Pikaiset kuulumiset tukikohdasta! :)

Sain vieroitusoireita tästä kahden vuorokauden blogihiljaisuudesta ja ihan pakko oli tulla teille turisemaan pikaiset kuulumiset. 🙂 Vuokrasimme eilen porukalla pakettiauton ja teimme parit tavarankuljetuskierrokset ristiin rastiin Helsinkiä. Päivään mahtui yksi pienehkö muutto, kalusteiden kuljetusta, kasailua ja sisustamista siellä sun täällä… Eilisen bodauspäivän seurauksena tänä aamuna herätessäni särki jokaista pienintäkin lihasta kaulasta nilkkoihin, auts, onneksi muukin porukka oli yhtä raihnainen. 🙂 Tässä muutama realismikuva tältä illalta. 🙂

Omakotivalkoinen_190209.jpgOmakotivalkoinen_19021092.jpg

Kotona(kin) on ehtinyt tapahtumaan yhtä jos toista ja huomenna projekti jatkuu heti aamusta klo 8:00 kun 205kg painoinen kuorma saapuu kotiovelle. 🙂 Yhtä haipakkaa menoa siis luvassa huomennakin, mutta yritän ehtiä postailemaan teille parista kivasta jutusta, jotka postausaiheena polttelevat tällä hetkellä hyppysissäni.

Ihanaa illanjatkoa kaikille ja huomiseen! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

8 kommenttia “Pikaiset kuulumiset tukikohdasta! :)

 1. Ihanaa perjantaita!<br />
  Minäkin jo kovasti odotan, mitä uutta olet keksinyt! Päivittäin käyn kurkkimassa, olisiko uutta tekstiä tullut!<br />
  No, älä ota kuitenkaan stressiä, hyvää jaksaa aina odottaa!<br />
  Nauti uusista tuulista!<br />
  T:Kirsi

  1. Kirsi: Hirmuista haipakkaa ollut viimeiset kolme päivää, mutta nyt viimein ehdin kotonakin huslaamaan. 🙂 Verhot on edelleen ompelematta enkä ole löytänyt sopivaa verhokiskoa. Täytyneen ehkä kipaista hakemassa Tokmannilta sellainen todella ohut verhokisko ja jonkinlaiset voimapihdit jolla saan lyhennettyä kiskon oikeaan mittaansa… Kyllä tämä tästä taas aktivoituu. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle Kirsi! &hearts; &hearts;

 2. Jaaha, se on mademoiselle löytänyt tiensä teille, vaikka niin kovasti sitä vakuuttelit, ettei teillä ole sille tilaa.

 3. Nyt en kyllä millään malttais odottaa olkkarin muutoskuvia 🙂 Uusi tuoli näkkyy olevan, ja mustaa on tullut sisustukseen. Hmmm… Makkarissa vatupassi… Mitäs uutta sieltä löytyy…

  1. Minsku: Makkarissa oli vatupassi yhtä juttua varten, mutta hylkäsin idean. 😀 Ikkunoiden maalaus on siellä nyt meneillään, viimeinen ja kolmas kerros, sitten on valmista. 🙂

 4. Enpä ollut hetkeen pistäytynyt blogissasi. Miten mauttomaksi oletkaan kotisi tehnyt. Kun viimeksi kävin, kodissasi oli edes ripaus persoonallisuutta. Oli Alessia, Riviera Maisonia, Ikeaa sulassa sovussa. Mistäs moinen muutos?

  1. Annika: Pari vuotta lieneen vierähtänyt viime visiitistäsi, tyyli on muuttunut radikaalisti krumeluuriajoista, jolloin oli kristallia ja hempeilyä. 🙂 Persoonallisuus sisustuksessa on hieman saman sorttinen asia kuin makumieltymykset, se mikä yhdelle on persoonallista ja omista kantimista valikoitua, on toiselle tusinaa. Krumeluurinen ja ylellinen kristalli-kromi-greige tyyli ei ollut minulle oikea, se oli vika-askel väärään suuntaan ja palasin takaisin tuttuun ja turvalliseen vähäeleisempään ja virtaviivaisempaan tyyliini. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *