Iltaterkut & leffavinkki!

Tulin pikaisesti toivottelemaan teille ihanaa ystävänpäivää ja kertomaan loistavan leffavinkin kaikille kotisohvalla (varsinkin miehen kainalossa!) iltaansa viettäville Netflixiläisille ja nettileffoja katsoville. 🙂 Juuri tiirailtu elokuva oli nimittäin niin hyvä, että uskallan suositella tätä sekä naisille että miehille, varsinkin näin ystävänpäivänä. ♥

Omakotivalkoinen_88301.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-14%20koht

Kyseessä on vuonna 2011 julkaistu I am Number 4, jossa on hieman samanlaista fiilistä kuin Twilight -sagan leffoissa – kaksi eri maailmaa yhdistyvät tunteikkaasti action-kohtausten saattelemana. Näyttelijäkaartiin kuuluu erityisesti naisille silmäniloa antava Magic Mikesta tuttu herkkupala Alex Pettyfer, naiskauneudesta puolestaan vastaa Gleessä Quinn Fabraytä näyttelevä ihana Dianna Agron. Näyttelijöiden henkilökemia toimii hyvin yhteen ja elokuva sopii romantiikan nälkäisille kuin karamelli suuhun. 🙂 Puolivälissä elokuvaa alkava räiskintä tuo viimeistään eloa kotisohville, tykkäsin tästä leffasta kokonaisuudessaan ihan superisti! 🙂 Jos kiinnostuit, voit käydä katsomassa elokuvan trailerin Youtubesta yllä olevaa kuvaa klikkaamalla. 🙂

Omakotivalkoinen_7215.jpg

Omakotivalkoinen_7211.jpg

Meillä napostellaan namia nassukkaan ja nautiskellaan illan ohjelmatarjonnasta, johon kuuluu TV 5:lta klo 21.00 alkava Charlize Theronin ja Kristen Stewartin tähdittämä Lumikki ja metsästäjä. Viettäkäähän ihanaa iltaa!!! ♥ ♥ ♥

Omakotivalkoinen_8828.jpg

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

12 kommenttia “Iltaterkut & leffavinkki!

  1. moonangel: Leffa perustuu Pittacus Loren kirjoittamaan tieteisjännäriin, joka on ollut todella suosittu, vähän kuin Twilightit ja Potterit. 🙂 Kirjoja on tehty yhteensä nyt kuusi ja toivottavasti tämä ekaan kirjaan perustuva leffa saa jatkoa myöhemmin. 🙂 Kannattaa katsella miehen kanssa, hänkin saattaisi tästä tykätä. 🙂

  1. Liv: Ne on niin kovasti kiinni etten viitsi alkaa naarmuttamaan lasin pintaa saadakseni tarraa pois. Minua ne eivät haittaa. 🙂

 1. Hei! Bestå-kaappeihin liityen olisin halunnut kysyä, että onko sinulla tietoa saako tuota Inreda-vaatetankoa enää ikeasta? En löytänyt sitä Ikean sivuilta, enkä mitään vastaavaa tuotetta :(. Olisin halunnut eteisen juuri tuollaisen 60 leveän ja 40 syvän ja 138 korkean Bestå- kaapin, johon olisin laittanut kyseiset vaatetangot..

  1. Danone: Kyseistä Bestå-sarjan lisäosana myytyä vaatetankoa ei enää ole valikoimassa. Huutonetistä, Facebookin Ikea -kirpparilta tai tori.fistä saattaisi löytyä. Muistaakseni sen nimi oli Inreda vaatetanko. 🙂

  1. Tiedätkö, että saako noita kulhoja täältä Suomesta, vai onko ne loppuunmyyty kokonaan? Haluaisin hankkia itselleni tuommoisen, mutta sen pienimmän. 😀

  2. Pitju: Yritin etsiä tuota pienintä kokoa netistä, mutta vähän huonosti tuntuu olevan mitään kokoja enää saatavilla.<br />
   <br />
   Stockmannin verkkokaupassa on pari keskikokoista (16cm kokoista) lasimaljaa vielä jäljellä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/Marketing/?tt=21953_12_197517_&r=/fi/koti/puutarha/ruukut-ja-istutusastiat/ruukut-ja-istutusastiat/holmegaard-designed-with-light-lasipurkki-16-cm–11392/62731?itemId=886499&quot; target="_blank">https://stockmann.com/Marketing/?tt=21953_12_197517_&r=/fi/koti/puutarha/ruukut-ja-istutusastiat/ruukut-ja-istutusastiat/holmegaard-designed-with-light-lasipurkki-16-cm–11392/62731?itemId=886499</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *