ANDin bokseja & iltaräpsyjä!

Anna Nygård Designin loistavista sälekoreista olen postaillut teille jo monet kerrat ja hypetykseni niiden ympärillä ei lopu varmaankaan ikinä. ♥ Ne taipuvat lähes kaikenlaiseen säilytykseen, uusimpana kokeilunani korut ja kosmetiikka…

Omakotivalkoinen_0799.jpg

Omakotivalkoinen_0798.jpg

Omakotivalkoinen_0802.jpg

Omakotivalkoinen_0795.jpg

Omakotivalkoinen_080999.jpg

Omakotivalkoinen_1292.jpg

Omakotivalkoinen_1272.jpg

Alla vielä muutama räpsy tämän päivän kohokohdista, joihin kuului mm. kalustekuorman saapuminen sekä tytön taiteilut jättikokoisille pakkauspapereille. ♥

Omakotivalkoinen_Blogi_20021.jpg

Omakotivalkoinen_2133.jpg

Omakotivalkoinen_2132.jpg

Huomenna on luvassa totaalinen kotilöhöpäivä ja ehdin muutaman hulinapäivän jälkeen keskittymään blogipostausten tekoon sekä kommentti- ja sähköpostivastauksiin. 🙂 Alustavana ajatuksena olisi kirjoitella teille ainakin alimman kuvan jännästä vekottimesta sekä kenties tytön huoneesta, josta on pitkään toivottu laajakuvia. Näistä jutuista kuitenkin huomenna sitten lisää, sillä nyt heitän kintut ojoon sohvalle ja alan katselemaan leffaa. 🙂 Kivaa perjantai-illan jatkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *