Jatkopuun valkoinen sänky & Eero Aarnion Pony!

Tytölle on tulossa uusi säilytysysteemillä varustettu isompi sänky ja myyn meidän jatkettavan valkoisen sängyn pois uuden tieltä. Kotimaisen Unipuun Jatkopuu-sänky on leveydeltään 86cm, korkeudeltaan 56cm ja pituudeltaan säätyvä 131-211cm. Patjaksi sopii 80cm leveä peruspatja, jonka pituus on vähintään 130cm. Rungon materiaali on levypohjalla varustettu valkoiseksi maalattu MDF/ huonekalulevy.

Myydään Unipuu Jatkopuu jatkettava lastensänky
Myydään Unipuu Jatkopuu jatkettava lastensänky
Myydään AVa Room valkoinen päiväpeitto

Blogikirppis – Myynnissä jatkettava lastensänky

Unipuun sänky on hyvin pidetty, ehjä ja siistikuntoinen. Toisessa päädyssä on sisäpuolella näkyvissä kaksi pientä ruuvinreikää, mutta ne eivät tule päädystä läpi. Sarjan lisämoduuleja kuten päätyhylly, aluslaatikko, turvalaita yms. voi halutessaan ostaa erikseen esim Vepsäläiseltä. Myytävä sänky sisältää pelkästään sängyn rungon – eli patja, turvalaita ja alapuolen kuvassa oleva aluslaatikko eivät kuulu kauppaan.

Sängyn kanssa samaan kauppaan kuuluu sänkyyn mittojen mukaan teetetty kotimaisen AVA Roomin 80x165cm kokoinen valkoinen 22x22cm ruututikattu vetoketjulla varustettu Kids-päiväpeite. Päiväpeiton ansiosta sänky on äärimmäisen helppo pedata ja pieni lapsi osaa itsekin osallistua petausrutiineihin. Kunto on erinomainen, tahraton ja ehjä. Huomioitava kuitenkin että taloudestamme löytyy koira.

Jatkopuu-sängyn ja AVA Roomin päiväpeitteen yhteishinta 150€, nouto meidän kotoa Helsingistä. MYYTY!

Myydään Eero Aarnio valkoinen Pony

Myynnissä Eero Aarnio Design valkoinen Pony

Myös Eero Aarnion valkoinen Pony etsii uutta kotia ja pientä ratsastajaa! Säänkestävästä muovista valmistettu Pony on uusi versio Aarnion klassikkotuolista vuodelta 1972. Joustava materiaali ei kolise ja sillä istuminen on mukavaa. Mitat korkeus 67cm, leveys 49cm, pituus 83cm. Hyvin pidetty ja hellästi hoidettu siistikuntoinen heppa tästä nyt uuteen kotiin edullisesti.

Hinta 100€, nouto meidän kotoa Helsingistä!  MYYTY!

Jos kiinnostuit jommasta kummasta tai molemmista, voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: miia(a)omakotivalkoinen.fi. Valitettavasti postitus ei ole mahdollinen, mutta lupaan keittää kaffet kirppiskauppojen yhteydessä. 🙂

Mukavaa päivää kaikille!

Tuotekuvat: Unipuu, AVA Room, Eero Aarnio Design


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Comments are closed.