Järjestyksen vaihtoa tytön huoneessa!

Pyöräytettiin tänään suursiivouksen yhteydessä tytön huoneen sänky sekä hyllystö vastakkaisille seinille ja näinkin pienellä muutoksella huoneeseen tuli ihan uudenlaista fiilinkiä. Tältä näyttää siivotussa huoneessa nyt! 🙂

Omakotivalkoinen_21528.jpg

Omakotivalkoinen_21408.jpg

Omakotivalkoinen_21488.jpg

Kävimme tytön kanssa läpi hänen lelu- ja askartelukokoelmiaan ja neiti oli niin hellyyttävä kerätessään pienen pussillisen itselleen turhia leluja ja lastenlehtiä lahjoitettavaksi neuvolan yhteydessä olevaan kierrätyslaatikkoon. ♥ Loput lelut ja tilpehöörit järjestelimme yhdessä hyllyille neidin toivomalla tavalla. Iittalan valkoisista Vakka-laatikoista löytyy legoja, pienessä laatikossa on pikkulegot ja isommassa duplot. 🙂

Omakotivalkoinen_21418.jpg

Omakotivalkoinen_21428.jpg

Omakotivalkoinen_21508.jpg

Yritin ottaa teille panoraamakuvia, mutta jostakin syystä panoraamamoodi ei yhdistänyt kuvavirtaa toisiinsa, höh. Laitan kuvat nyt näin hieman hassusti erikseen, toivottavasti saatte paremman perspektiivin huoneesta vaikka kuvat eivät olekaan yhtenäisiä… Hee-nojatuoli on entisen sängynpäädyn paikalla, hylly on palannut takaisin seinälle (tosin vain kahdella hyllylevyllä) ja sängyllä on maailman kätevin AVA Roomin vetoketjulla suljettava päiväpeitto, josta teille taisin viime syksynä mainitakin. Päiväpeitto on ollut käytössä kesästä asti ja tyttö osaa nykyisin pedata itse oman sänkynsä. 🙂

Omakotivalkoinen_21568.jpg

Omakotivalkoinen_21548.jpg

Muutama lähikuva vielä pikkutilpehööreistä, joita kohta 5-vuotiaan neidin huoneessa riittää. 🙂 Hänen suosikkipuuhiaan tällä hetkellä on kaikenlainen askartelu, Top Model-suunnittelukirjojen kanssa ahertaminen, pikkulegojen rakentelu ja My Little Ponyn Equestria Girls -ihmisponinukkejen vaatettaminen ja niiden kanssa leikkiminen. 🙂

Vaaleanroosa2.jpg

Kyllä se muuten taitaa olla niin että joudun sanomaan hyvästit keltaisille seinille. 🙂 Tyttö itse on toivonut jo jonkin aikaa värivaihdosta ja hänen omat ehdotuksensa ovat musta tai vaaleanpunainen. Muut värit eivät kuulemma tule edes kyseeseen, joten kaipa se on sitten hentoista roosaa sudittava keltaisen päälle toukokuussa, jolloin lupasin hänen huoneensa uudistaa. Maali on onneksi halpa tapa vaihtaa lastenhuoneen ilmettä ja tarvittavat väriteemaan sopivat yksityiskohdat löytyvät helposti ja edullisesti H&M Home Kids -puolelta, josta ylläolevan kollaasin tuotteekin löytyvät. 🙂

Palailen illemmalla asiaan eteisen uudistuksen tiimoilta, joten olkaahan kuulolla! Heipat mutta vain hetkeksi siis! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

13 kommenttia “Järjestyksen vaihtoa tytön huoneessa!

  1. Tiia: Tätä vaihtoehtoa olen miettinyt mutta sille ei ole oikein sopivaa paikkaa. Ainut vaihtoehto oikeastaan on keittiön puolimmainen seinä jossa nyt sänky edessä. raitojen maalaaminen oli aikoinaan niin työläs homma, että ne haluan säästää jatkossakin, vaikka väri vaihtuukin. 🙂 Mustavalkoinen huone värikkäillä leluilla olisi todella kiva, mutta luulen että kallistumme yhteistuumin tuohon roosavalkoiseen… Saa nähdä mikä on lopullinen valinta kun toukokuu aikanaan koittaa. 😀

 1. Kivalta näyttää. Onneksi maalilla ja tekstiileillä jo saa ihmeitä aikaan 🙂 Onneksi lapselta löytyy myös näppärä äiti, joka toteuttaa haaveet!

  1. moonangel: uusi maalipinta on nopea keino muuttaa sisustus ihan toisenlaiseksi, retrosta prinsessateemaan. 😀

 2. Kivalta näyttää! Tykkään tuosta keltaisesta raitaseinästä. Puuttuuko nurkasta muuten jalkalista? Mikä tuo päiväpeittosysteemi oikein on? Heti kiinnostuin kun kirjoitit että tyttäresi näppärästi petaa itse sänkynsä joka aamu 😉

  1. Emmi: Nurkasta puuttuu (edelleen!) jalkalistan pala, sen puuttuminen on peruja kiintokaappien poistamisesta. Tuossa keltaisella seinällä oli aikaisemmin kiinteäasennetut 60cm syvät vaatekaapit koko seinän matkalta, mutta purin ne pois. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/07/kaapit-purettu-ja-pikkuinen-pipi-otsassa&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/07/kaapit-purettu-ja-pikkuinen-pipi-otsassa</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/07/remppaaaaaa-valmistuuuuuuuuu&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/07/remppaaaaaa-valmistuuuuuuuuu</a><br />
   <br />
   Päiväpeitto on AVA Roomin, niin mahtava keksintö ettei paremmasta väliä. 🙂

 3. Olin käsittänyt, että nykyään liitutaulumaalia saa muissakin väreissä kuin vain mustana?! Muistelisin nähneeni jonkn eitteen jossa oli paljon eri värejä. Kantsii tsekata!

  1. Marianne: Liitutaulumaalia saa myös sävytettynä, mutta minusta ainut oikea &quot;liitutauluseinä&quot; on musta. 🙂 Tai itsestäni tuntuisi hassulta alkaa kirjoittelemaan esim pinkille seinälle, vaikka se voisi tietysti olla aika hienonkin näköistä, erilaista ainakin. 🙂

 4. Hyvät suunnitelmat tyttösellä :)<br />
  Vaaleanpunainen ja musta yhdessäkin olisi hyvännäköinen. Raitaseinään ohuita mustia raitoja vaaleanpunaisen ja valkoisen kanssa.<br />
  Tosi kivahan tuo keltainenkin on, mutta luultavasti noihin kirkkaisiin väreihin kyllästyy nopeammin.

  1. Saana: Olen saanut, mutta porasin vahingossa liian isolla terällä ja jouduin tunkemaan kittiä reiän sisälle. 😀 Onkohan sähköpostini saavuttanut sinut?? Vanhassa koneessa oli sähköpostin kanssa ongelmia ja monet viestini ovat menneet roskapostikansioon… Muistaakseni lähetin sen jo helmikuun alussa, olisikohan ollut 3.2??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *