Vanhassa vara parempi!

Selailin toissa viikolla vanhoja postauksiani ja löysin syyskuussa 2013 tekemäni makuuhuonepostauksen, jonka kuvista välittyy täydellisen kutsuva tunnelma. ♥ Näiden kuvien myötä lopetin seinähyllyjen kanssa jahkaamisen ja päätin että kyllä se String Pocket on makuuhuoneen seinälle jatkossakin oikea valinta. Tämä on varmasti monelle hyllypohdintaan osallistuneelle pettymys, mutta mielestäni kyseinen hylly on kaikista kodin tiloista juuri makuuhuoneessa parhaimmillaan. Vanhassa vara parempi, mitä sitä hyvää muuksi vaihtamaankaan. 🙂

Omakotivalkoinen_Makuuhuone_ennenjalkeen

Omkotivalkoinen_Makuuhuone_ennenjalkeen_

Jännä huomata että makuuhuone on pysynyt yllättävän samanlaisena viimeiset 1,5 vuotta, jopa petivaatteet ovat samat. 🙂 Makkarin katon ja seinät remppasin vuosi takaperin, samassa yhteydessä poistin ikkunoiden yläpuolelta höhlän näköiset verhokiskot. Varsinaisen sisustuspuolen muutokset ovat vähäisiä – vaatesäilytys vaihtui koristeellisesta oksakepistä String System -hyllykokonaisuuteen ja yöpöytä neliskanttisesta pyöreään. Tuplakuplani valaisee nykyisin tytön huonetta ja sen tilalta lukulamppunani toimii Louis Poulsenin AJ-lattiavalaisin. 

Omkotivalkoinen_Makuuhuone_ennenjalkeen_

Omkotivalkoinen_Makuuhuone_ennenjalkeen_

Omkotivalkoinen_Makuuhuone_ennenjalkeen_

♥ Tykkään hyllystä ihan hirmuisesti ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

5 kommenttia “Vanhassa vara parempi!

    1. Minsku: Itse tykkään myöskin siitä että huoneissa on yhteneväinen tyyli. 🙂 kaiken ei tarvitsisi olla ihan prikulleen samanlaista tietenkään, mutta String Pocket on makuuhuoneessa ihan superykkönen. 🙂

  1. Ihana String ♥ Kyllä se on vain paras hyllyratkaisu tuohon makkariin. Mä sain jokin viikko sitten oman stringpocketini. Nyt se koristaa ja kaunistaa olkkarin seinää, tykkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *