Muuramen uusi tasokokonaisuus & upea arvonta!

Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kotimaisen kalusteklassikoita valmistavan Muuramen kanssa ja yhteistyön tiimoilta pääsin suunnittelemaan mielettömän hienon moduuleista rakennetun tasokokonaisuuden meidän olohuoneeseen. Kokonaisuus rakentuu neljästä 78cm leveästä moduulista, joista kolme on Mup-laatikostoja ja yksi klaffiovi-laatikosto yhdistelmä. Tasolla on leveyttä 312cm, korkeutta 60cm ja syvyyttä 39cm, ja se on todellinen tilaihme. Uusi klassisen kaunis säilytyskaluste luo olohuoneeseen yhtenäisen linjan kodin muiden tilojen kanssa. ♥

Omakotivalkoinen_Muurame_2429.jpg

Omakotivalkoinen_Muurame_2369.jpg

Omakotivalkoinen_Muurame_kampanjakuva060

Muuramen kalustemoduulit toimitettiin valmiiksi kasattuina, joka tietysti säästi sekä aikaa että hermoja. 🙂 Ainoastaan sokkelit piti kiinnittää moduulien pohjaan, mutta sekin onnistui kädenkäänteessä puutapeilla ilman erillisiä työkaluja. Jopa huopatarrat olivat valmiiksi liimattuina sokkelien pohjassa, tämä jos mikä on palvelua parhaimmillaan… ♥

Omakotivalkoinen_Muurame_2370.jpg

Omakotivalkoinen_Muurame_2398.jpg

Laatikot liukuvat kiskoillaan pehmeästi ja keittiön laatikostojen tavoin niiden täyttöaste on huomattavasti suurempi kuin perinteisillä hyllykaapeilla. Myös käyttömukavuus on aivan toisella tasolla, sillä ulosavautuva laatikosto tuo tavarat suoraan käden ulottuville, eikä minun tarvitse enää kyyristellä kaapin edessä penkomassa hyllyjen perukoita. 🙂

Omakotivalkoinen_Muurame_2414.jpg

Omakotivalkoinen_Muurame_2407.jpg

Kolmen Mup-laatikostomoduulin rinnalle valitsin yhden erillisen klaffiovikaapilla ja laatikostolla varustetun moduuliyhdistelmän, jonka sisältä löytyy Blu-ray -soitin. Klaffiovikaapin takalevyssä on valmiina kaksi kehystettyä johtoaukkoa, joista saa laitteiden kytkentä- ja virtapiuhat siististi kuljetettua kohti pistorasiaa. Tämä oli erittäin iloinen yllätys, sillä aikaisemmin olen aina joutunut itse sorvaamaan kalusteiden taustalevyihin reiät johtoja varten. 

Omakotivalkoinen_Muurame_2410.jpg

Omakotivalkoinen_Muurame_2420.jpg

Tasokokonaisuuden päälle valitsin valkoisen suojalasikannen, joka antaa yhtenäisen ja viimeistellyn ilmeen ja samalla myös suojaa tasoa. Tämä on ihan ehdoton juttu varsinkin lapsiperheissä, joissa pienet tahmatassut käyvät hypistelemässä tasoa alvariinsa. 🙂 Lasilevy on helppo pyyhkiä puhtaaksi sekä pölystä että tahroista.

Omakotivalkoinen_Muurame_2371.jpg

Omakotivalkoinen_Muurame_2391.jpg

Yhteistyökampanjan puitteissa käynnistettiin Muuramen Facebook-sivuilla upeaakin mahtavampi arvonta, jossa yksi onnekas voittaa omakseen tismalleen samanlaisen tasokokonaisuuden (palkinnon arvo 2406€) kuin tämä olohuoneessammekin asusteleva uusi kaunotar! ♥

Tätä arvontaa et voi jättää väliin, joten kipin kapin kannat kohti Muuramen Facebook-sivua!!!!! 🙂  

Arvontaohjeet löydät arvonnan yhteydestä, arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken 20.3.2015!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Muurame)

40 kommenttia “Muuramen uusi tasokokonaisuus & upea arvonta!

 1. Upea arvonta 🙂 En ole aiemmin törmännyt arvontaan, jossa pitää laittaa yhteystiedot julkiseen kommenttikenttään, mikä tuntuu jokseenkin _ei-hyvältä_ ajatukselta. Vai olenko vain turhan arka?

  1. SallaH: Minä olen muutamia kertoja osallistunut vastaavanlaisiin Facebook-arvontoihin ja niitä varten tein oman &quot;hupi-sähköpostiosoitteen&quot; googlen mailiin. 🙂 Muurame olikin nyt lisännyt osallistumisohjeisiinsa että arvontaan voi osallistua vaihtoehtoisesti nyt myös sähköpostitse, jos ei tahdo sähköpostiosoitettaan jakaa julkisesti Facebook-sivuilla. Eli äkkiä tykkäämään heidän arvonnastaan ja sen jälkeen laittamaan sähköpostia osoitteeseen muurame@muurame.com saatteella Muuramen Mup-tasokokonaisuuden arvonta. :)<br />
   <br />
   Alla vielä Muuramen oman kommentti asiaan liittyen Facebookista poimittuna:<br />
   <br />
   &quot;Hei! Jos ette halua tässä julkaista s-postiosoitettanne, niin voitte myös osallistua tykkäämällä ja lähettämällä muurame@muurame.com :iin otsikolla Facebook-arvonta osoitteenne. Kiitos palautteestanne, tutkimme seuraavaa arvontaa varten parempia tapoja toteuttaa tämä.&quot;

 2. On kyllä upean näköinen kokonaisuus. Ja sopii todella kauniisti olohuoneeseesi. Tuo tietynlaista arvokkuuttakin tilaan 😊

  1. hani: Olen täysin samaa mieltä kanssasi, sopii todella hyvin ja toi tullessaan hieman arvokkuuttakin. &hearts; &hearts; Ja niin kauniisti sointuu yhteen keittiön kalusteiden kanssakin. &hearts;

 3. Innoissani menin osallistumaan arvontaan. Mutta olisi pitänyt jättää fb-sivuille sähköpostiosoite ja kun en halunnut tehdä roskapostiosoitetta tätä varten, jäi osallistumatta 🙁 Harmi kun eivät voineet kerätä vain nimilistaa ja laittaa fb-viestiä voittajalle!

  1. Minttu: Arvontaan oli useampi laittanut palautetta asiasta ja Muurame onkin nyt lisännyt osallistumismahdollisuuden sähköpostitse. :)<br />
   <br />
   Eli äkkiä tykkäämään heidän arvonnastaan ja sen jälkeen laittamaan sähköpostia osoitteeseen muurame@muurame.com saatteella Muuramen Mup-tasokokonaisuuden arvonta ja olet mukana arvonnassa. 🙂 Laitan sinullekin vielä tähän alle Muuramen oman viestin, jonka Facebook-arvonnan oheen olivat lisänneet:<br />
   <br />
   Hei! Jos ette halua tässä julkaista s-postiosoitettanne, niin voitte myös osallistua tykkäämällä ja lähettämällä muurame@muurame.com :iin otsikolla Facebook-arvonta osoitteenne. Kiitos palautteestanne, tutkimme seuraavaa arvontaa varten parempia tapoja toteuttaa tämä.

  2. Minttu: Et ollut ainokainen, ja ihana juttu että Muurame lisäsi myös sähköpostitse osallistumisen. 🙂

 4. Muurame on laatua. Minulla oli aikoinaan lapsilla muuramen kirjoituspöytä ja sängyt. Pöytä oli ensin vanhemmalla lapsella sitten nuoremmalla ja vielä meni kiertoon. Pöydän laatikosto oli ihan ensimäiseksi hoitopöytänä (muuramen hoitotaso sen päällä) Ovat hintavia, mutta laatu ja kestävyys on omaa luokkaansa. Kaunis on tuo sinun kokonaisuutesi 🙂

  1. Pirjo V: Niin on! &hearts; Kestää takuulla äidiltä tyttärelle ja parhaimmassa tapauksessa vielä tyttären tulevalle lapselle. &hearts; Laatu on omaa luokkaansa, kiskot ovat todella järeää tekoa ja laatikoiden pohjat vankat, eivät säiky pienestä eivätkä suurestakaan painosta. 🙂

  1. Miina: Minustakin! &hearts; &hearts; Ihan huikea tuo Muuramen arvonta, todellakin osallistumisen arvoinen ja osaan kuvitella millainen naantalinaurinko ilme on aikanaan voittajalla kun kuulee asiasta. 😀 Samanlainen ilme ollut itsellänikin tässä parisen viikkoa. 😀

 5. Todella kaunis taso! Olen aiemman kommentoijan kanssa samaa mieltä siitä, että Muuramen kaltainen laadukas taso tuo heti tilaan jotain sanoin kuvaamatonta arvokkuutta. Sitä on ehkä hieman vaikea selittää mikä ero on kahden itsessään kauniin tason välillä (aiempi taso vs tämä Muurame). Summa summarum, kaunis oli ennenkin, mutta kyllä silmä aina laadun tunnistaa 😉 Onnea olohuoneen uuden, onnistuneen lookin vuoksi! 🙂

  1. HM: Tuo sama arvokkuusmomentti esiintyy myös tavallisissa puujakkaroissakin, Artekin E60-jakkara henkii hiljaista arvokkuutta kirppisjakkarani vierellä, vaikka niissä ei nopealla vilkaisulla juurikaan ole eroa havaittavissa. 🙂 Muuramen Mup-taso toi kivan vaakalinjan ja koko olohuone näyttää nyt isommalta kuin aikaisemmin, tykkään todella paljon. &hearts;

 6. Meillä on ollut nyt pari vuotta Muuramen tv-taso tai siis kolmesta eri moduulista muodostettu taso. Muuramea oli jo lapsuudenkodissamme ja on nytkin myös lapsella jo yksi laatikosto käytössä. Tykkään ajatuksesta, että osia voi jatkossa käyttää muissakin tarkoituksissa.

  1. Muuramerakkautta…: Moduuleista rakennettu kalustekokonaisuus on todella muuntautumiskykyinen, ja näiden klassikkokalusteiden plussana on vielä saatavuuskin – takuulla löytyy tulevaisuudessakin moduuleita, joilla voi tarpeen vaatiessa laajentaa jo olemassa olevaa kalustekokonaisuutta. 🙂

 7. Ihan mahtava yhteistyön lopputulos teän olohuoneessa, näyttää tosi tosi upealta :)<br />
  Pittääpä mennä osallistuun arvontaan, jos vaikka onni sattuis kohilleen 🙂 <br />
  Mukavaa viikonloppua kera uuen upean tason :)<br />
  Silmiähivelevän kaunis kokonaisuus kyllä, ja soppii ko naukutettu paikkaansa &hearts;

  1. Meän Satu: kannattaa osallistua, tälläisiä arvontoja näkee aika harvoin ja omasta kokemuksesta voin sanoa että Muuramen TV-taso on u-p-e-a! &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle Satuseni! &hearts;

  2. Osallistuttu, ei se ota jos ei annakkaan 🙂 vai miten se sanonta nyt menikään 😀 <br />
   Kiitos vielä tästä arvonnasta &hearts;

 8. Moi! Kaunis on kokonaisuus , laadun kyllä tunnistaa! Minkä kokoinen televisiosi on? Se on nimittäin juuri passelin kokoinen tuhon kokonaisuuteen:)

  1. Santa: Laadun tunnistaa viimeistään näppituntuman perusteella. &hearts; Televisio on 40 tuumainen ja ihan täydellisen kokoinen. Telkkarin ympärille jää sopivasti väljyyttä. 🙂

 9. Joku kerran ehdotti sinulle Muuramen kalusteita Bestån tilalle.Muistan kun viimeiseen asti puolusti Beståta joten mikä käänsi mielipiteesi ko. asiassa?<br />
  Yhteistyö vai jokin muu?<br />
  Omat kokemukset Muuramesta ovat huonot, kuluvat pinnoilta tosi nopeaa, mieluiten valitsisin Valantia .

  1. Myös minulla huonoja kokemuksia sekä valkoisesta mattapintaisesta että korkeakiiltoisesta, vaikka yritimme pitää niitä kuin kukkaa kämmenellä, valitettavasti. Viilupintainen voi olla kestävämpää.

  2. ano: Ikean Beståssa ei ole mitään vikaa edelleenkään ja se on oikein hyvä ja varteenotettava vaihtoehto kodin säilytyskalusteeksi. 🙂 Laadussa on kuitenkin selkeä ero Muuramen hyväksi. Ainut huono puoli Bestå-sarjassa on se että Ikea on supistanut valikoimaa tuntuvasti vuoden takaiseen verrattuna, esim vaatetankoa, viinilasitelineitä ja -pullohyllyjä yms. lisäosia ei enää ole saatavana ollenkaan, kuten ei myöskään 192cm korkeaa kaapistoa. Ovivaihtoehtoja on paljon vähemmän kuin ennen ja Bestån painopiste on heidän valmiissa tv-järjestelmässään, josta en itse niin välitä. Sen vuoksi sarjan laajentaminen olemassa olevien osien suhteen on huonontunut reippaasti. <br />
   <br />
   Itse olen kuullut Muuramen kalusteista pelkästään hyvää ennen tätä sinun kommenttiasi. Oman Mup-moduulisarjani osalta käyttökokmusta on vasta lyhyen aikaa, mutta näppituntumalta tasoni vaikuttaa todella laadukkaalta ja kestävältä kalusteelta. &hearts;

  3. s: Oma Mup-kokonaisuuteni vaikuttaa näin ensikosketukseltaan todella laadukkaalta ja kalusteen pinta kestävältä. Pitkäaikaista kokemusta ei itselläni ole, mutta pelkästään hyvää olen Muuramesta kuullut tähän asti… Meidän Mup on mattainen valkoinen, saman tuntuinen, näköinen ja sävyinen valkoinen pinta kuin esim Artekin jakkaroissa ja tuoleissa. &hearts;

 10. Hei Miia! Kysyisin tuosta lasilevystä tason päällä,onko siinä yksi vai useampi lasilevy. Meillä on samanlainen muuramen moduuli mutta vähän suurempana ( 12 laatikostoa ).Nyt innostuin tuosta lasista.Meille lasilevyjä tarvitaan varmaan 3.

  1. Riitta: Tason päällä on kaksi erillistä lasilevyä, en tiedä saako sitä leveämpänäkin kuin kahden moduulin kokoisena. 🙂 Kannattaa kysäistä asiaa ja mahdollista teettämismahdollisuutta suoraan Muuramen asiakaspalvelusta: muurame@muurame.com 🙂

  1. Lotta: Loistava idea, tämän voisinkin toteuttaa heti kun Muurame-kokemusta on kertynyt hieman lisää. 🙂

  2. anonyymi: Ikean Malm-sarja on ulkomuodollisesti lähempänä Muuramea, mutta laadun osalta nämä ovat kuin yö ja päivä. Meidän Malm-lipasto kaatui tytön päälle ja hajosi samalla osiin, minulla ei siitä mitään hyvää sanottavaa ja vertailupostauksesta tulisi hyvin lyhytsanainen. 🙂

 11. Kaunista on, mademoisellekin sopi niin hyvin mukaan. Vai näinkö harhoja? Mutta tuota swedesen puunaulakkoa jäin kyllä erityisesti kuolaamaan, se on aivan ihana.

  1. Tuuli: Mademoisellehan se on. &hearts; &hearts; &hearts; Pähkäilin jonkin aikaa kylpyhuoneen minirempan ja Mademoisellen väliltä ja päädyin lopulta ostamaan kauniin tuolin itselleni synttärilahjaksi rempan sijaan. 🙂 Tree-naulakko on u-p-e-a, näkisittepä livenä miten kaunis se on, ja kuinka kivat varjot se tekee seinälle valon suunnan vaihtuessa. &hearts; &hearts;

 12. Yksinkertaisen kaunis ja tyylikäs kokonaisuus! Meillä on muuramelta ekaluokkalaisen koulupöytä ja ei kyllä paremmin oltais voitu valita, niin kaunis ja valkoinen! &hearts;

  1. jadore: Muurame on yksi harvoista käyttötarpeisiin mukautuvista kalustesarjoista jotka ovat kestäneet sukupolven vaihdoksia jo vuosikymmenten ajan. &hearts; &hearts; Varma sijoitus, ja kauniin klassinen valinta! &hearts; &hearts;

 13. Oletko luopunut sohvasta tai vaihtanut sen pienempään? Kiinnitin vaan huomiota viimeisimpään kuvaan, näytti niin avaralta, ikäänkuin sohvaa ei olisi siinä entisellä paikallaan…

  1. Emmi: En ole sohvasta luopunut, siinä se omalla paikkallaan edelleen nököttää. 🙂 Muuramen tason vaakalinjat saavat aikaan mielikuvan suuremmasta ja väljemmästä olohuoneesta, ero on todella huomattava. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *