Miniion skandinaavinen barbietalo!

Tyttö toivoo 5-vuotislahjaksi isoa Barbie-taloa, jossa olisi makuuhuone ja keittiö, ja jonne mahtuisi useampi nukke samanaikaisesti puuhastelemaan. Kävin läpi perinteiset lelukaupat, mutta ainut varteenotettava vaihtoehto on Barbie Malibu House -muovitalo, joka ei kuitenkaan ole ihan neidin toiveiden mukainen. Googlen avulla löysin itseni moderneja käsintehtyjä nukkekoteja valmistavan Miniion sivuille ja päm, siinä se on! ♥

contemporary-Barbie-doll-house6.jpg

contemporary-Barbie-doll-house.jpg

contemporary-Barbie-doll-house1.jpg

contemporary-Barbie-doll-house3.jpg

contemporary-Barbie-doll-house5.jpg

 

barbie_Skandinavian-house.jpg

Miniion nukketalojen ja kalusteiden taustalla häärivät muovileluihin kyllästyneet perheenäidit, jotka halusivat tuoda markkinoille kestävämmän kehityksen tuotesarjan. Puolan Varsovassa sijaitseva yritys valmistaa tuotteet tilauksesta käsityönä ja niiden toimitusaika on noin 9 viikkoa. Talon ja kalusteiden muotoilu on saanut selvästi vaikutteita skandinaavisesta sisustus- ja designtyylistä, materiaalina on käytetty laadukasta puuta ja meille pimeän pohjolan asukkaille tuttuja vaalean värimaailman elementtejä. Käsinvalmistetut tuotteet ovat luonnollisesti melko arvokkaita, mutta eipä se muovista valmistettu Barbie Malibu House -talokaan (189€) ole kovin edullinen, ollakseen siis pelkkää muovia. Tytön synttärit ovat vasta toukokuussa, joten tässä on vielä kuukauden verran aikaa miettiä asiaa ennen kuin tilaus Miniion talosta täytyy viimeistään laittaa vetämään. 🙂 

Onko teillä vinkata minulle barbie-kokoiselle nukelle sopivia talovaihtoehtoja tai nikkaria, jolta voisi tilata vastaavan tyylisen simppelin puutalon muutamalla huonekalulla varustettuna?? 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat: Miniio.com)

68 kommenttia “Miniion skandinaavinen barbietalo!

 1. Eikös siihen hyllykköön voisi rakennella talon? Siinä voisi huoneiden paikkaa muutella tarpeen mukaan, kun hyllyn osathan ovat liikuteltavia.

  1. L: Periaatteessa voisi, mutta hyllyille on muuta käyttöä joten niiden muuttaminen pelkäksi barbie-taloksi ei ainakaan näin äkkiseltään tunnu toimivalta ratkaisulta. 🙂 Hyllyt olisi kyllä kooltaan aika näppärät. 🙂

  2. En tarkoittanutkaan, että pelkästään barbietaloksi. Mutta huonekaluthan olisi helppo asetella sinne hyllykköön, ja kun ei enää huvita leikkiä, ne on helppo kerätä pois. Ei tarvitse erikseen ostaa taloa.

  3. L: Aa, ymmärsin väärin. :)<br />
   <br />
   Niihin saa kahteen lokeroon huoneita, mutta niissä on tällä hetkellä neidin nallekokoelma ja kohta jotakin muuta, alati vaihtuva sisältö siis. 🙂 Ideana kuitenkin hyvä, täytyy kysäistä josko neiti innostuisi ajatuksesta enemmänkin. 🙂 Kiitokset! &hearts;

 2. Jes, tämä postaus tuli tarpeeseen! Meidän tyttö täyttää 5 vuotta maalikuussa ja toive on samanlainen. Mun googlailu ei johtanut kuin muovihirvityksiin, joten mielenkiinnolla jään odottelemaan tähän postaukseen tulevia vinkkikommentteja. Minkä hintainen tämä talo on? Aivan upeita kyllä. Lastenhuone.fi:stä olen löytänyt puisia, mutta vähän perinteisempiä vaihtoehtoja.

  1. Iitu: Kokonainen talo maksaa (ymmärtääkseni kalustettuna) 399€, joten hintaa löytyy saman verran kuin Riviera Maisonin nukkekodilta (pikkuisille nukeille). Toisaalta 189€ muovitalosta ei myöskään ole edullinen vaihtoehto, mielummin maksaa puusta kuin lelumuovista, joka ei kovaa käyttöä ehjänä ehkä kestä. 🙂

  2. Karmea hinta. Mä antaisin tehtävän jollekin näppärälle ihmiselle, ja duunaisin lapsen kanssa huonekaluja. Siinä olisi mukavaa ajanviettoa 🙂

  3. Minsku: On se kertasummaksi nukketalosta aika mojova, mutta valmistustyöhön suhteutettuna se ei lopulta olekaan kovin suuri summa. Toivottavasti joku lukijani osaisi vinkata minulle hyvästä timpurista tai kotinikkarista, jolta voisin pyytää tarjousta. 🙂

  4. Minusta tuo hinta on aivan liian kova, vaikka miten kyse olisi lahjasta omalle lapselle. Itse en halua totuttaa lasta &quot;kalliisiin lahjoihin&quot; (laadukkaat ulkoiluvaatteet yms. on asia erikseen, mutta en kyllä silti osta esim. mitään Burberrya), kyse on kuitenkin vain lelusta. Myös muovinen Barbie-talo on minusta liian kallis ja vaikka tämä puinen käsityöllä tehty on miljoona kertaa hienompi ja laadukkaampi, hinta on silti ihan tähtitieteellinen.<br />
   <br />
   Vaikka haluaa ohjata lasta valitsemaan mieluummin laadukkaita ja kestäviä vaihtoehtoja myös leluissa, tämän hintaluokan lelut eivät mielestäni kuulu leikki-ikäisen tarpeisiin.<br />
   <br />
   Tosi hienohan tuo on, sitä en voi kieltää.

  5. Siru: Kallishan tuo on, sitä en kiellä. Itse maksan ihan mielelläni käsintehdystä työstä ja omalla tavallaan se maksaa itsensä takaisin kestävyytensä osalta. Barbie-talosta olisi varmasti iloa myös tulevalle käyttäjällä, on hän sitten lapsenlapseni tai joku muu lapsi. Muovista valmistettu lelu päätyy yleensä roskaksi ennen pitkään, harva pieniä ja heiveröisiä osia sisältävä muovilelu kestää ehjänä kahta käyttäjää, tai ainakaan kolmannelle ei ole enää mitään jäljellä. Puisen talon suhteen saa leikkiä niin raisusti kun huvittaa, ei tarvitse varoa lainkaan. Brion puulelut ovat loisto esimerkki tästä, niitä on valmistettu pieni ikuisuus ja monella oman ikäiselläni äidillä on lapsi, joka leikkii äidin vanhoilla Brio-leluilla kuten junaradoilla, palikoilla ja kävelyopettelukärryllä. 🙂 Ostopäätöstä ei ole vielä sinetöity ja mielenkiinnolla jatkan muidenkin puisten talojen etsintää. Muovista taloa en enää toistamiseen meille huoli, yksi kaksi kerroksinen laukun muotoinen muovinen barbie-&quot;talo&quot; meillä jo on ja se on rikki viidestä kohdasta. Tuokin mokoma maksoi lähes 70€ ja vuoden käytön jälkeen on siinä kunnossa, ettei sillä kunnolla voi enää leikkiäkään. 🙁

  6. Itseasiassa mä unohdin jossain vaiheessa, että tuo on Barbien talo, eikä sellainen tavan nukkekoti. Ymmärrän hintaakin paremmin. <br />
   Mutta on tuo upea, ja jos varaa on, niin mikä ettei :)<br />
   Voihan se tietty olla, että se värikäs talo olisi lapsesta kivempi. Voishan sitä jotenkin huomaamattomasti ohi mennen kysellä lapselta.

  7. Minsku: Yhden kuvan talosta näytin tytölle ja ensimmäinen kysymys oli saanko tuollaisen. 🙂 Ihan mieluisalta siis vaikutti. Barbien mittaisille nukeille on aika vähän vaihtoehtoja, Kidsgraftilla on muutama malli, joista Amelie -talo olisi varmasti neidille mieleinen. 🙂 Se on myös yksi vaihtoehto. 🙂

 3. Meilläkin vietetään 5-vuotissynttäreitä toukokuussa. Meiltä tosin löytyy jo nukkekoti, sellainen vaaleanpunainen, puinen, iso ja perinteinen 🙂 Tuo on kyllä supertyylikäs! Mainoskuvissa itse barbeillakin vaalea vaatetus, vaikka yleensä ovat kovin värikkäästi pukeutuneet 😉

  1. Emma: Yhden kuvan vilautin ja vaikutti kyllä tykkäävän. 🙂 Enempää en viitsi esitellä, koska muuten menee yllätys pilalle. 😀

  1. Haloo :). Miten te luulette, että Miia ostaisi värikkään nukkekodin lapselleen?!? Kaikkihan pitää olla vaan puunväristä, mustaa tai valkoista. Onneksi tyttö saa sentään isänsä luona leikkiä värikkäillä leluilla.

  2. Heh: Mistä ihmeestä keksit repäistä tähän väittämän &quot;isänsä luona&quot;??? Kyllä tuo tyttö asuu ihan täällä kotonaan vaan ja leluista väriä löytyy riittämiin.

  3. Meillä &quot;asuvat&quot; talossa barbiet. Jos muistan niin voisin vaikka ottaa töiden jälkeen meidän talosta kuvan asukkaiden ja kalusteiden kanssa.

  4. Anny: Taisinkin saada sinulta sähköpostia! 🙂 Talo vaikuttaa kivalta vaihtoehdolta, käyn tutkailemassa sitä uudestaan nettisivuilta. 🙂

  1. Koala: Blogilinkin kolme kerroksinen talo oli todella-todella hieno! &hearts; &hearts; Kärkkäisen versiossa on vähän retrompaa värimaailmaa. Kiitos ihanainen vinkeistä! &hearts;

  2. Oii mikä ihanuus tuo Kidkraftin talo! Sellaisen tilaisin ehdottomasti! 🙂 Ei ole kyllä hinnalla pilattu jos kerta kalusteineen maksaa alle 200 €.

  3. Teisu: MInustakin tuo Kidkraftin Amelia-talo on ihmeen edullinen ollakseen kalustettukin. &hearts; Ihana olisi tuollaisella leikkiä. &hearts;

  1. Anna: Itse en barbeilla ole leikkinyt 25-vuoteen, joten eipä tuosta talosta minulle olisi mitään iloa. 🙂 Kyllä sitä ihan lapselle lahjaksi ajattelin ja yhden kuvavilkaisun perusteella tykkäsi siitä kovasti. Luonnollisestikaan en viitsi taloa kuvien välityksellä etukäteen enempää esitellä, jotta mahdollinen synttäriyllätys säilyisi. 🙂

 4. Onhan tuo ihana, mutta on sillä hintaakin.<br />
  <br />
  Lastenmyymälä Lounatuulesta löytyi pikaisen googlauksen jälkeen kivoja ja kohtuuhintaisia taloja. <a rel="external nofollow" href="http://kauppa.wix.com/lounatuuli#!__nukkekodit&quot; target="_blank">http://kauppa.wix.com/lounatuuli#!__nukkekodit</a><br />
  Noissa on tilaa leikkiä!<br />
  <br />
  Meidän tytöillä on mun isän mulle ja siskolle aikoinaan nikkaroima barbeille sopiva talo. Uskoisin onnistuvan vähemmilläkin taidoilla vanerista. Kaksi kerrosta ja kummassakin 2-3 huonetta ja harjakatto. Portaat on ehkä vaikeimmat toteuttaa ja jos haluaa tehdä parvekkeet. Ihania tapetteja seinään, lattian voi askarrella ylijäämä parketista/laminaatista. Ja ei kun kalustamaan ja leikkimään.

 5. On kyllä tosi hieno, mutta itse vähän empisin tuon hinnan kanssa. Raaskiiko sitä sitten myydä kun on lapselle vartavasten tilattu ja saako siitä koskaan läheskään omiaan takaisin (vai tarviiko edes saada..)? Toinen on säilytys esim. lapsenlapsille, mutta tuleeko sitä säästettyä kahtakymmentä vuotta? Tavaraahan se vain on tosin, mutta itse miettisin sitä jälleenmyyntiä myös. <br />
  <br />
  Barbie on tosiaan tyylikkäänä pötköttelemässä sängyllä, ihana! 🙂

  1. Ei kai kukaan osta tavaraa jälleenmyyntiä ajatellen? Miksi nukkekoti pitäisi aikanaan myydä ja onko sillä väliä &quot;saako siitä koskaan läheskään omiaan takaisin&quot;? Oma nukkekotini on ollut säilytyksessä yli 20 vuotta ja odottaa nyt pintaremonttia tytärtäni varten, joten itse ainakin ymmärrän täysin tuon säilyttämisen. Ja tosiaan ostaisin itsekin tuon kyseisen talon ellei tätä perintönukkekotia olisi jo odottamassa, näyttää nimittäin aivan ihanalta eikä hintakaan ole paha ajatellen laatua ja kestävyyttä 🙂

  2. Huoh, no ei tietenkään osta. <br />
   Ja sitähän juuri kirjoitin sulkeisiin että tarvitseeko edes saada omiaan takas. Mutta on kai lähinnä mun oma ongelma. Tällai köyhänä äitinä on vaikea ajatella että joku voi vain ostaa sen mikä hyvältä näyttää eikä tarttee sen enempää tai pidemmälle miettiä asiaa 🙁 <br />
   <br />
   Kati

  3. Kati: Hinnan vuoksi tässä hieman emminkin vielä. 🙂 Se on kuitenkin aika massiivinen hintalappu nukkekodista, vaikkakin kestävää käsityötä ja siksi jokaisen senttinsä arvoinen. :)<br />
   <br />
   Jälleenmyyntiarvoa en osaa ajatella, leikkeihin käytettäväksi se tulisi ja joka tapauksessa sen arvo on mitätön sen jälkeen kun se on otettu ulos laatikostaan ja käyttöön. Ajatuksena olisi ihana tukea pientä yritystä ja suurella sydämellä tuotteita valmistavia äitejä, ja onhan tuo talokin kyllä aivan superihana! &hearts; &hearts; Mutta harkinnassa on siis vasta ja katselen muitakin vaihtoehtoja. Kidsgraftilta mm. löytyi todella kaunis kolmikerroksinen Amelia-talo, joka on myös nyt harkinnan kohteena, kiitos ihanien lukijoideni! &hearts;

  4. Johanna: Jotkut ovat kertoneet ostavansa esim merkkilastenvaatteita niiden paremman jälleenmyyntiarvon vuoksi, mutta itse en osaa ajatella tavaroita tuolla tavalla. Onhan se tietysti totta että Artekin jakkaran saa helpommin kaupaksi kuin merkittömän jakkaran, vaikka Artekin hinta on käytettynäkin ihan eri luokassa. Meillä ostokset tehdään kuitenkin omaa käyttöä ajatellen ja vaikka tuote säilyisikin ihan uudenveroisena, ei siitä mitenkään saa niin korkeaa hintaa eteenpäin myytynä etteikö &quot;tappiolle jäisi&quot;. :)<br />
   <br />
   Perintönukkekoti olisi kyllä ajatuksena aivan ihana, mutta valitettavasti ei meidän suvussa ole sellaista kiertämässä. Itse on ostettava (tai teetettävä puusepällä koska itse tuskin osaan alkaa sellaista rakentelemaan :D) jos puisen barbiekokoisen nukketalon aion tytölle saada hankittua. 🙂

  5. Kati: tuo on ihan hyvä pointti, moni saa ilmeisesti arvokkaampien lastevaatemerkkien (mm. me&amp;i, bogaboo tai joku vastaava? ja Ticket to Heaven) tuotteiden kirppismyynneistä aika hyvin omiaan pois. 🙂 Itse en osaa ajatella varsinkaan lastenjuttuja jälleenmyyntiä silmällä pitäen, olen myynyt pieneksi jääneitä ja uudenveroisia &quot;merkkivaatteita&quot; (mm. Mayoral, joka joskus oli suosittu merkki söpöstelyvaatteiden osalta) todella edullisesti eteenpäin. 🙂

 6. Hinta hirvittää. Puisen talon voi itse maalata ja sisustaa. Ainakin meidän nukkekodissa tapetit vaihtuu 1/2 vuoden välein. Ostettu käytettynä mutta maalattu ja sisustettu itse. Lapset tykkää kun saavat itse valita värit (monet tapettitalot lähettävät ilmaisia näytteitä). Tai tilaat puusepältä ja sisustat itse..

  1. Eeva: Pitäisi vaan osata ja jaksaa timpuroida ensin sellainen puutalo. 🙂 Minulla ei ole kunnon työvälineitä eikä sellaista tilaa missä haluaisin alkaa sahailemaan vaneria ja puuklapeja. Jos rungon jostain saisin ostettua valmiina niin sisustushommat ja kalusteiden tuunaus onnistuisi, mutta koko talon rakennus omin hyppysin…. liian haastavaa vaikka kokeilunhaluinen yllytyshullu olenkin. 😀

 7. Olen nähnyt hienoja väsäyksiä Ikean Expedit-hyllystä, eikä vaadi paljon hommaakaan. Tapetit vaan ja huonekaluja, ja hyvin mahtuu leikkimään! <a rel="external nofollow" href="https://www.google.fi/search?biw=1366&bih=657&tbm=isch&sa=1&q=expedit&quot; target="_blank">https://www.google.fi/search?biw=1366&bih=657&tbm=isch&sa=1&q=expedit</a&gt; barbie house&amp;btnG=<br />
  <br />
  Ja sitten ihan random vinkki, koska en tunne lainkaan tätä henkilöä enkä osaa sanoa, tekisikö hän tilauksesta jotain. Kyseinen henkilö on kuitenkin valtavan kätevä käsistään ja tekee hurjan upeita nukkekotikalusteita sun muita nikkarointeja 🙂 <a rel="external nofollow" href="http://vireavimma.blogspot.fi/&quot; target="_blank">http://vireavimma.blogspot.fi/</a&gt;

  1. Jenni: Expedit-hyllyihin tehty nukkekoti onkin kiva idea. 🙂 Sellainen neljän lokeron kokoinen &quot;talorakennelma&quot; voisi toimiakin ja olla toteutettavissa vaillinaisilla työvälineilläni. Taustalevyn kaipaa ainakin kaksi lokeroa, ja parveke pitäisi itse rakentaa yhteen lokeroon. Huonekaluja onneksi löytyy netistäkin, niin ei tarvitse kaikkea nikkaroida itse. 🙂 Tätä täytyy myös makustella muiden vaihtoehtojen ohessa, kaunis kiitos loistoideastasi! &hearts;<br />
   <br />
   Vireävimman blogiin täytyy mennä kurkkaamaan, lisäsin sen jo lukulistalleni odottelemaan valmiiksi. 🙂

 8. Tuossa kuvassa on aivan järkyttävän ruma nukketalo. Olisi edes talon muotoinen kunnon kattoineen yms. Muistuttaa jotain itäblokin kuutiokerrostaloa. Voi tyttöparkaa jos saa tuollaisen, itku varmaan tulee. Osta suosiolla se hänen toivoma barbien talo.

  1. olga: Minusta talo on hurmaava ja ehdottomasti skandinavian metsässä sijaitsevan avaran lasiseinäisen puuverhoillun designerarkkitehdin tyylinen. 🙂 Tyttöni olisi takuulla iloinen tästä tai mistä tahansa muustakin puisesta talosta. Muovista taloa hän ei itsekään halua, koska pelkää sen menevän samalla tavalla rikki kuin hänen vuoden vanha kaksi kerroksinen laukun muotoisesti pakattava Keiju Prinsessan barbie&quot;talonsakin&quot;.

 9. Miksi barbien talo ei voi olla barbieniin näköinen talo? Meillä on ollut se muovinen monta vuotta ja kestää leikkiä. Mukana tulee niin paljon tarvikkeita, että enpä usko että kukaan tyttö ei siitä tykkäisi. Muista että sinun kotisi on myös lapsesi koti.

  1. barbie: Kyllä se voi olla Barbien näköinen, mutta muovinen ei. Perinteiset Malibu Houset sun muut muoviviritelmät ovat poissuljettuja. Tytöllä on yksi sellainen ns. laukun muotoisesti kasaan taitettava kaksi kerroksellinen keiju prinsessa Barbien -&quot;talo&quot; ja se on pahasti rikki. Ylemmän kerroksen (eli parven, sinne mahtuu vain sänky) aita on poikki, siellä roikkuva &quot;kristallivalaisin&quot; on kahdesta kohdasta halki, alakerroksen tapetti repsotti jo valmiiksi ja kaapin alalaatikko on niin pahasti jumissa että siitä irtosi vetonuppikin. Myös irroitettavilla jaloilla varustetut tuolit ovat niin kiikkanoita, ettei barbienukke pysy niissä istumassa. Barbie pitää tukea seinää vasten, jotta tuoli pysyy pystyssä. Tuo kaikkiedellä mainittu isompaa ja pienempää vikaa sisältävä lelu kustansi 70€. En väitä etteikö muoviset lelut voisi olla myös kestäviä joissakin tapauksissa. Oman kokemuksemme kautta en kuitenkaan muovista Barbietaloa enää osta.

 10. Ihana talo!<br />
  <br />
  Meillä talo rakennettiin kaksiosaisesta lasivitriinistä, jossa kolme tasoa (jäi remontin yhteydessä ylimääräiseksi). Eli talo on kolmekerroksinen. Ullakkokerros on vähän matalampi, siellä asuvat lapset. Muissa kerroksissa aikuisetkin mahtuvat kunnolla seisomaan. Lasiovien takana kalusteet ja nuket pysyvät kohtuullisen pölyttöminä. Valotkin taloon saatiin, toisen kaapin ledit nimittäin siirrettin tänne.<br />
  <br />
  Kun aika joskus koittaa, voi talon ottaa taas muuhun käyttöön tarvittaessa.

  1. Vekarus: MInäkin tein lapsena itselleni barbietalon vanhasta modulikirjahyllyn vitriiniosasta, jonka äitini halusi pois olohuoneesta tilaa viemästä. 🙂 Oli ihan hauska ratkaisu. Led-valaistus olisi ihana lisä, sellaisen onneksi saa helposti nykyään itsekin jälkikäteen tehtyä. 🙂

 11. Vautsi mikä nukkekoti! Todella hieno! Kateellisena nyt mietin miksei minun nuoruudessani ollut tuollaista 😀 Tämä nukkekoti hivelee kyllä myös äidin sisustus silmää 😉

  1. riituli: No älä muuta sano, eipä tainnut olla minunkaan lapsuudessani kuin yksi barbietalo, se ainut ja alkuperäinen joka maksoi hunajaa. :)<br />
   <br />
   Tämä Miniion talo on todella kaunis ja sillä on varmasti helppo leikkiäkin kun on avointa tilaa seinilläkin. 🙂

 12. Stacked-moduuleja meinasin minäkin ehdottaa, hankkia vaikka muutaman pienen ekstraa, niille voisi olla ainakin käyttöä sitten kun barbileikit jää? <br />
  <br />
  Ja toisena vaihtoehtona oli jostain valmiista hyllystä tuunaaminen, tässä aika hauska idea: <a rel="external nofollow" href="https://knoxtodoblog.files.wordpress.com/2012/02/land-of-nod-bookcase-dollhouse.jpg&quot; target="_blank">https://knoxtodoblog.files.wordpress.com/2012/02/land-of-nod-bookcase-dollhouse.jpg</a><br />
  <br />
  Tai sit tosiaan itse nikkaroiden, moni puuseppä/puutavaraliike/tms leikkaa palat kyllä valmiisiin mittoihin joten itselle jää kasaaminen &quot;pintaremppa&quot; – Ei tosiaan hullumpi yhteisprojekti.. Joku suht simppeli ei ole kovin haastava (esim. <a rel="external nofollow" href="https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/47/93/fd/4793fd115414965f54624d2e166a19b2.jpg)" target="_blank">https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/47/93/fd/4793fd115414965f54624d2e166a19b2.jpg)</a><br />
  <br />
  Tai toisaalta tuunaamalla/nikkaroimalla vois olla kätevä tämäntyylinen missä on alimpana yksi vetolaatikko, etenkin jos pikkutavaraa on yli yhden talon tarpeiden (ja toisaalta leikkimiskorkeus nousee vähän mukavammaksi): <a rel="external nofollow" href="https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/40/80/c6/4080c64a0f568d7d033ea12238629d91.jpg&quot; target="_blank">https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/40/80/c6/4080c64a0f568d7d033ea12238629d91.jpg</a><br />
  <br />
  Ja jos kotimaista haluaa tukea niin Luona-merkki tarjoaa kivaa &quot;talokotia&quot; josta saisi hyvin barbitalonkin fiksailtua (riittäisikö ihan että tilaa hyllyillä?), ton voisi myöhemmin mahd. hyödyntää kirjahyllynä, kenkätelineenä, cd:ille/elokuville tms… <a rel="external nofollow" href="http://www.luonashop.fi/product/7/luona-in–leikkikoti-90cm&quot; target="_blank">http://www.luonashop.fi/product/7/luona-in–leikkikoti-90cm</a&gt; (löytyy myös valmis nukkekoti jos mitat vaan passaa: <a rel="external nofollow" href="http://www.luonashop.fi/product/19/nuken-luona–nukkekoti)" target="_blank">http://www.luonashop.fi/product/19/nuken-luona–nukkekoti)</a>

  1. Milla: Loistavia ideoita! &hearts; &hearts; Luona In -tuotteet ovat aivan ihania ja todella nerokkaita. Lapsen kokoisen leikkitalon ostaisin varmaankin heti jos olisi tilaa minne sen kotona laittaisi. &hearts; &hearts; Myös työpöytäidea oli mahtava, tästä linkkivinkistä erityiskiitos! &hearts; &hearts;

 13. Mielettömän upea!! Voisin ottaa ihan vaikka ittelle koristeeksi,iliman barbeja 😀 aivan älyttömän silmiähivelevän upea luomus!<br />
  Ja voi äly näitä joitaki kommentteja, totta kai ostaa semmosen talon lapselle minkä haluaa, jos kerta pystyy…miksi EI ostais? miksei ostaa tuommosen tytölle, entä tuhlaa autoon, matkustelluun, viinii , konjakkiin ja mitä näitä nyt on, ja kaikki ihan yhtä hyviä tuhlauspaikkoja riippuen ihmisestä…..Ja jos joku ei pysty niin sitte ostaa semmosen mihin pystyy ja thats it, tai tekkee ite, ihan yhtä hyviä vaihtoehtoja kaikki, ostettu, edullinen, kallis tai omatekemä..<br />
  On tuossa linkissä olevaki hieno tuo barbiekoti 🙂 valinnanvaikeus tulleeko mutta onneksi on ees jotaki puista vaihtoehtoa mitä ilomielin kattelee 🙂 ja eikös nykymaailmasa ole pinnala se kestäväkehitys, eli tuo puinen senki takia parempi entä muovinen, eipä pääse nämä kommentoijat ainakkaan semmosesta mäkättään jos hommaa puisen 😉 onneksi et välitä nuista nipottajista &hearts;<br />
  Jos meilä ois lapsia, säästäsin vähistä että saisin tuommosen puisen ihanuuen hälle 🙂 samalla mieki saisin nauttia minun silmää miellyttävästä muotokielestä :)<br />
  Mie voisin asua tuon tapasessa oikiasa talosaki 🙂 joko mie hehkutin kuinka ihana ja upea muotokieliki tuossa barbietalossa on 😀 noku siinä on :D<br />
  Sitä paitti nukkekoti ja barbietalot on niin erikokosia jotta kai niissä se hintaki on ihan eriä 🙂 nukkekodin saa aika edullisesti mutta barbietalo maksaa, oha se isompiki ja kaikki kalusteekki isompia :)<br />
  Tahtoo ittelle tuon kuvan talon huonekaluineen!!!! 😀 sais siitäki vaihella järjestystä niinku täsä oikiasaki talosa :D<br />
  Mukavaa viikkoa Miia 🙂

  1. Hih ko luin oman tekstin uuelleen, eihän tuosta saa mittään selevää muut ko mie 😀 eli lyhyesti, aivan mielettömän upea barbietalo! hinnasta viis 🙂

  2. MeänSatu: Jokaiselle löytyy tästä maailmasta varmasti omanlainen ratkaisu nukkekodille, toisille sopii muovinen ja toiset vuorostaan osaavat itsekin rakennella kauniita taloja. 🙂 Meillä ei ole tilaa eikä välineitä alkaa raakalaudasta ja vanerista tuunailemaan barbielle kerrostaloa, joten turvaudun ihan hyvillä mielin valmisratkaisuun. Tuo postauksen puinen talo on arvokas, mutta omasta mielestäni se ei ole liian kallis kun vertaa siihen että joku on sen tehnyt omin käsin teollisuuskoneiden sijaan. &hearts;<br />
   <br />
   barbien kokoiset talot ovat aina kalliimpia kuin pienemmän koon nukkekodit, niissä hintaeroa syntyy ihan jo kuluvan materiaalimääränkin vuoksi. Tavalliseen nukkekotiinkin saa kyllä upotettua useita satalappusia, mm Riviera Maisonin valkoinen nukkekoti on aivan ihana… se näkyy tietysti sitten myös hinnassa. :D<br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa sinullekin Satu! &hearts;

 14. En ymmärrä tätä suomalaisäitien yleistä mantraa siitä, kuinka lapsille tulisi ostaa ainostaan halpoja ja värikkäitä muovileluja. Leikkiessä toki sattuu ja tapahtuu, mutta, uskokaa tai älkää, lapsellekin voi opettaa kuinka esineitä tulee kohdella ja kuinka niistä pidetään huolta! Itselleni on ainakin opetettu, että esimerkiksi leluja tulee kohdella hyvin, sillä raha ei kasva puussa. Näin olen opettanut myös omalle lapselleni. Kovin moni kommentoija tuntuu myös olevan huolissaan lapsen mahdollisesta traumatisoitumisesta, koska hupsista sentään, barbie-talo ei nyt olekaan vaaleanpunainen. Mitähän nämä samaiset kommentoijat ovat mieltä esimerkiksi tuhansista suomalaiskodeista löytyvästä Ikean (puunvärisestä) leikkikeittiöstä ja sen mahdollisesta lapsille aiheuttamasta traumasta? Ja vielä lopuksi tämä suomalaisten ikuisuuskateus toisten rahankäyttöä kohtaan. Onko se todella teiltä pois, jos jollain on enemmän rahaa kuin teillä tai jos killinkinsä sijoittaa muualle kuin McDonald'sin autokaistalle? <br />
  <br />
  Kerrassaan upea barbie-talo! Ihana lahjaidea!!!

  1. Christina: Äitiys ja sen mukanaan tuomat valinnat ovat ikuisuusaihe josta tuskin koskaan tulee sellaista keskustelutannerta että kaikki olisivat samaa mieltä. 🙂 Yleensä keskustelut tuntuvat liittyvän lastenvaatteisiin ja merkkivaatteita ostavia äitejä kutsutaan kilpavarustelijoiksi, jotka opettavat lapsensa materialisteiksi. Itse en osaa suhtautua tälläiseen(kään) asiaan kovin tulisesti, en itse piittaa tuon taivaallista siitä millaisissa vaatteissa lapset kulkevat kunhan on säänmukaisesti pukeuduttu. Meillä ostetaan paljon H&amp;M:n lastenvaatteita, niissä on hyvä hintalaatusuhde ja ne kestävät juuri sen aikaa kun mahtuvat päälle. On meillä muutamia kalliimpiakin vaatteita, mutta nekin ovat ihan samalla viivalla edullisten ketjutamineiden kanssa. :)<br />
   <br />
   Sain joskus kipakkaa kommenttia siitä että puen lapseni Henkkamaukkaan mutta itselleni ostan kalliita vaatteita kuten kolme vuotta sitten hankkimani Parajumpersin takki. Tähän syynä on ihan se että tyttö kasvaa hirmuisella vauhdilla ja puolivuosittain pitää uusia aivan kaikki sukista päällysvaatteisiin. En näe itse siinä mitään ristiriitaa että valitsen perusvaatteiksi edullisia merkkejä, niinhän sellaisia ostan itsellenikin. Ehjää, siistiä ja säänmukaista pitää olla, merkillä ei ole minulle väliä vielä tässä vaiheessa kun lapsen vaatekierto on todella nopeaa. :)<br />
   <br />
   Olen huomannut sen että teen niin tai näin, aina teen väärin. 🙂 On väärin ostaa kallista, mutta yhtä väärin on ostaa halpaa. On väärin tuhlata luonnonvaroja ostamalla muovia, mutta yhtä väärin on ostaa mitä tahansa muutakaan. Siksi teenkin asiat niin kuin itsestäni tuntuu parhaalta, kuuntelen kyllä eriävät mielipiteet, mutta seison omien päätöksieni ja valintojeni takana mikäli katson että ne ovat minulle ja meille oikeanlaisia. &hearts;

 15. Hieno ja tyylikäs sisutuksellisesti on,mutta vaikea uskoa,että lapsi tuosta innostuisi.aikas tylsä ja mielikuvitukseton on!Muovisetkin kyllä pääsääntöisesti hirveitä…

  1. Nanna: Ehkä tyttöni on sitten poikkeustapaus ja yksi miljoonasta koska innostui kuvan perusteella tästä Miniion talosta kovasti. 🙂

 16. Aivan mieletön! Pahus kun tuo nuorimmainenkin on jo 12 v… Mutta eiköhän tuon voisi hankkia myös sisustuselementiksi ja nautiskella sen katsomisesta ja olisi sitten jälkipolville valmiina. ;)) Kiitos mahtavasta blogistasi! Olen saanut älyttömästi vinkkejä ja ideoita sulta.

  1. Karkku: Tuonne kun laittaisi vielä tunnelmavalot led-nauhalla ja ympärille vähän hiekkaa ja pieniä kasveja, niin hitsit kun näyttäisi hyvältä. 🙂 Kyllä hivelee aikuisenkin silmää tuo talo, pakko myöntää! 🙂 Yhtään ei haittaisi vaikka talo majailisi pysyvästi olohuoneessa. 😀

 17. Onpas kivan näköinen. Itse harrastan miniatyyrien tekoa. Tällä hetkellä 1:16 kokoinen keittiöboxi rakenteilla 🙂 Keittiönkaapit ja jääkaappi valmis, seinät tapetoitu ja paneelit kiinnitetty. Nyt tekeillä Lokki-valaisin 🙂 Jos jotain huonekalujen rakennusvinkkejä ikinä kaipailet niin voisin kyllä auttaa! 🙂

  1. Jasmin: Lokki-valaisin näyttää miniatyyrinä varmasti ihanalta! &hearts; &hearts; Joitakin tuunausohjeita ollaan katsottu Pikku kakkosen nukkekotiohjelmasta, viimeksi siellä tuunasivat barbie-kokoisille nukeille sopivat pesukoneen, mopin ja pyykkikorin. 🙂 Ohjeet Lokki-valaisimeen ja keittiöön kiinnostaisivat kyllä kovasti, mieluusti sellaiset vastaanotan jos vain jaksat ne kirjoittaa ylös. 🙂 &hearts;

 18. Aivan ihana nukkekoti tuo minkä löysit. Todellakin hivelee minun silmää. Hienoa myös se, että on tehty puusta. Sitä minäkin arvostan muovia enemmän. Jos hinta olisi vähän edullisempi hommaisin sellaisen 4-vuotiaalle tytölleni.

  1. KatjaT: Jos olisi nikkarointitilaa ja hieman pohjataitoa, voisi tuollaisen itsekin yrittää rakentaa. 🙂 Ihan mielellään kyllä ostan valmiinakin ja jos hinta olisi hieman maltillisempi olisin jo varmasti itsekin tilannut tuon nukketalon. &hearts; &hearts;

 19. Googlettin nukkekoteja barbeille ja löysin tänne. Aivan mahtavia! Täytynee alkaa itse tuunailla, rahaa ei ole ja (pinkkiä) muovikrääsöö en muutenkaan haluaisi yhtään lisää tähän taloon. 🙂

  1. Etna: Hinta on aika suolainen kyllä. 🙂 Tuollaisen kuution saa tuunattua aika helposti vanerilaatikoistakin, jos ei halua rakaa puutavaraa alkaa tuunailemaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *