Minut löytää nyt myös Instagramista!

Päivitin puhelimeni uudempaan versioon ja nyt minullakin on toimivalla kameralla varustettu kapistus instagrammailuun. 🙂 Minulta on monesti vuosien varrella kysytty Instagram -nimimerkkiäni ja nyt voinkin kaikille kysyjille ilokseni ilmoittaa että minut löytää sieltä nimellä @oma_koti_valkoinen. 🙂 Alkuinnostuksessani olen ehtinyt lataamaan sinne jo 15 kuvaa ja lisää varmasti tulee pitkin päivää, harjoittelu tekee mestarin ja ehkäpä tuo #hashtag-tekniikkakin pikkuhiljaa minulle avautuu. 🙂 Ajatuksenani on jakaa Instagramin puolella enemmän meidän arkikuulumisia, yksittäisiä hetkiä ja satunnaisia räpsyjä, joista ei blogin puolelle saa kunnollista postausmateriaalia… 

Omakotivalkoinen_instagram_7637.jpg

Vimpain_Instagram.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-03-15%20kell

Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi seurailemaan sitä arkisempaa arkeamme! ♥

@oma_koti_valkoinen

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Minut löytää nyt myös Instagramista!

 1. Instagram on just hyvä sellaisille kuville, joista ei saa tarpeeksi postaukseksi asti mutta haluaisi kuitenkin jakaa. Minä kyllä heitän sinne myös postauksista kuvia. Muuten, jos haluaa lisätä koneelta kuvia niin kannattaa hommata Gramblr ilmaisohjelma 🙂 Tosi kätevä! Sillä voi siis lisäillä instakuvia suoraan koneelta, jos haluaa lisätä oikealla kameralla otettuja kuvia.

  1. Miina: Juuri tätä olen kaivannutkin, paikkaa jonne voi taltioida yksittäisiä kuvia ilman sen ihmeempää sisältöä. 🙂 Kaiholla olen katsellut kun moni bloggaaja tekee blogiinsa instaweek-postauksia, nyt pääsen itsekin välillä moisia hauskuuksia postaamaan. :D<br />
   <br />
   Yritin ladata tuota Gramblr -ohjelmaa, mutta kone ei suostu sen kanssa yhteistyöhön. Macin oma turvallisuusohjelma ei anna suorittaa asennusta loppuun enkä onnistunut ohittamaan asennusvahvistuksia. Täytyy yrittää vielä myöhemmin uudestaan kun saan hieman jelppiä tekniikkavelho-ystävältäni. 🙂 Kiitos vinkistäsi! &hearts; &hearts;

  2. Hmm, en tiedä miten toimii noiden Apple-laitteiden kanssa toimii tuo Gramblr yhteistyössä 😀 Voisin kyllä kuvitella että on myös jotain sellaisia ohjelmia mitkä on tehty suoraan noille Mac-laitteille. Ite en tiiä niistä mitään kun on Windows-käyttöjärjestelmä. 🙂

  3. Miina: Ohjelmasta puuttuu jokin applen valtuutustieto, jonka vuoksi kone pitää sitä epäluotettavana haittaohjelmana. Yritin ohittaa tuon koneen oman varmennuksen, muttei siltikään suostunut asentamaan. 🙁 En tiedä onko ongelma sitten koneen käyttöjärjestelmässä, vanhemmalla käyttiksellä tuon lataus olisi ehkä onnistunut…

 2. Kiva juttu, että siutkin löytää sieltä vihdoin :). Ja varoituksen sana – siihen jää koukkuun :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *