5 värin haaste – Tummansininen!

Illan aiheena on eilen alkanut 5 väriä & 5 päivää -blogihaasteen toinen osa, jonka teemavärinä on hieman farkkuväriin vivahtava tummansininen. 🙂 Käväisin tänään H&M:llä ostaakseni alla olevassa kuvassa esiintyvän edullisen tummansinisen pussilakansetin sekä yöpöydälle sijoitettavat pienet sinisävyisesti kuvioidut kynttilät, mutta kumpaakaan tuotetta ei löytynyt myymälävalikoimasta. Siispä näpyttelin kotiin päästyäni tilauksen verkkokaupan kautta menemään… Toivottavasti paketti tulisi tällä kertaa nopsasti perille, malttamaton hötkyhousu kun olen. 🙂

Tunnelmaa_tummansinisesta_88783.jpg

(Tuotekuvat: H&M.com)

Omakotivalkoinen_kollaasitkuva577467.jpg

Ajatuksenani on olla rohkeasti kokeellinen ja tuoda makuuhuoneeseen pieni hiven maskuliinisuutta tummansinisen pussilakansetin muodossa. Pussilakanasta jää näkyviin vain kapeahko päiväpeiton päälle taiteltu kaistale, jota tyynyliinat määrällisesti tukevat. Kolme pientä kynttiläpurkkia tuovat petivaatteille haluamani väriparin, eikä haittaa vaikka sininen väri tai purkkien kuviointi alkaisi kyllästyttämään, ne kun on nopeasti polteltu loppuun. 🙂

Tunnelmallista illanjatkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

8 kommenttia “5 värin haaste – Tummansininen!

 1. Hieman pääsit tällä värillä yllättämään, mutta kieltämättä tummafarkunsininen on kyllä todella kaunis väri!

  1. Syhi: Sininen väri sisustuksessa on ollut kymmenisen vuotta minulle ihan ehdoton kauhistus, nuorena tuli ähky kun koko koti oli kyllästetty sillä. 🙂 Tuo pehmeämpi tummansininen kuitenkin miellyttää kovasti silmää ja rohkaistuin kokeilemaan sitä kyllästymisenkin uhalla makkariin. 🙂 Toivottavasti tilauksen toimitusaika ei venähdä tällä kertaa. ♥

 2. Et varmaan tiennyt, että tuossa 5 värin haasteessa on kyse siitä, että stailataan jo kotona löytyvillä asioilla ei se, että mennään kauppaan ostamaan eri väristä tavaraa.

  1. Jaana: Meidän kotoa ei löydy haasteen keskipisteeksi sopivia värejä viittä kappaletta, joten teen tämän omalla tyylilläni. Haasteen idea ja "säännöt" ovat selvillä ja aika moni on sen toteuttanut soveltaen, minäkin omalla tavallani. Valitettavasti en saanutkaan eilen kaupasta mukaani kyseistä pussilakanasettiä taikka kynttilöitä, joten toteutin postaukseni nyt tällä tavoin. 🙂

  1. matilda: Mobiiliversiossa on kuvien järjestäytymisen kanssa ongelmaa, kuvat saattavat välillä vaihtaa paikkaa postausten ja sivupalkin välillä. 😀

 3. Moi, joko lakanat ovat saapuneet? Kiinnostaisi niiden materiaali. Oletko jo pessyt ne koneessa ja haalistuiko väri? Kiitos.

  1. kiitos vastauksesta: Eivät ole vielä saapuneet, eivätkä ole vielä itseasiassa edes lähteneet matkaan. 🙁 Ystäväni oli niitä nähnyt viikonloppuna myymälässä joten saatan suunnata ostamaan ne suoraan kaupasta ellei paketti lähde tulemaan tänne päin pikapuoliin. Ovat kuulemma kivan tuntuiset, mutta en tiedä niistä itse vielä sen enempää. Jos sinulla on mahdollisuus käydä H&M Homen tuotteita myyvässä Henkkamaukassa niin kipaise katsomassa löytyisikö niitä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *