Uusi suosikkini – Methodin Pink Grapefruit Power Foam!

Sain ystävältäni White & Fresh -blogin Irinalta yllärilahjaksi Methodin verigreipin tuoksuisen astianpesuaineen, josta teille jo kertoilinkin Siivoustuotteiden suosikit -postauksessani. Suihkepulloon pakattu vaahtoava pesuneste on rasvanpoistoteholtaan Methodin muita kokeiltuja tiskiaineita tehokkaampaa ja sen tuoksu on suorastaan huumaavan herkullinen. ♥ Lisäplussaa annan hyvästä suihkepullosta, josta pesuaineen saa käytettyä viimeistä pisaraansa myöten.

Omakotivalkoinen_1734.jpg

Omakotivalkoinen_1725.jpg

Omakotivalkoinen_1711.jpg

Omakotivalkoinen_1720.jpg

Pullollinen tiskiainetta riitti päivittäisessä käytössäni 10 viikkoa ja ensimmäistä kertaa elämässäni olen löytänyt käsitiskiaineen, jonka tuoksu ei ala kyllästyttämään pullon tyhjennyttyä. Tätä hieman harvinaisempaa Methodin huipputuotetta piti ehdottomasti saada lisää ja ostinkin sitten suoraan kolme pullollista, jottei heti lopu kesken. 🙂 

Myyntipaikkoja on aika harvassa, sillä tämä vaahtoava verigreipin tuoksuinen tiskiaine ei näytä kuuluvan edes Prismojen valikoimaan. Nettikauppoja löytyy googlettamalla muutamia, omani löytyivät Itäkeskuksen Stockmannin pikkuruiselta siivousosastolta. 🙂

Mukavaa päivää kaikille! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

8 kommenttia “Uusi suosikkini – Methodin Pink Grapefruit Power Foam!

 1. Plussaa myös ainakin minun silmääni miellyttävä ulkonäkö! Täytyy varmaan meillekkin ostaa testiin! 🙂

  1. jadore: Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan. ♥ ♥ Itse yllätyin positiivisesti rasvanpoistotehosta, joka Methodilla ei ole koskaan aikaisemmin yltänyt lähellekään Fairyn tasoa. Tämä vaahtotiskiaine on todella hyvä, todella riittoisa ja niin ihanan tuoksuinen että tein tästä itselleni yleispesuainesuihkeenkin suihkauttamalla vedellä täytettyyn suihkepulloon kaksi painallusta tätä vaahtoa joukkoon. 🙂

  1. mimmiina: Minäkin olen Ping Grapefruit -suihkeella putsannut pintoja, sekin tuoksuu hyvältä. ♥ Tämä vaahtotiskari tuoksuu yleispuhdistussuihketta vielä hitusen paremmalta, siinä on pieni makeahko hubbabubba-purkkamainen vivahde suihkeeseen verrattuna. ♥

 2. Pullo on kaunis ja ulkonäön vuoksi tuollaisen itselleni hankin. Mutta hyvin pettynyt olin tehoon. Paistinpannu ja muut rasvaiset astiat jäivät selkeästi rasvaisen tuntuiseksi. Jouduin kyllä pullon tyhjennyttyä vaihtamaan kivan ulkonäön tehoon 🙂

  1. Ulla: Minulla paistinpannu on puhdistunut todella hyvin, paremmin kuin muilla kokeilemillani Methodin tiskiaineilla. Samalla tavalla &quot;nirskuvan&quot; puhdasta tällä ei tule kuin Fairylla, mutta ei jätä sellaista liukasta rasvamaista pintaakaan. Myös tiskiharjasta tulee puhtaan tuntuinen, siihen joillakin pesuaineilla nimittäin jää sellainen hieman ällömäinen rasvaisuus kun on pessyt pannua (varsinkin pihvien jäljiltä). Käsille Method on selvästi hellävaraisempi kuin Fairy, ei kiristä ihoa.<br />
   <br />
   Pullon suihkemekanismi on sen verran hyvä että kannattaa hyödyntää pullo jollekin toiselle aineelle. Fairy on liian paksua (kokeilin sitä tyjään pulloon) mutta jokin hieman ohuempi tiskiaine saattaisi vaahtoutua suihkepullosta Methodin oman aineen tavoin. 🙂 Näin saisit säilytettyä kivan muotoisen ja käteväkäyttöisen pullon vaikka aine olisikin eri. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *