Viikonlopun touhulista!

Viikonlopun touhulistalla on roikkumaan jääneiden pienten remppajuttujen loppuunsaattaminen, kuten keittiön ikkunankarmin maalaamista ja Supi Arctic-saunavahausta. Myös viikkosiivous odottaa tekijäänsä – pyykkiä olisi pestävä pari koneellista, lattiat pitäisi pestä, eikä olisi yhtään haitaksi pestä ikkunoitakaan, jotka lisääntyneen auringonvalon seurauksena näyttävät ihan likaisilta. 🙂 Parvekekin olisi hyvä putsata jo tässä vaiheessa, ennen kuin alan sisustelemaan sitä kesäkuntoon, mutta luulen että se saa vielä odottaa… 🙂

IMG_2492.jpg

IMG_2501.jpg

Keittiön ikkunasta irroitin jo heti aamulla kaikki kilkkeet ja kahvat pois, jotta pääsen kolmen jälkeen suoraan maalauspuuhiin…

IMG_2489.jpg

IMG_2506.jpg

Kodin eläinosasto nauttii aurinkoisesta päivästä rennoissa merkeissä, Kaisa Kottarainen -nimen tytöltä saanut puinen lintu tiirailee menoa seinähyllyltä käsin ja koiramummeli Miffe keräilee voimia pitkän aamulenkin jäljiltä olohuoneen lattialla. ♥

IMG_2497.jpg

IMG_2500.jpg

Postauksen kirjoittamisen jälkeen voisinkin aktivoitua heti sen verran, että laittaisin likaiset astiat ja tytön talvivaatteet pesukoneisiin hyrisemään… 

IMG_2495.jpg

Ihanaa kun aurinko paistaa porottaa ja kohta koittaa viikonlopun vapaus… 🙂 Aurinkoista perjantaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

4 kommenttia “Viikonlopun touhulista!

    1. Janna: En löytänyt ainakaan nimelläsi lähetettyä sähköpostia minun arkistoistani. 🙂 Oletko ihan vastikään lähettänyt? Vaihdoin juuri tietokonetta enkä osaa vielä käyttää tätä uutta systeemiä, joka niputtaa vietit ketjuiksi kuten puhelimilla on tapana… Voitko lähettää uudestaan? Osoite on __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi. 🙂

  1. Tosi paljon helpompi on löytää energiaa touhuamiseen, kun aurinko paistaa – ja hyvä niin, kun ikkunoista tosiaan paljastuu pienimmätkin pölyt armotta. 😉

    1. HuopaPalloMatto: Auringonvalo paljastaa kyllä armottomasti kaikki pölyt sekä ikkunan likaisuuden. 😀 Hyvä että ulos meinaa ikkunasta nähdä kun ulkopinta on niin likainen… Minulla on aivan kauhea korkeanpaikankammo ja sen vuoksi olen vitkutellut ikkunoiden pesemistä, yritän parhaillaan houkutella siskoni apuun, toivottavasti onnistun. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *