyhtyä palamaan alahyllylle, vaikkei lyhdyn päällä oleva hyllylevyn pohja tuntunutkaan lämpimältä kättä vasten, vaan nostin sen isomman viereen turvallisuussyistä. Älkää siis ottako mallia minun kuvistani!!! 🙂

Omakotivalkoinen_1575.jpg

Omakotivalkoinen_1573.jpg

Omakotivalkoinen_1549.jpg

Tunnelmallista iltaa kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

16 kommenttia “Visuaalisesti valkoinen!

  1. Normann: Tyylillinen tavallaan, tykkään kuvata ns. tuotekuvat mahdollisten lippulappujen kanssa mahdollista tulevaisuuden käyttötarkoitusta varten. Minusta nuo mustavalkoiset DHS-laput ovat ihan hauskankin näköisiä pilkottaessaan lasilyhdyn sisältä. Yritin ottaa lapun sisällöstäkin (suunnittelijan terveiset) teille kuvia, mutta ne eivät valitettavasti onnistuneet. 🙂

  1. Anonyymi: Kopioin ylemmälle kommentoijalle kirjoittamani vastauksen tähän sinullekin, siltä varalta että sinulla sähköposti-ilmoitus aktivoituna vastauskommentin osalta:<br />
   <br />
   Tykkään kuvata ns. tuotekuvat mahdollisten lippulappujen kanssa mahdollista tulevaisuuden käyttötarkoitusta varten. Minusta nuo mustavalkoiset DHS-laput ovat ihan hauskankin näköisiä pilkottaessaan lasilyhdyn sisältä. Yritin ottaa lapun sisällöstäkin (suunnittelijan terveiset) teille kuvia, mutta ne eivät valitettavasti onnistuneet. 🙂

  2. ano: En myy enkä palauta. Kuviani on monesti julkaistu kaupallisessa tarkoituksessa sosiaalisen median kanavilla ja siksi tästä on muodostunut blogivuosieni aikana minulla vakkaritapa. 🙂

 1. Oijoijoi miten ihanat! Mä niin tahtoisin tuon isomman mallin :)<br />
  <br />
  Ookko nää varma, ettei tuo ylähylly kuumene lämpökynttilästä? Pelastin exän mökin, kun oli kirjahyllyyn hyllyjen väliin laittanut tuikun palamaan. Minusta näytti, että nyt ei mene oikein, ja tunkasin käden ylähyllyn alapuolelle. Kättä poltti pirusti, ja hyllyn pinta oli ruvennut jo muuttumaan. <br />
  Ihan kohta olis kirjahylly syttynyt palamaan…

  1. Minsku: Reilu 30 minuttia istuin pöydän ääressä tuikun palaessa ja kolmesti kokeilin ylähyllyn pohjaa, mutta ei ollut lämmennyt. 🙂 Pitempään en kyllä uskaltanut pitää, vaan siirsin suosiolla lyhdyn ylähyllylle isomman viereen. 🙂 Leikkasin tuikin tulilankaa lyhyemmäksi ennen sytyttämistä (teen tuon aina joka kynttilälle) jotta liekki on mahdollisimman pieni eikä lepata hervottomasti pitkän langan varassa. :)<br />
   <br />
   En todella suosittele kenellekään hyllyjen välissä kynttilän polttamista, siinä on suuri riski sille että syttyy tulipalo. Onneksi teillä selvittiin säikähdyksellä! &hearts; &hearts;

 2. Tosi kauniit. Nyt on paljon sisustuksessa romanttista ja rönsyilevää, joten nämä yksinkertaiset jutut näyttävät niin kivalle. Ja sopisivat hyvin omaan kotiinikin.

  1. Minna: Lyhdyt ovat todella yksinkertaisen muotoiset, mutta silti täynnä kauniita pieniä yksityiskohtia, kuten lasin läpi näkyvät teräksiset pystytuet ja paksua pohjaa keventävä ohuen ohut kansilevy. &hearts;

 3. Kivan näköiset, onko noita muissa väreissä? Kuuluuko tuohon alaosaan merkin nimi vai onko se tarra, jonka saa halutessaan irti? En tykkää teksteistä, mutta näyttää, että sen voi kääntää piiloonkin, jos pitää hyllyllä tms.

  1. K-K: Alaosan teksti on tarra, jonka saa napattua pois. Siitä jää liimajämät tietysti pintaan, mutta Fairylla tai Universal Stonella saa liimat irti naarmuttamatta maalipintaa. 🙂 Lyhty on molemmin puolin samanlainen, joten tarran saa piiloonkin kun kääntää lyhdyn toistepäin. :)<br />
   <br />
   Lyhtyä saa myös mustana ja teräksisenä. &hearts;

  1. sannuli: Ovat kyllä turvallisemmat kuin tavalliset kynttilänjalat, joissa ei ole lasikupua tai -reunoja suojana, kuten lyhdyissä. 🙂 Kovassa käytössä ovat olleet ja joka ilta olen polttanut niissä kynttilöitä. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *